Chodov – ELITE PRAHA 11:2 (kon.) | Bonusia Ostrava – Tatran 3:4 (kon.)
koniec
FBC ČPP Bonusia Ostrava
3:4 (2:1, 0:1, 1:2)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
cz Nedeľa 29.09.2013, 14:00 • SH ZŠ Mařádkova Opava • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    Nejlepší hráčka Střešovic: Andrea Nemravová
    Nejlepší hráčka Ostravy: Nikol Škopková (15:56:48)
     
    Poměr střel ve třetí třetině: 7:12.
     
    Je dobojováno. Domácí hráčky nakonec své vedení neuhlídaly a Tatran tak v závěru třetí třetiny dokázal dvěma slepenými brankami zápas otočit a dovést ho tak nakonec do vítězného konce. To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů s florbalem se těším na shledanou.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Zatím se ale Bonusii nedaří srovnat. Hráčky Střešovic se už příliš nikam neženou a většinou drží míček na svých florbalkách.
     
    59:00
    Domácí tým se odhodlal k powerplay.
     
    58:29
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    58:29
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Ale tentokráte se už přesnou střelou prosazují. Veřmiřovská našla úplně volnou MARKÉTU HRYCEJOVOU, která usměrnila míček za záda Kouřilové. Obě hráčky si tak vyměnily role z předchozího gólu. Asistence: Hana Veřmiřovská.
     
    57:05
    Hostujícím hráčkám se podařilo vyrovnat a ženou se k dalšímu nebezpečnému útoku. Zatím se jim před Kouřilovou nedaří přesné zakončení.
     
    56:52
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tak nakonec se Tatranu podařilo kýžené vyrovnání. HANA VEŘMIŘOVSKÁ ve spolupráci s Hrycejovou prostřeluje zblízka Kouřilovou a stav je opět srovnaný. Asistence: Markéta Hrycejová.
     
    54:45
    Tatran se neustále tlačí dopředu, ale kapitánka domácích Nguyenová svými dobrými obrannými zákroky střely zachycuje a nadále tak i díky ní Bonusia drží těsné vedení.
     
    54:15
    Kiecková z ničeho nic pálila z otočky, Blahutová však dokázala dobře zareagovat a postarala se o další svůj úspěšný zákrok.
     
    53:35
    Hostující lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    52:01
    Beranová prudce vystřelila na Kouřilovou a snažila se vyrovnat. Domácí brankářka však stihla včas natáhnout ruku a míček vyráží do bezpečí.
     
    50:06
    Hostující hráčky se snaží v přesilové hře znovu vyrovnat, zatím však bez gólového efektu. Bonusia dobře brání.
     
    49:38
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení se v samostatné akci dokázala prosadit ROMANA KIECKOVÁ a důležitou brankou posílá svůj tým opět do vedení. Bez asistence.
     
    49:08
    Prudkou střelu Brabcové, která mířila k tyči domácí branky, likviduje svým tělem Viciánová.
     
    48:30
    Domácí Škopková si půjde na dvě minuty sednout za sekání.
     
    46:45
    Hráčky obou celků nyní přidaly na důrazu a znovu jsou k vidění také osobní souboje. Jak Bonusia tak Tatran se snaží strhnout vedení na svou stranu.
     
    46:12
    Další střela Střešovic končí na pozorné Kouřilové. Zatím se nikomu střelba nedaří, a tak je stále stav nerozhodný.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 9. Škopková (Kahánková), 16. Sielecká (Stankušová), 50. Kiecková – 6. Nemravová (Zabavská), 24. Denková, 57. Veřmiřovská (Hrycejová), 59. Hrycejová (Veřmiřovská)


    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Kouřilová (Rousová) – Kahánková, Kiecková, Ursiniová, Matějová, Viciánová, Sielecká, Škopková, Nováčková, Theuerová, Stankušová, Kovalská, Kadlecová, Kalnayová, Sluková, Nguyenová, Pernická, Szczurová, Némethová
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová (Nováková) – Perlíková, Brabcová, Sedmíková, Zehrerová, Nemravová, Válková, Veřmiřovská, Červová, Hrycejová, Zabavská, Beranová, Chaloupková, Brotánková, Kramperová, Denková

    Rozhodca: Tomáš Podlesný a Martin Petřík