Poprad – Orange 20 7:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
7:3 (3:1, 2:2, 2:0)
HK Orange 20
Štvrtok 26.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Poprad dal gól!
    Popradčania pridávajú do siete slovenských mladíkov aj siedmy gól! Po peknej prienikovej prihrávke od Fabiana sa k puku na útočnej modrej čiare dostal MARTIN BELLUŠ, ktorý svojou delovkou vymietol pavučinku medzi betónmi gólmana Pajpacha. Asistenciu si pripisuje Štefan Fabian.
     
    57:47
    Tomáš Sýkora sa dostal do skvelej gólovej šance na pravom krídle, no svojim lobovým zakončením napokon puk umiestnil až na ochrannú sieť!
     
    56:20
    Je tu ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Pavol Skalický.
     
    55:51
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti podľa všetkého spečatili svoje víťazstvo v tomto zápase už po 11 sekundách presilovej hry! Po peknom nahodení puku na slovenskú bránu od Fabiana sa k odrazenému puku dostal Belluš, ktorý ho posunul na MATÚŠA PALOČKA! Ten už neváhal a bekhendovou dorážkou prekonal bezmocného Pajpacha. Asistencie si pripisujú hráči Martin Belluš a Štefan Fabian.
     
    55:40
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie na Kasíka odchádza sadnúť Horanský.
     
    50:58
    Belluš tvrdo pálil z medzikružia, no gólman Pajpach bol v strehu a puk zachytil medzi svojimi betónmi. Následne sa pred gólmanom hostí snažili domáci puk doraziť a pri tom ho sekli po ruke. Hra sa teda musí na krátku chvíľu prerušiť!
     
    48:17
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Gachulinec.
     
    44:49
    V oslabení sa do ofenzívneho úniku dostal Jakub Drábek, ktorý zakončoval z hranice ľavého kruhu, no gólan Pajpach jeho delovku vyrazil svojimi betónmi do bezpečia!
     
    44:03
    Michal Valjent nadvakrát tvrdo pálil z pravej strany, no v oboch prípadoch skvele zapracoval gólman Srnec, ktorý puk svojou výstrojou a následne svojimi betónmi vyrazil do bezpečia!
     
    43:45
    Tím HK Orange SR 20 si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký.
     
    40:51
    Gólman Srnec si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď sa hodil po puku z hokejky Tibenského, ktorý pálil z hranice pravého kruhu.
     
    39:12
    HK Orange 20 dalo gól!
    Už po návrate vylúčeného Belluša slovenskí mladíci sťahujú svoje gólové manko na rozdiel dvoch! Po skvelej prihrávke od Koyša sa k zakončeniu dostal Gachulinec, no jeho projektil gólman Srnec ešte vyrazil do bezpečia. Následne však z dorážky rozvnil sieť v popradskej bráne DÁVID MINÁRIK, ktorý nedal Srncovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Daniel Gachulinec a Patrik Koyš.
     
    38:52
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Erik Černák, no jeho delovku gólman Srnec dobre videl a svojou výstrojou ju vyrazil do bezpečia. Následne sa hra prerušuje.
     
    37:10
    Slovenskí mladíci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Belluš.
     
    35:57
    HK Orange 20 dalo gól!
    Napokon sa slovenskí mladíci dokázali gólovo presadiť aj podruhýkrát! Po dobrej prihrávke od Horanského sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal MICHAL VALJENT, ktorý svojou delovkou poriadne prekvapil gólmana Srnca. Ten nedokázal vykryť priestor pri ľavej žŕdke popradskej brány. Asistenciu si pripisuje Stanislav Horanský.
     
    31:36
    Slovenská dvadsiatka si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Jack McNamara.
     
    31:07
    Poprad dal gól!
    Po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme dokázali domáci vsietiť ďalší gól! Marek Nagy potiahol puk takmer za slovenskú bránu, no následne skvelou prihrávkou do medzikružia našiel LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý svojou delovkou z prvej nedal gólmanovi Pajpachovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Marek Nagy a Jack McNamara.
     
    27:21
    Do fantastickej gólovej šance sa dostal hosťujúci Rzavský, no ten po dobrej sťahovačke napokon nedokázal prekonať dobre osadený ľavý betón gólmana Mareka Srnca!
     
    23:04
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Michal Valjent.
     
