Pittsburgh – NJ Devils 3:0 (kon.) | Washington – Calgary 5:4 (2:0 po s.n.) | Boston – Tampa Bay 3:1 (kon.)
Minnesota – LA Kings 2:3 (0:2 po s.n.) | St. Louis – Nashville 4:2 (kon.) | Dallas – Florida 2:4 (kon.)
Arizona – NY Rangers 4:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:1 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
New York Rangers
cz Piatok 04.10.2013, 04:15 • Jobing.com Arena, Glendale, AZ (kapacita 17125 míst) • NHL
Partner:
     
    47:23
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Máme tu hattrick, čepice létají na led! Vrbata vybojoval puk za Lundqvistovou brankou, dostal ho k Hanzalovi, který ještě nedokázal švédského brankáře pokořit, RADIM VRBATA si ale také sjel před branku a pohodlně střílí svou třetí branku v zápase! Asistence: Martin Hanzal.
     
    41:10
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Nesmírně rychle využitá přesilovka, Vermette posunul po vhazování puk na Keitha Yandlea, který jej podél modré čáry připravil RADIMU VRBATOVI na dělovou bombu od modré čáry a český útočník takovým gólem á la Ovečkin střílí svou druhou branku v zápase! Asistence: Keith Yandle a Antoine Vermette.
     
    27:05
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Pokračující tlak domácích po skončené přesilové hře ale končí brankou! Nahození Morrise od modré čáry dokázal Lundqvist vyrazit pouze před branku, kde se puku ujal RADIM VRBATA, který se neunáhlil, bekhendovou kličkou se ještě uvolnil a do prázdné branky posílá svůj tým opět do vedení! Asistence: Derek Morris a Martin Hanzal.
     
    23:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Z ničeho nic ale hosté vyrovnávají! Rick Nash předložil puk doleva na najetého MARCA STAALA, který svižnou střelou zápěstím překonává poprvé v sezóně Smithe! Asistence: Rick Nash a Derek Stepan.
     
    03:36
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Nyní už ale Jobing.com Arena vybuchla nadšením! Úžasnou přihrávku Klinkhammera zpoza branky využil před brankou volný KYLE CHIPCHURA, který tak otevírá skóre dnešního utkání! Asistence: Rob Klinkhammer a Oliver Ekman-Larsson.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 4. Chipchura (Klinkhammer, Ekman-Larsson), 28. Vrbata (Morris, Hanzal), 42. Vrbata (Yandle, Vermette), 48. Vrbata (Hanzal) – 24. Staal (Nash, Stepan)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Michálek, Ekman-Larsson, Morris, Yandle, Rundblad, Schlemko – Doan, Ribeiro, Boedker – Vrbata, Hanzal, Korpikoski – Moss, Vermette, Lessio – Brown, Chipchura, Klinkhammer
    Trenér: Dave Tippett.

    New York Rangers: Lundqvist (Biron) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, J. Moore, Del Zotto – Nash, Stepan, Richards – Zuccarello, Brassard, Pouliot – Fast, Boyle, Pyatt – Dorsett, Miller, D. Moore
    Trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodca: Kowal, Walsh – Cvik, Murchison

    Diváci: 17125 (vyprodáno)