Vladivostok – Jekaterinburg 2:1 (kon.) | Chabarovsk – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Novokuzneck – Omsk 4:3 (kon.)
Novosibirsk – Barys 2:3 (kon.) | Kazaň – Dinamo Minsk 5:1 (kon.) | Viťaz – Doneck 4:2 (kon.)
Novgorod – S.Moskva 3:4 (po pr.) | D. Moskva – Záhreb 4:3 (kon.) | Lev – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HK Donbass Doneck
Sobota 19.10.2013, 15:00 • Vityaz Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:24
    Kolář sa dostal do úniku, Mezei ho v poslednej chvíli podrazil, za čo si pôjde odsedieť dvojminútový trest. Trestné strieľanie však neuvidíme.
     
    48:12
    Zrejme som to s tými vylúčeniami zakríkol, prvým vylúčeným hráčom v tretej tretine je Dmitry Shitikov, ktorý si odkrúti dvojminútový trest za hrubosť.
     
    36:33
    Veľmi nepekným zákrokom sa teraz prezentoval domáci hráč, konkrétne sa jednalo o Koksharova! Za nepekný útok na hlavu si posedí päť minút na trestnej lavici, navyše mu hlavný rozhodca udeľuje dodatočný 20minútový osobný trest.
     
    34:42
    Ďalšie vylúčenie, tých je dnes naozaj požehnane. Maxim Mamin si pôjde sadnúť na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    32:25
    Presilovku si teraz zahrá Doneck, Koksharov je vylúčený na dve minúty za sekanie.
     
    30:03
    Ďalšie vylúčenie na strane Donbassu Doneck a znova sa jedná o Fedotenka, ten sa tentoraz previnil narazením na mantinel.
     
    27:09
    Mizéria hostí pokračuje, vylúčený je tentokrát Ruslan Fedotenko, ktorý protihráča v strednej časti ihriska podrazil, za čo inkasuje dvojminútový trest.
     
    24:59
    Tak možno teraz, Maxim Mamin si pôjde odsedieť dvojminútový trest za hákovanie.
     
    20:36
    Vhadzovalo sa po pravici Backlunda, no po chvíli prišiel zbytočný útočný faul Maxima Afinogenova, ktorý je vylúčený za hákovanie.
     
    16:32
    Dlho sa vo vyrovnanom stave nehralo, Petteri Wirtanen si pôjde odpykať trest za nebezpečnú hru vysokou hokejkou. Domáci budú mať tak k dispozícii už tretiu presilovku.
     
    13:49
    Presilovka domáceho tímu sa nakoniec natiahne o ďalšie dve minúty, na trestnú lavicu putuje Varlamov, ten sa previnil sekaním.
     
    10:52
    Na trestnú lavicu odchádza Fedotenko, no hostia o presilovku neprídu, nakoľko ho nasleduje aj Mezei. Ide o obojstranné vylúčenie, za krosček a následné oplácanie.
     
    10:04
    Nedorost bojovali v rohu o puk, ten síce nevybojoval, ale vypýtal si faul od Rybakova, ktorý si na tresnej lavici posedí dve minúty za hákovanie.
     
    06:56
    Domáci tím si zahrá ďalšiu presilovku, tentoraz sa previnil hákovaním Fredrik Pettersson.
     
    05:57
    Prvé vylúčenie v zápase, Evgeny Dadonov sa previnil podrazením v strednej tretine ihriska.

    Andrej Marienka

    Góly a asistencie: 7. Shitikov (Hennessy), 23. Mezei, 53. Vasilyev (Khafizullin, Afinogenov), 59. Afinogenov – 17. Kašpar (Robitaille), 34. Dadonov (Wilson)


    Viťaz Moskovská oblasť: Backlund (Ivanchik) – Vasilyev, Koksharov, Afinogenov – Mezei, Pyett – Hennessy, Solodukhin, Shitikov – Malevich, Khafizullin – Topol, Rybin, Rybakov – Golovkov, Seleznyov – Mamin, Makeyev, Ivanov – Kudinov, Tatalin
    HK Donbass Doneck: Leighton (Dyatlov) – Nedorost, Wirtanen, Laine – Wilson, Kolář – Fedotenko, Yakutsenya, Dadonov – Bartulis, Piganovich – Pettersson, Robitaille, Kašpar – Razin, Silnitsky – Varlamov, Toryanik, Morozov – Petrukhno

    Rozhodca: Pavel Komarov, Alexei Ravodin – Dmitry Golyak, Ivan Dedyulya

    Diváci: 2500