    20:51
    Poprad dal gól!
    Popradskí Kamzíci sa dostávajú už do trojgólového vedenia! Nepresnú prihrávku od jedného z hráčov slovenskej dvadsiatky na útočnej modrej čiare zachytil ARNÉ KROTÁK, ktorý sa zbavil hosťujúcej obrany a následne dobrým švihom prekonal beumocného gólmana Pajpacha. Bez asistencií.
     
    20:41
    Gólman Pajpach predviedol poriadne zaváhanie vo svojej bráne, keď nedokázal poriadne pokryť puk po strele od Mlynaroviča!
     
    18:08
    HK Orange 20 si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Marek Nagy.
     
    17:31
    Poprad dal gól!
    Po riskantnom úniku hosťujúceho obrancu Paloviča spoza slovenskej brány sa k puku dostal Belluš, ktorý presne mierenou prihrávkou pred bránu hostí našiel SAMUELA TAKÁČA. Ten už bez problémov prekonal bezmocného gólmana Pajpacha. Asistencie si pripisujú hráči Martin Belluš a Matúš Paločko.
     
    13:10
    Samuel Takáč tvrdo pálil spomedzi kruhov, no jeho delovku napokon gólman Pajpach so šťastím vyrazil na zadný mantinel svojim ľavým ramenom!
     
    12:45
    Po skvelej prihrávke od Mariána Mikuša sa k puku dostal Mlynčár, ktorý bekhendovým zakončením z pravej strany ohrozil gólmana Srnca. Ten však puk s prehľadom vyrazil do bezpečia svojou výstrojou.
     
    10:28
    Gólman Pajpach si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď svojim efektívnym lapačkovým semafórom zneškodnil delovku od modrej v znení Kasíkovej hokejky!
     
    09:57
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa dostávajú opäť do vedenia! Po skvelej prihrávke od Sýkoru z pravej strany sa k puku na hranici ľavého kruhu dostal JAROSLAV JABROCKÝ, ktorý svojou strelou z prvej prekonal bezmocného gólmana Pajpacha. Ten sa už nestihol premiestniť. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Jakub Drábek.
     
    09:57
    Jaroslav Jabrocký sa dostal do zakončenia na ľavom krídle a následne sa bude telefonovať videorozhodcovi, či to bol gól!
     
    08:40
    HK Orange 20 dalo gól!
    Slovenskí mladíci dokázali po skvelej útočnej kombinácii vyrovnať! Skvelá prihrávka z pravej stany od Šimuna našla na hranici ľavého kruhu osamoteného PAVLA SKALICKÉHO, ktorý si puk potiahol k popradskej bráne a následne skvelou strelou k ľavej žŕdke popradskej brány vsietil gól. Asistencie si pripisujú hráči Eduard Šimun a Jozef Tibenský.
     
    05:10
    Dvojica Paločko – Belluš sa dostala do skvelej gólovej šance, no po dobrej prihrávke od prvého menovaného už nedokázal druhý menovaný prekonať dobre postaveného gólmana Pajpacha.
     
    04:28
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia v presilovej hre! Tomáš Sýkora sa dostal k puku na ľavom kruhu a následne ho z ťažkého uhla nahodil na bránu hostí! Gólman Pajpach dobre zapracoval svojimi betónmi, no puk vyrazil len naľavo od seba, kde ho svojim bekhendom zasunul do brány osamotený JAKUB DRÁBEK. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Jack McNamara.
     
    03:02
    Kamzíci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Michal Valjent.

    Góly a asistencie: 5. Drábek (Sýkora, McNamara), 10. Jabrocký (Sýkora, Drábek), 18. S. Takáč (Belluš, Paločko), 21. Kroták, 32. Paukovček (Nagy, McNamara), 56. Paločko (Belluš, Fabian), 60. Belluš (Fabian) – 9. Skalický (Šimun, Tibenský), 36. Valjent (Horanský), 40. Minárik (Gachulinec, Koyš)


    HK Poprad: Srnec (Sidor) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Fabian, Kurali, Nitriansky, Vojsovič – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Jabrocký, Sýkora – Paločko, S. Takáč, M. Nagy – Belluš, Paukovček, Gápa.
    HK Orange 20: Pajpach (Sabol) – Luža, Gachulinec ("C"), Bačik, M. Mikuš, Palovič, Rusina ("A"), Valjent, Černák – Šimun ("A"), Skalický, Tibenský – Minárik, Mlynčár, Koyš – Schroner, Rehák, Trenčan – Horanský, Gašpar, Rzavský.

    Rozhodca: Peter Lokšík – Roman Bednár, Vladimír Snášel

    Diváci: 578