Chicago – Calgary 2:3 (po pr.) | Minnesota – NJ Devils 4:0 (kon.)
koniec po predl.
Chicago Blackhawks
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Calgary Flames
cz Pondelok 04.11.2013, 01:30 • United Center, Chicago • NHL
Partner:
     
    61:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, KRIS RUSSEL napřáhl na modré a puk možná ještě tečoval bránící Shaw, každopádně ten skončil v brance a hosté vítězí. Asistence: Curtis Glencross, Dennis Wideman.
     
    55:41
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nakonec se domácí přece jenom dočkali vyrovnání, MARIAN HOSSA překvapil Berru střelou z pravé strany, z kruhu pro vhazování, po překvapivé přihrávce Kaneho. Asistence: Patrick Kane, Duncan Keith.
     
    54:16
    Parádní zákrok Berry proti střele Sharpa, Švýcar se stihl přemístit a zabránit soupeři ve skórování.
     
    53:58
    Pozor, Stajan to nyní neprovedl zrovna šikovně, když sevřel puk v rukavici a je vyloučen, to znamená, že Chicago má výhodu přesilové hry pěti proti třem!
     
    53:40
    Teprve podruhé se bude dnes vylučovat, za faul na Toewse odchází na trestnou lavici Butler.
     
    42:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Po vhazování ve třetině Flames, které vyhráli hosté, přichází blesková přihrávka na CURTISE GLENCROSSE, který najíždí z levé strany před Crawforda, jehož přesnou střelou překonává a dostává Calgary do vedení. Asistence: Chris Butler, Matt Stajan.
     
    27:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Odpověď hostů na sebe nenechala dlouho čekat, MICHAEL CAMMALLERI dokázal tečovat střelu od modré, když ho Hjalmarsson nechal zcela osamoceného před Crawfordem a puk prolétl nad levým ramenem gólmana do branky. Asistence: Denis Wideman, Joe Colborne.
     
    26:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    No vida, tak konečně se mění skóre, PATRICK KANE neskutečně obkroužil celou šíři útočného pásma a nakonec nečekanou střelou z levé strany překonává pozorného Berru v brance Flames. Asistence: Sheldon Brookbank, Andrew Shaw.
     
    24:06
    Hossa musel pouze za cenu faulu zastavovat pronikajícího Galiardiho a pozor, to je trestné střílení.
     
    02:08
    A právě McGrattan následně fauluje a oslabuje svůj tým, první přesilová hra Chicaga.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 27. Kane (Brookbank, Shaw), 56. Hossa (Kane, Keith) – 28. Cammalleri (Wideman, Colborne), 43. Glencross (Butler, Stajan), 62. Russel (Glencross, Wideman)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Chabibulin) – Keith, Seabrook, Oduya, Hjalmarsson, Leddy, Brookbank – Sharp, Toews, Hossa – Saad, Pirri, Kane – Bickell, Shaw, Morin – Bollig, Kruger, B. Smith
    Calgary Flames: Berra (Ramö) – Butler, Brodie, Russell, Wideman, O´Brien, D. Smith – Glencross, Stajan, Jones – Cammalleri, Colborne, Galiardi – Baertschi, Monahan, Hudler – McGrattan, Backlund, Jackman

    Rozhodca: Kowal, Kozazi – Racicot, Rody

    Diváci: 21 229