Otrokovice – Tatran 6:4 (kon.) | Sparta – Bulldogs 3:4 (1:3 po s.n.) | Vítkovice – Liberec 7:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Ostrava 5:7 (kon.) | Bohemians – Pardubice 5:8 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
5:8 (1:5, 2:0, 2:3)
BA SOKOLI Pardubice
cz Sobota 26.10.2013, 20:00 • SH TJ Tatran Střešovice • Livesport Superliga (CZ)
     
    51:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Martin Zozulák běžel sám na Rytycha, domácí gólman ho s vypětím všech sil vychytal. Míček pak tancoval po brankové čáře, kde ho chtěl brankář Rytych, jenže mu do balonku sáhl jeden z obránců a volný míček dorazil do sítě FILIP BAHNÍK. Asistence: Martin Zozulák.
     
    47:44
    Bohemians právě vstřelili branku! Höffer našel hůl JAKUBA ŠÁRKY, který prostřeluje Pipeka na přední tyč. Asistence: Aleš Höffer.
     
    44:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    RADEK KRAJCIGR završuje hattrick. Vaculík našel přesně čepel svého spoluhráče a ten dnes potřetí překonává Rytycha. Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    42:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Lisa našel volného RADKA KRAJCIGRA, který bez přípravy prostřelil přesouvajícího se Rytycha. Asistence: Jaromír Lisa.
     
    42:16
    Bohemians právě vstřelili branku! A je zaděláno na drama. MARTIN POLÁČEK po přihrávce Höffera propálil Pipeka. Asistence: Aleš Höffer.
     
    25:54
    Bohemians právě vstřelili branku! MARTIN POLÁČEK si krásně stáhl přihrávku Bagina na forhend okolo vyjíždějícího Pipeka a zavěsil do prázdné brány. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    22:16
    Bohemians právě vstřelili branku!rychlá akce Bohemians končí brankou. Po Poláčkově přiťuknutí se mezi nohy Pipeka trefuje JAKUB ŠÁRKA. Asistence: Martin Poláček.
     
    19:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácím se zamotal míček pod nohama, čehož využili hosté k rychlému brejku. Zozulák přihrál na IVO TEICHMANA, který se trefil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Martin Zozulák.
     
    17:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MAREK ĎOPAN natáhl z poloviny hřiště. Jeho pokus letěl mimo, ale trefil jednoho z domácích obránců a skončil za bezmocným Rytychem. Asistence: Karel Brychta.
     
    15:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Krásná sólo akce v podání RADKA KRAJCIGR, který v běhu převzal balonek, poslal na párek obránce a krásnou kličkou překonal i Rytycha. Asistence: Karel Brychta.
     
    11:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    V době, kdy už se Zezulka vracel z trestné lavice, obdržel na středu hřiště od Vaculíka přihrávku JAROMÍR LISA a nedal Rytychovi šanci. Asistence: Ondřej Vaculík.
     
    05:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Kisugitemu se nepovedlo vyvézt míček. Zmocnil se ho Teichman, který přihrál na MARTINA ZOZULÁKA a pardubický snajpr už si poradil. Asistence: Ivo Teichman.
     
    02:19
    Bohemians právě vstřelili branku! VIKTOR KOPECKÝ posílá domácí do vedení, když dokázal zužitkovat přesnou Čihákovu přihrávku. Asistence: Pavel Čihák.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 3. Kopecký (Čihák), 23. Šárka (Poláček), 26. Poláček (Bagin), 43. Poláček (Höffer), 48. Šárka (Höffer) – 6. Zozulák (Teichman), 12. Lisa (Vaculík), 16. Krajcigr (Brychta), 17. Ďopan (Brychta), 20. Teichman (Zozulák), 43. Krajcigr (Lisa), 45. Krajcigr (Vaculík), 52. Bahník (Zozulák)


    FbŠ Bohemians: Rytych (Mazák) – Velechovský, Kisugite, Šimek M., Bagin, Forman, Kopecký, Lupač, Kordoš, Zapletal, Šimek D., Poláček Szabo, Čihák, Chlumský, Zezulka, Kozák, Šárka, Höffer
    BA SOKOLI Pardubice: Pipek (Levínský) – Raiter, Vaculík, Janeček, Brychta, Zozulák, Teichman, Lisa, Bahník, Filip, Burian, Krajcigr, Chmelař, Ďopan, Jirák, Formánek, Krigovský

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek