Chicago – Calgary 2:3 (po pr.) | Minnesota – NJ Devils 4:0 (kon.)
koniec
Minnesota Wild
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
New Jersey Devils
cz Pondelok 04.11.2013, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Partner:
     
    57:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Devils sice hráli "přesilovku" slušně, ale střeleckou pozici si nevypracovali. Po ztrátě puku zamířil JASON POMINVILLE ze středního pásma přesně. Asistence Nino Niederreiter.
     
    44:19
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A uklidnění se koná! Nevinně vyhlížející střela od modré je lehce tečována DANYM HEATLEYM a puk prochází pod betony klečícího Schneidera. První využitá přesilovka zápasu a Wild vedou 3:0. Asistence Keith Ballard, Nino Niederreiter.
     
    27:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Křížná přihrávka napříč pásmem na zcela volného Pariseho rozhodila obranu Devils. Parise vystřelil z ostrého úhlu, Schneider puk vyrazil do klubka hráčů před brankou, kde se od dvojice TORREY MITCHELL – Marek Židlický odrazil do sítě. Gól muselo posvětit video, to ale nic nemění na skutečnosti, že se Wild dostávají do dvoubrankového vedení. Pro Mitchella je to první gól v sezóně. Asistence Zach Parise, Ryan Suter.
     
    13:20
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Rychlý brejk po levém křídle táhl Pominville, jeho střelu i dorážku Niederreitera dokázal ještě Schneider zastavit, na druhou dorážku MIKAELA GRANLUNDA do prázdné branky už ale reagovat nemohl. Domácí jdou z první gólové šance zápasu do vedení. Asistence Nino Niederreiter, Jason Pominville.

    Libor Štěpán

    Góly a asistencie: 14. Granlund (Niederreiter, Pominville), 28. Mitchell (Parise, Suter), 45. Heatley (Ballard, Niederreiter), 58. Pominville (Niederreiter)


    Minnesota Wild: Harding (Bäckström) – Suter, Brodin, Ballard, Stoner, Spurgeon, Scandella – McMillan, Koivu, Parise – Pominville, Granlund, Niederreiter – Fontaine, Brodziak, Cooke – Mitchell, Konopka, Heatley.
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Fayne, Green, Židlický, Merrill, Larsson, Gelinas – Jágr, Loktionov, Zubrus – Ryder, Henrique, Tedenby – Brunner, Josefson, Olesz – Bernier, Gionta, Carter.

    Rozhodca: Watson, Hebert – Pancich, Lazarowich

    Diváci: 17 571