Chabarovsk – HC Slovan 2:5 (kon.) | Vladivostok – Lev 2:3 (po pr.) | Novosibirsk – Riga 1:4 (kon.)
Novokuzneck – CSKA Moskva 2:3 (po pr.) | Kazaň – A. Mytišči 4:2 (kon.) | Viťaz – Jaroslavľ 2:3 (kon.)
Novgorod – Petrohrad 5:2 (kon.) | D. Moskva – Čerepovec 3:1 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
Severstaľ Čerepovec
Utorok 01.10.2013, 17:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    26:25
    Severstal Čerepovec dal gól!
    Hostia pretavili svoj zlepšený výkon do presného zásahu. Dostávajú sa späť do zápasu ! Po komerčnej prestávke sa pokúsil zakončením z ťažkej pozície prekvapiť Jerjomenka VIndell, no neuspel. K puku sa však na hranici bránkoviska dostal NIKOLAJ BUŠUJEV, a ten nedal nekompromisnou strelou Jerjomenkovi šancu. Asistencia: LInus Videll.
     
    17:54
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci vedú už o tri presné zásahy ! Neskončila sa síce ešte ani prvá tretina, no dovolím si jedno odvážne tvrdenie. O víťazovi zápasu je rozhodnuté ! Po presnom pase Cvetkova sa dokázal vborne uvoľniť MARTINS KARSMUS, ktorý prekonal presúvajúceho sa Štepánka. Asistencie: Alexej Cvetkov, Denis Kokarev.
     
    11:38
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci pridávajú druhý zásah v zápase ! Opäť v ňom mal prsty parťák Dominika Graňáka, Filip Novák, ktorý vyslal od modrej tvrdú strelu. Tú ešte dokázal pred Štepánkom tečovať KONSTANTIN VOLKOV. Brankár hostí nestihol na zmenu smeru dráhy puku zareagovať. Asistencie: Filip Novák, Maxim Karpov.
     
    6:47
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Domáci sa v presilovej hre dostali do zaslúženého vedenia ! Na konci presilovkovej kombinácie bol FILIP NOVÁK, ktorý dostal puk na modrú čiaru, zbytočne nič nevymýšľal, napriahol a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Konstantin Gorovikov.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 7. Filip Novák (Konstantin Gorovikov), 12. Konstantin Volkov (Filip Novák, Maxim Karpov), 18. Martins Karsmus (Alexej Cvetkov, Denis Kokarev) – 27. Nikolaj Bušujev (Linus Videll)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Korjagin, Mironov, Boikov, Barancev – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Kokarev, Karsums – Volkov, Babenko, Karpov – Pěstunov, Mosaljov, Kvapil.
    Severstaľ Čerepovec: Štepánek – Andersen, Kiselevič, Čáslava, Popov, Stasenko, Svijazov, Jevsejenkov– Bušujev, Videll, Bumagin – Antipov, Klimenko, Berdnikov – Kazakovcev, Kovyršin, Mons – Fedosejev, Dedunov, Gimbatov, Kuvajev.

    Rozhodca: Baluška, Nalivaiko – Goljak, Dedjulja.