ELITE PRAHA – Liberec 3:4 (kon.)
koniec
ELITE PRAHA
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Crazy girls FBC Liberec
cz Piatok 04.10.2013, 20:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    59:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je tam! Počtvrté v tomto zápase jdou hráčky libereckého výběru do vedení. Vždy se jim soupeřky dotáhly, dokáží to i teď přesto, že na to mají jen devětatřicet vteřin? Dost možná rozhodující gól vstřelila SIMONA KABELÁKOVÁ. Bez asistence.
     
    43:31
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno, tentokráte už potřetí v zápase! Třetí branku vsítila LUCIE VESELÁ, která zároveň dovršila hattrick a útočí na kandidování pro nejlepší hráčku utkání. Asistence: Veronika Zittová,
     
    36:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vedení se překlápí zpátky na sever Čech. Liberecké florbalistky se dostávají potřetí v zápase do vedení. Své vyloučení odčinila Klára Leierová, která našla ANNU KULTOVOU, která pohodlně dostala míček za záda Martiny Gécové. Asistence: Klára Leierová.
     
    34:26
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    A je podruhé vyrovnáno! Hráčky pražského výběru se znovu dotahují na soupeře a srovnávají s ním krok. Vedení libereckým soupeřkám uzmula LUCIE VESELÁ, která se prosadila tvrdou ránou při přesilové hře. Asistence: Veronika Zittová.
     
    17:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeské florbalistky si své vedení berou zpět! Vedení na stranu hostujícího celku přelévá KLÁRA ŠÍPOVÁ, která skvostnou střelou prostřeluje Martinu Gécovou. Asistence: Martina Dostalíková.
     
    14:25
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Prvním gólem domácích se srovnává stav utkání. Veselou hráčkou je LUCIE VESELÁ, která využila své šance skórovat. Potvrdilo se nám i jedno známé rčení – ,,Nedáš – dostaneš!'' – neboť hráčky Liberce nevytěžily nic z přečíslení, po čemž musela Markéta Nikodýmová lovit míček z branky. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    11:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberecké florbalistky otevírají stav skóre tohoto utkání a jdou do vedení! Úvodní branku dnešního klání vsítila parádní ranou KLÁRA ŠÍPOVÁ. Asistence: Hana Koníčková.

    Góly a asistencie: 15. Veselá (Vranová), 35. Veselá (Zittová), 44. Veselá (Zittová) – 12. Šípová (Koníčková), 18. Šípová (Dostalíková), 37. Kultová (Leierová), 60. Kabeláková


    ELITE PRAHA: Gécová (Bryllová) – Chvátalová, Šindelářová, Mrázková, Vranová, Zimina, Marešová, Kalecká, Nosková, Kinkalová, Zittová, Veselá, Velechovská, Baráková, Stará, Domonkosová, Havlíková
    Crazy girls FBC Liberec: Nikodýmová (Vokatá) – Bartošová, Dostalíková, Bečková, Urbanová, Leierová, Koníčková, Hubáčková, Kultová, Krauskopfová, Imlaufová, Helmová, Šípová, Mlejnková, Kabeláková, Zikmundová

    Rozhodca: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt