Tisková konference biatlonistů (kon.) | Nominační tisková konference před Davis Cupem (kon.)
Tisková konference AC Sparta Praha (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference AC Sparta Praha

cz Štvrtok 31.10.2013, 12:15Tlačové konferencie
     
    12:46
    Tisková konference právě skončila. Pan Mašek odchází, nyní probíhají individuální rozhovory s Davidem Lafatou a Ladislavem Krejčím, které záhy vystřídá kouč Vítězslav Lavička. Tímto vám děkujeme za pozornost. (12:50:05)
     
    12:43
    Bude v sobotu lepší teplický Mahmutovič, nebo sparťan Lafata? "Oba jsou jiné typy hráčů. Čich na góly mají oba, ale Lafata dokáže branky také připravit, což u Mahmutoviče moc běžné není...." konstatuje Mašek.
     
    12:40
    Mašek: Hlavně jsem chtěl, aby knížka byla podle pravdy. A tomu fanouškům zcela zaručit.
     
    12:37
    Václav Mašek o krátkém prezidentování na Spartě v úvodu 90. let. "Spartu miluji, a pokud budou její fanoušci s knihou spokojení a bude se jim líbit, budu šťastný. Tu funkci prezidenta jsem však tenkrát bral jen nerad. Tak trochu jsem do toho spadl jako nyní Andrej Babiš při volbách. Měl jsem svou práci a oboje nešlo plně stíhat, navíc tam byly i nějaké zdravotní problémy, proč jsem potom skončil.
     
    12:33
    Mašek: Pokud bych měl zavzpomínat na můj nejslavnější gól, byla by to určitě trefa na mistrovství světa proti Mexiku. Ten gól padl už po šestnácti vteřinách hry a dlouhou dobu byl nejrychlejší trefou světových šampionátů vůbec.
     
    12:29
    Kniha se jmenuje Věrné sparťanské srdce. Tedy podle klubu, s nímž pan Mašek spojil svůj fotbalový život a pořád ho hodně podporuje.
     
    12:25
    Mašek: Kniha prolíná i celou mou kariéru a osobní život včetně mých studí a podobně. Zároveň to ale beru i jako poctu všech mých spoluhráčů i soupeřů, s nimiž jsem se setkal.
     
    12:22
    "Svou knihu jsem pojal hlavně jako pohled člověka, který prožil památné mistrovství světa v Chile. Věřím, že jde o zajímavé povídání," svěřuje se Mašek.
     
    12:19
    Slova se již ujímá pan Mašek. "Za svou kariéru se mi jednou podařilo vstřelit čtyři góly. Bylo to právě proti Teplicím a kdo ví, třeba v sobotu uvidím čtyřgólového střelce znovu..." usmívá se legenda.
     
    12:18
    Ondřej Kasík (ředitel komunikace Sparty): Návštěvnost na sobotní zápas by měla být minimálně 14 tisíc lidí.
     
    12:17
    Setkání s novináři se zúčastní i legenda Sparty Václav Mašek jenž zde představí svou novou knihu a měl by být důležitou součásti i sobotního utkání s Teplicemi.
     
    Akce se kromě pana Maška zúčastní i trenér Letenských Vítězslav Lavička, kapitán David Lafata nebo záložník Ladislav Krejčí.
     
    Vedoucí tým Gambrinus ligy svolal na čtvrtek krátce po poledni setkání s novináři, kde se bude probírat hlavně nová kniha sparťanské legendy Václava Maška i blížící se šlágr proti Teplicím.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:15.

    Ondřej Huml