Poprad – Orange 20 7:3 (kon.)
koniec
HK Poprad
7:3 (3:1, 2:2, 2:0)
HK Orange 20
Štvrtok 26.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    Úvod tretej dvadsaťminútovky ofenzívne patril slovenským mladíkom, no tí nedokázali nájsť ten správny recept na gólmana Srnca. Následne si Popradčania gólmi Matúša Paločka v 56. minúte počas presilovej hry a Martina Belluša po delovke od modrej čiary zabezpečili jasné víťazstvo v tejto "povinnej jazde".

    Popradskí hokejisti si po jasnej výhre nad slovenskými mladíkmi pripisujú do tabuľky tri body, zatiaľčo HK Orange SR 20 ostáva bez bodu.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:07:09)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:33
    Poprad dal gól!
    Popradčania pridávajú do siete slovenských mladíkov aj siedmy gól! Po peknej prienikovej prihrávke od Fabiana sa k puku na útočnej modrej čiare dostal MARTIN BELLUŠ, ktorý svojou delovkou vymietol pavučinku medzi betónmi gólmana Pajpacha. Asistenciu si pripisuje Štefan Fabian.
     
    59:20
    Po dobrej prihrávke od Belluša z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil Takáč, no jeho delovka skončila len tesne mimo brány gólmana Pajpacha. Následne sa slovenskí mladíci oslobodili.
     
    58:55
    Popradskí hokejisti sú pri puku a snažia sa niečo vymyslieť na slovenských dvadsiatkárov. Tí sa však v závere zápasu bránia veľmi dobre.
     
    58:21
    Hokejisti slovenskej dvadsiatky hrajú už v plnom počte a snažia sa dôstojne ubrániť tento zápas. Popradčania sú však aktívnejší, a tak uvidíme, či sa im to podarí.
     
    57:47
    Tomáš Sýkora sa dostal do skvelej gólovej šance na pravom krídle, no svojim lobovým zakončením napokon puk umiestnil až na ochrannú sieť!
     
    57:18
    Lapšanský hľadal spoza slovenskej brány v medzikruží Krotáka, no napokon sa mu to nepodarilo. Slovenskí mladíci puk zachytili a s prehľadom sa oslobodili.
     
    56:53
    Lapšanský poslal puk na modrú, no tam to Suchý veľmi nečakal a následne domáci stratili útočné pásmo a musia sa vrátiť.
     
    56:20
    Je tu ďalšia presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Pavol Skalický.
     
    55:51
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti podľa všetkého spečatili svoje víťazstvo v tomto zápase už po 11 sekundách presilovej hry! Po peknom nahodení puku na slovenskú bránu od Fabiana sa k odrazenému puku dostal Belluš, ktorý ho posunul na MATÚŠA PALOČKA! Ten už neváhal a bekhendovou dorážkou prekonal bezmocného Pajpacha. Asistencie si pripisujú hráči Martin Belluš a Štefan Fabian.
     
    55:40
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie na Kasíka odchádza sadnúť Horanský.
     
    55:23
    Kasík tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa slovenskej brány. Gólman Pajpach teda zasahovať nemusel.
     
    54:55
    Hokejisti slovenskej dvadsiatky sa nedokázali dostať pred gólmana Srnca legálnym spôsobom. Napokon si vybrali postavenie mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    54:24
    Radoslav Suchý sa dostal k puku na ľavom krídle a následne ho oblúčikom nahodil do útočného pásma. Tento oblúčik bol však poriadne vysoký, a tak korčuľujúci Drábek už puk nestihol zachytiť.
     
    53:36
    Brankár Srnec si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď svojou výstrojou zblokoval do bezpečia strelu z medzikružia od Koyša.
     
    53:09
    Po dobrej prihrávke od Belluša z pravej strany sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal Samuel Takáč, ktorý tvrdo pálil, no napokon trafil len gólmana Pajpacha. Následne sa hra prerušuje kvôli posunutej bráne hostí.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 578 divákov.
     
    52:37
    McNamara zaviezol puk do útočného pásma a poriadne potrápil slovenských mladíkov v defenzíve. Tí ho však v trojici napokon od puku odstavili a následne ho poslali do stredného pásma.
     
    51:55
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu, no obom tímom sa zatiaľ veľmi nedarí. Aktívnejší sú však stále Popradčania.
     
    51:16
    Patrik Luža nahodil puk na zadný mantinel, kde sa k nemu však dostal len pozorný obranca Fabian. Ten s veľkým prehľadom puk zachytil na svojich korčuliach.
     
    50:58
    Belluš tvrdo pálil z medzikružia, no gólman Pajpach bol v strehu a puk zachytil medzi svojimi betónmi. Následne sa pred gólmanom hostí snažili domáci puk doraziť a pri tom ho sekli po ruke. Hra sa teda musí na krátku chvíľu prerušiť!
     
    50:20
    Slovenská dvadsiatka hrá už v plnom počte a momentálne sa snaží niečo vymyslieť. Hokejisti Popradu sú však v dobrej hernej kondícii.
     
    49:55
    Z pravého kruhu tvrdo pálil Tomáš Sýkora, no jeho delovku napokon gólman Pajpach úspešne vyrazil do bezpečia svojim pravým betónom. Následne sa mladíci oslobodzujú vyhodením puku.
     
    49:12
    Spoza pravého kruhu tentokrát pálil Mlynarovič, no jeho delovku gólman Pajpach dobre videl a puk zachytil medzi svojimi betónmi. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    48:52
    Mlynarovič sa snažil dobrou prihrávkou z ľavej strany nájsť na pravom krídle Lapšanského, no napokon sa mu to nepodarilo. Slovenská defenzíva celú situáciu veľmi dobre vyriešila vyhodením puku.
     
    48:17
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Gachulinec.
     
    48:12
    Belluš sa po dobrej prihrávke od Paločka dostal k zakončeniu na ľavom krídle, no jeho delovku veľmi dobre zablokoval hosťujúci Gachulinec. Následne puk skončil len za bránou hostí.
     
    47:37
    Slovenskí mladíci sú usadení v útočnom pásme, kde sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hokejisti Popradu sa bránia naozaj veľmi dobre.
     
    46:51
    Valjent preveril gólmana Srnca delovkou z hranice ľavého kruhu, no pozorný popradský brankár puk v správnej chvíli vyrazil do bezpečia svojim pravým betónom.
     
    46:18
    Po skvelej prihrávke od Lapšanského spoza hosťujúcej brány sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Kroták, ktorý však svojou delovkou nedokázal prekonať Pajpachove betóny!
     
    45:55
    Popradskí Kamzíci hrajú už v plnom počte a snažia sa niečo vymyslieť. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí, keďže hostia sa bránia veľmi dobre.
     
    45:17
    Matúš Paločko chcel potrápiť defenzívu slovenských mladíkov, no nepodarilo sa mu to. Hostia ho napokon od puku rýchlo odstavili.
     
    44:49
    V oslabení sa do ofenzívneho úniku dostal Jakub Drábek, ktorý zakončoval z hranice ľavého kruhu, no gólan Pajpach jeho delovku vyrazil svojimi betónmi do bezpečia!
     
    44:03
    Michal Valjent nadvakrát tvrdo pálil z pravej strany, no v oboch prípadoch skvele zapracoval gólman Srnec, ktorý puk svojou výstrojou a následne svojimi betónmi vyrazil do bezpečia!
     
    43:45
    Tím HK Orange SR 20 si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Jaroslav Jabrocký.
     
    43:16
    Popradskí hokejisti sa usadili v útočnom pásme, kde chcú rozhodiť defenzívu slovenskej dvadsiatky. Zatiaľ sa im však v tom veľmi nedarí. Mladíci hrajú naozaj veľmi dobre.
     
    42:31
    Gólman Srnec si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil puk po delovke od Bačika spoza kruhov. Následne sa bude vhadzovať po Srncovej pravici.
     
    42:10
    Valjent chcel tvrdo páliť od modrej, no pozorný Matúš Paločko mu v poslednej chvíli puk efektívne vypichol, čím ho poslal do stredného pásma.
     
    41:50
    Následne si Popradčania mierne nerozumeli vo svojej prihrávkovej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Srncom.
     
    41:25
    Kasík tvrdo pálil od modrej, no jeho delovku gólman Pajpach úspešne zblokoval svojimi betónmi do bezpečia na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    40:51
    Gólman Srnec si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď sa hodil po puku z hokejky Tibenského, ktorý pálil z hranice pravého kruhu.
     
