Jihlava – Bohemians - NE 0:6 (kon.) | Olomouc – Chodov 3:8 (kon.) | Královské Vinohrady – Židenice 3:6 (kon.)
Bonusia Ostrava – Vítkovice 2:7 (kon.) | Tatran – Liberec 2:3 (2:3 po s.n.) | ELITE PRAHA – Ne 4:9 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bonusia Ostrava
2:7 (1:4, 1:1, 0:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 13.10.2013, 17:00 • SH Sareza Ostrava • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    48:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické hráčky přidávají další branku. Šupáková přihrála DENISE FERENČÍKOVÉ, která si v dnešním zápase připisuje už svůj druhý gól. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    40:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovickým hráčkám se povedl start do třetí třetiny. Ferenčíková přihrála IVANĚ ŠUPÁKOVÉ, která přesnou střelou přidává šestou branku Vítkovic. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    32:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Volný úder rozehrála Denisa Ferenčíková, která to přihrála MONICE LÉBLOVÉ, která střelou z první navyšuje vedení Vítkovic.
     
    25:02
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácím hráčkám se podařilo znovu snížit. Přihrávka od Kalnayové měla oči. Našla volnou ROMANU KIECKOVOU, která svojí přesnou střelou snižuje na rozdíl dvou branek. Bitva o královnu Ostravy tak začíná být znovu zajímavá. Asistence: Tereza Kalnayová.
     
    14:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovické hráčky ovšem nenechávají nikoho na pochybách kdo je v utkání králem. Šupáková našla DENISU FERENČÍKOVOU, která dokázala svojí střelu dostat za záda domácí gólmanky a vrací tak svému týmu tříbrankové vedení. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    13:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Domácím hráčkám se to nakonec přeci jen povedlo. Využívají rovněž přesilovou hru. Kovalská dokázala najít přesnou přihrávkou IVETU THEUEROVOU, která střelou z první snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Silvie Kovalská.
     
    08:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Teď už se to ale vítkovickým hráčkám podařilo a využívají přesilovou hru. KAMILA PALONCYOVÁ dokázala v závaru před bránou získat a míček a střelou z první ho dokázala dostat za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    05:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nechtěnou tečí si vlastní branku vstřelila MARTINA SIELECKÁ.
     
    00:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hned z první vážnější akce se ujímají vítkovické hráčky vedení. Léblová našla přihrávkou zpoza brány úplně volnou EVU SLÁDEČKOVOU, která střelou k pravé tyči nedala domácí brankářce šanci. Asistence: Kamila Paloncyová

    MCh

    Góly a asistencie: 14. Theuerová (Kovalská), 26. Kiecková (Kalnayová) – 1. Sládečková (Paloncyová), 6. Sielecká (vla.), 9. Paloncyová, 15. Ferenčíková (Šupáková), 33. Léblová (Ferenčíková), 41. Šupáková (Ferenčíková), 49. Ferenčíková (Šupáková)


    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Rousová,Kouřilová – Kahánková, Kiecková, Ursiniová, Matějová, Viciánová, Bořucká, Sielecká, Škopková, Nováčková, Theuerová, Kovalská, Kadlecová, Kalnayová, Sluková, Nguyenová, Szczurová, Pernická, Némethová
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ranochová, Kubíčková – Šponiárová, Šupáková, Halfarová, Novakovská, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Quittková, Sládečková Eva, Sládečková Hana, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Mahdalová

    Rozhodca: Tomáš Podlesný a Martin Petřík

    Diváci: 122