NY Rangers – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Chicago – Winnipeg 4:1 (kon.) | Colorado – Nashville 4:6 (kon.)
Anaheim – Arizona 5:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
Winnipeg Jets
cz Štvrtok 07.11.2013, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Partner:
     
    53:35
    Ale pozor! Domácí Bollig narazil hostujícího Pardyho na mantinel, čímž s ním tvrzené sklo zcela zničil a hostující Pardy se ocitl mezi fanoušky. To ještě ale nebylo vše, jeden z diváků využil momentální přítomnosti otřeseného hokejisty v publiku, sebral mu helmu z hlavy a začal si ji nasazovat na hlavu. Nakonec mu ji však vrátil a utkání po krátkém zásahu technické služby arény bude moci pokračovat dále.
     
    48:40
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jenom dočkávají první vstřelené branky a snižují skóre utkání. Po nahození od modré čáry se k vyraženému puku na levém křídle dostal DEVIN SETOGUCHI, který ho z první napálil za přesouvajícího se Crawforda. Asistence: Dustin Byfuglien, Keaton Ellerby.
     
    44:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku v dnešním duelu a dělají důležitý krok směrem k výhře. PATRICK SHARP se svými spoluhráči skvěle napadal rozehrávku hostí, nakonec se u levého mantinelu zmocnil puku, nabruslil si na kruh pro vhazování, odkud švihem propálil brankáře Montoyu. Bez asistence.
     
    38:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají třetí branku v duelu. Perfektní přihrávku do samostatného úniku dostal BRANDON PIRRI, který si nikým neatakovaný nabruslil před Montoyu a toho střelou nad lapačkou překonal. Asistence: Ben Smith.
     
    35:01
    Střela Sharpa se odrazila jen od tyčky, o dorážku se následně snažil Hossa. Puk však nasměroval jen do dezorientovaného brankáře hostí. Velké štěstí pro Montoyu, tohle byly alespoň dvě tutovky pro Chicago!
     
    31:43
    Hostující Tangradi je vyloučen za podražení.
     
    30:24
    Hossa dostal fantastickou přihrávku a vydal se tak do samostatného nájezdu proti Montoyovi. Chtěl si hostujícího brankáře rozhýbat, ten však zůstal klidný a nakonec jeho střelu pohotově vyrazil pravým betonem mimo.
     
    27:25
    Hossa se z pravého kruhu natlačil až před hostujícího brankáře, který jeho střelu musel vytáhnout betonem mimo. Pěkný průnik slovenského útočníka a ještě hezčí zákrok hostujícího brankáře Montoyi.
     
    22:51
    Za podražení je vyloučen hostující Ladd. První přesilovka pro domácí v zápase.
     
    19:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí v závěrečných vteřinách první třetiny odskakují na rozdíl dvou branek. Do konce první části zbývalo pouhých pět vteřin, když se na levém křídle prosadil PATRICK KANE. Hostující Winnipeg závěr první části nezvládl, ve třetině ovšem nebyl o dvě branky horším celkem. Asistence: Brent Seabrook, Duncan Keith.
     
    17:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Kane z jasné šance ještě nedokázal dopravit puk do hostující brány, skvělý zákrok betonem Montoyi byl proti. K puku se však vzápětí dostal domácí kapitán JONATHAN TOEWS, který se sám na hranici brankovišti nemýlil a tentokrát nedal šanci hostujícímu brankáři vyniknout. Asistence: Patrick Sharp, Duncan Keith.
     
    14:33
    Bude se znovu vylučovat. Na trestné lavici již sedí Toews (CHI) za hákování.
     
    04:38
    Domácí Kane je vyloučen za hákování, první přesilovku si zahrají hosté.

    Pavel Kuba

    Góly a asistencie: 18. Toews (Sharp, Keith), 20. Kane (Seabrook, Keith), 39. Pirri (Smith), 44. Sharp – 49. Setoguchi (Byfuglien, Ellerby)


    Chicago Blackhawks: Crawford – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Brookbank, Leddy, Rozsíval – Hossa, Toews, Sharp – Kane, Pirri, Saad – Morin, Shaw, Bickell – Smith, Kruger, Bollig.
    Winnipeg Jets: Montoya – Clitsome, Byfuglien, Bogosian, Enstrom, Pardy, Chiarot – Setoguchi, Little, Ladd – Wheeler, Jokinen, Tangradi – Halischuk, Scheifele, Frolík – Peluso, Wright, Thornburn.

    Rozhodca: L'Ecuyer, LaRue – Heyer, Kovachik