    40:06
    V úvode tretej dvadsaťminútovky sa po vyhratí úvodného vhadzovania dostali k puku hráči Popradu. Tí sa snažili dostať do útoku, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Druhá tretina tohto zápasu bola už o niečo vyrovnanejšia ako tá prvá. Popradčania síce v úvode zabrali naplno a po góloch Arného Krotáka v 21. minúte a Lukáša Paukovčeka v 32. minúte viedli už 5:1, no hráči hosťujúceho tímu HK Orange 20 ukázali všetkým, že sa ani za nepriaznivého výsledku nevzdávajú a dvoma gólmi Michala Valjenta v 36. minúte a Dávida Minárika v 40. minúte dokázali znížiť náskok Popradu na rozdiel dvoch gólov.

    Podarí sa hokejistom slovenskej dvadsiatky prekvapiť skúsených popradských hokejistov a zdramatizovať tak tento zápas?
    Tretia tretina začne približne o 18:34.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:58
    V závere druhej tretiny majú puk vo svojej moci slovenskí mladíci, ktorí sa držia v útočnom pásme. V druhej dvadsaťminútovke sa však už pravdepodobne nič vážne nestane.
     
    39:12
    HK Orange 20 dalo gól!
    Už po návrate vylúčeného Belluša slovenskí mladíci sťahujú svoje gólové manko na rozdiel dvoch! Po skvelej prihrávke od Koyša sa k zakončeniu dostal Gachulinec, no jeho projektil gólman Srnec ešte vyrazil do bezpečia. Následne však z dorážky rozvnil sieť v popradskej bráne DÁVID MINÁRIK, ktorý nedal Srncovi žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Daniel Gachulinec a Patrik Koyš.
     
    38:52
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Erik Černák, no jeho delovku gólman Srnec dobre videl a svojou výstrojou ju vyrazil do bezpečia. Následne sa hra prerušuje.
     
    38:10
    V početnej nevýhode sa Popradčania zatiaľ bránia veľmi dobre a nič nenechávajú na náhodu. Puk tentokrát poslal do bezpečia Suchý.
     
    37:38
    Arné Kroták predviedol skvelý obranný zákrok, ktorým na ľavom krídle odstavil Patrika Luži, ktorý si už pripravoval streleckú pozíciu. Následne sa Popradčania oslobodili.
     
    37:10
    Slovenskí mladíci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Belluš.
     
    36:27
    Spoza pravého kruhu tvrdo pálil Kurali, no gólman Pajpach bol v strehu a jeho delovku s veľkým prehľadom zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    35:57
    HK Orange 20 dalo gól!
    Napokon sa slovenskí mladíci dokázali gólovo presadiť aj podruhýkrát! Po dobrej prihrávke od Horanského sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal MICHAL VALJENT, ktorý svojou delovkou poriadne prekvapil gólmana Srnca. Ten nedokázal vykryť priestor pri ľavej žŕdke popradskej brány. Asistenciu si pripisuje Stanislav Horanský.
     
    35:28
    Kurali nahodil puk na zadný mantinel, kde si ho prevzal Mlynarovič, no ten tam stál osamotený a napokon nedokázal nič zaujímavé vymyslieť.
     
    34:56
    Popradskí hokejisti sú momentálne oveľa aktívnejší a ukazujú svojim súperom, kto má viac herných skúseností. Slovenskí mladíci sa však stále nevzdávajú.
     
    34:18
    Paločko spolu s McNamarom si vybojovali puk na pravom krídle, no napokon už nedokázali nič vymyslieť. Následne sa k puku dostali hokejisti HK Orange 20.
     
    33:41
    Popradskí hokejisti predviedli skvelé zahranie oslabenia a momentálne hrajú už v plnom počte. Hostia sa však stále nevzdávajú a útočia.
     
    33:03
    Jaroslav Jabrocký tvrdo pálil z hranice ľavého kruhu, no gólman Pajpach bol v strehu a puk ukryl vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    32:36
    Jakub Drábek vyviezol puk do stredného pásma a následne ho dobrým zahraním poslal až k zadnému mantinelu. Na rad prichádza prestriedanie popradskej obrannej štvorice.
     
    32:01
    Tomáš Sýkora v oslabení poriadne potrápil defenzívu slovenských mladíkov a podržaním puku v útočnom pásme získal pre Poprad cenné sekundy.
     
    31:36
    Slovenská dvadsiatka si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Jack McNamara.
     
