Mladá Boleslav – Most 8:3 (kon.) | Motor ČB – Jihlava 1:0 (po pr.) | Havlíčkův Brod – Beroun 1:3 (kon.)
Třebíč – Litoměřice 3:0 (kon.) | Ústí n/L – Havířov 2:0 (kon.) | Olomouc – Benátky n/J 8:2 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:2 (kon.)
koniec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Medvědi Beroun 1933
cz Pondelok 30.09.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    58:48
    Beroun právě vstřelil branku!
    Jak během několika vteřin zajistit hromadný odchod cca pěti set lidí? Jednoduše. Stačí ztratit kotouč v útočné třetině právě tak, jako to předvedli domácí. Hrací guma se odrazila od obránce Havlíčkova Brodu, sebral ji ZDENĚK KUBICA a uháněl na prázdnou bránu. Marek Drtina pak v zoufalé snaze o zachránění situace uklouzl a Kubica měl snadnou pozici. Bez asistence.
     
    39:01
    Beroun právě vstřelil branku!
    Medvědi v přesilovce otáčejí skóre a domácí tribuny jsou hodně nespokojené. Berounští měli neskutečný tlak a rotací si vytvořili trvalý nápor. Ten nakonec po několika nezdařených pokusech a výborných zákrocích Daniela Dolejše vygradoval v dorážku ZDEŇKA KUBICI, který zblízka pokořil domácí oporu. Asistence: Jakub Marek.
     
    27:15
    Beroun právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Medvědi vedení extrenérem Havlíčkova Brodu a exkoučem ženské reprezentace dokázali udeřit poté, co projeli bleskově do útočného pásma, kde se předali kotouč a VLADISLAV KUBEŠ z mírného úhlu poslal kotouč podél bližší tyče za Dolejšova záda! Asistence: David Jonáš a Lukáš Chalupa.
     
    07:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Znáte to, nedaří se vám, ale pak z ničeho nic přijde zázrak! A ten právě přišel! Rebelové byli v herním útlumu, leč dokázali skórovat. Uvidíme, kam tato branka posune hru. Ale ke gólu. Čtvrtá lajna domácích složená z mladých hokejistů zavezl kotouč do pásma a ONDŘEJ STEHLÍK z pravého kruhu umístil kotouč za záda berounského brankáře. Asistence: Jan Milfait.

    Richard Wagner

    Góly a asistencie: 8. Stehlík (Milfait) – 28. Kubeš (Jonáš, Chalupa), 40. Kubica (Marek), 59. Kubica


    BK Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Jank, Drtina, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "A", Musil – Rytnauer "C", Endál, Berger – Dvořáček, Semorád, Maliník – Chlubna, Stehlík, Milfait. Trenér: Mička.
    Medvědi Beroun 1933: Cikánek (Šimboch) – Jebavý, Šenkeřík, Špelda "C", Kolařík, Chalupa, Dresler, Sklenička, Matějka – Marek, Kubica, Vrdlovec – Jonáš, Hrdel "A", Kubeš – Malý, Stromko "A", T. Půlpán – A. Půlpán, Šteiner, Babka. Trenér: Novák.

    Rozhodca: Stanislav Mertl – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 732