    31:07
    Poprad dal gól!
    Po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme dokázali domáci vsietiť ďalší gól! Marek Nagy potiahol puk takmer za slovenskú bránu, no následne skvelou prihrávkou do medzikružia našiel LUKÁŠA PAUKOVČEKA, ktorý svojou delovkou z prvej nedal gólmanovi Pajpachovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistencie si pripisujú hráči Marek Nagy a Jack McNamara.
     
    30:55
    Slovenskí mladíci si opäť mierne nerozumeli vo svojej prihrávkovej kombinácii a previnili sa zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude po pravici gólmana Pajpacha.
     
    30:10
    Paločko potiahol puk do útočného pásma. Následne sa k strele na hranici pravého kruhu dostal Gaborčík, no jeho delovka skončila vedľa hosťujúcej brány.
     
    29:34
    Minárik tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no gólman Srnec uspel aj tentokrát, keď puk vyrazil svojimi betónmi k bočnému mantinelu. Následne sa hostia stále snažia niečo vymyslieť.
     
    28:55
    Koyš sa snažil spolu s Minárikom niečo vymyslieť na pravom krídle, no popradská defenzíva bola úspešnejšia aj tentokrát a puku sa po krátkej chvíli zmocnila.
     
    28:20
    Eduard Šimun chcel zakončovať z medzikružia, no jeho projektil letel cez dve hokejky popradských obrancov, od ktorých sa puk odrazil do bezpečia.
     
    27:52
    Následne sa slovenskí mladíci previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Pajpachom. Uvidíme, čo sa podarí Popradčanom v útoku vymyslieť tentokrát.
     
    27:21
    Do fantastickej gólovej šance sa dostal hosťujúci Rzavský, no ten po dobrej sťahovačke napokon nedokázal prekonať dobre osadený ľavý betón gólmana Mareka Srnca!
     
    26:55
    Popradčania sú pri puku, no momentálne ho držia len pri vlastnej bráne, kde sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí.
     
    26:25
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť. Zatiaľ sú však lepšie ich defenzívy narozdiel od ich ofenzív.
     
    25:51
    Z medzikružia tentokrát tvrdo pálil hosťujúci Mlynčár, no jeho delovka napokon skončila len tesne nad popradskou bránou. Gólman Srnec teda zasahovať nemusel.
     
    25:05
    Hokejisti slovenskej dvadsiatky hrajú už v plnom počte a momentálne sa snažia niečo vymyslieť. Popradská defenzíva je však v strehu a nič nenecháva na náhodu.
     
    24:20
    Jakub Drábek sa dostal s pukom do útočného pásma, no dvojica hosťujúcich obrancov ho po dobrom bodyčeku od puku odstavila. Následne sa hostia oslobodili vyhodením puku.
     
    23:49
    Kroták posielal puk z pravej strany na modrú čiaru ku Fabianovi, no tomu napokon prešiel pomedzi jeho nohy do stredného pásma. Následne sa domáci snažia opäť zaútočiť.
     
    23:04
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Michal Valjent.
     
    22:45
    Aj gólman Srnec si na svoje konto pripísal dobrý zákrok. Po dobrom zakončení od Horanského zachytil puk vo svojej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    22:21
    Paločko chcel svojim tečom pred bránou hostí prekonať gólmana Pajpacha po strele od Nagya, no napokon sa mu to nepodarilo. Pajpach dobre zapracoval svojimi betónmi.
     
    21:53
    Takáč potiahol puk do útočného pásma popri ľavom mantineli a následne chcel zakončovať, no dvojica hosťujúcich obrancov ho od puku odstavila. Následne sú však domáci stále v útočnom pásme.
     
    21:24
    Kasík tvrdo pálil od modrej čiary, no jeho delovku napokon gólman Pajpach videl dobre a svojim pravým betónom ju zblokoval do rohu klziska.
     
    20:51
    Poprad dal gól!
    Popradskí Kamzíci sa dostávajú už do trojgólového vedenia! Nepresnú prihrávku od jedného z hráčov slovenskej dvadsiatky na útočnej modrej čiare zachytil ARNÉ KROTÁK, ktorý sa zbavil hosťujúcej obrany a následne dobrým švihom prekonal beumocného gólmana Pajpacha. Bez asistencií.
     
    20:41
    Gólman Pajpach predviedol poriadne zaváhanie vo svojej bráne, keď nedokázal poriadne pokryť puk po strele od Mlynaroviča!
     
    20:10
    V úvode druhej dvadsaťminútovy síce vyhrali vhadzovanie slovenskí mladíci, no tí sa dlho zo svojej kratučkej presilovej hry netešili. Po nepresnej prihrávke hostí sa puku zmocnil Suchý, ktorý ho vyhodil do bezpečia.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Druhá tretina tohto zápasu sa začne v znení presilovej hry "slovenskej dvadsiatky", ktorá bude trvať ešte neuveriteľných 8 sekúnd!
     
    V úvode prvej tretiny tohto zápasu boli aktívnejší hokejisti tímu HK Orange 20, no Popradčania dokázali prvý ofenzívny tlak hostí ustáť. Následne mali výhodu presilovej hry, ktorú dokázal v 5. minúte využiť Jakub Drábek. Následne však hostia po dobrom útoku vyrovnávali zásluhou skvelej strely Pavla Skalického. V 10. minúte sa po dobrej útočnej kombinácii, ktorú zakončil Jaroslav Jabrocký dostali domáci opäť do vedenia. Následne po chybe v defenzíve hostí zvyšoval už na 3:1 Samuel Takáč, ktorý sa s gólmanom Pajpachom nemaznal.

    Podarí sa slovenským mladíkom zabojovať v druhej tretine a zdramatizovať zatiaľ jasný priebeh zápasu?
    Druhá tretina začne približne o 17:47.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:55
    Momentálne sú pri puku vo vlastnej obrannej tretine hokejisti Popradu, ktorí už len vyčkávajú na zvuk sirény, ktorá ukončí prvú dvadsaťminútovku tohto zápasu.
     
    19:18
    Od modrej tvrdo pálil hosťujúci Rusina, no jeho delovka napokon skončila len v moci jedného z popradských obrancov pri zadnom mantineli.
     
    18:51
    Popradčania sa v tomto oslabení zatiaľ bránia veľmi dobre. Už sa im dvakrát podarilo vyhodiť puk až k bráne hostí. Slovenskí mladíci sa však stále snažia niečo vymyslieť.
     
    18:08
    HK Orange 20 si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť domáci Marek Nagy.
     
    17:31
    Poprad dal gól!
    Po riskantnom úniku hosťujúceho obrancu Paloviča spoza slovenskej brány sa k puku dostal Belluš, ktorý presne mierenou prihrávkou pred bránu hostí našiel SAMUELA TAKÁČA. Ten už bez problémov prekonal bezmocného gólmana Pajpacha. Asistencie si pripisujú hráči Martin Belluš a Matúš Paločko.
     
    16:54
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu a oba tímy sa snažia niečo vymyslieť. Aktívnejší sú síce Popradčania, no hostia sa aktívne bránia.
     
    16:25
    Patrik Koyš sa mohol dostať do skvelej gólovej šance na pravej strane, no nepresná prihrávka jedného z popradských obrancov bola na Koyša pridlhá. Následne svojou hokejkou dobre zasiahol gólman Srnec.
     
    15:55
    Na malú chvíľu sa do útočného pásma dostali aj hokejisti HK Orange 20, no napokon im netrvalo dlho, aby o puk prišli. Popradčania predviedli opäť dobrý defenzívny výkon.
     
    15:20
    Mlynarovič spolu s Lapšanským chceli prekvapiť defenzívu slovenských mladíkov, no napokon sa im to nepodarilo. Luža predviedol dobrý bodyček na Lapšanského, po ktorom získal puk.
     
    14:47
    Následne sa Popradčania snažili dostať do útočného pásma, no previnili sa len postavením mimo hry. Vhadzovať sa teda bude v strednom pásme.
     
    14:20
    Gachulinec potiahol puk do útočného pásma, no následne o neho prišiel. Pozorní popradskí obrancovia odviedli opäť skvelú prácu.
     
    13:50
    Popradskí hráči sa momentálne nikde neponáhľajú a puk držia vo svojej moci vo vlastnej obrannej tretine. Slovenskí mladíci sa snažia efektívne forčekovať.
     
    13:10
    Samuel Takáč tvrdo pálil spomedzi kruhov, no jeho delovku napokon gólman Pajpach so šťastím vyrazil na zadný mantinel svojim ľavým ramenom!
     
    12:45
    Po skvelej prihrávke od Mariána Mikuša sa k puku dostal Mlynčár, ktorý bekhendovým zakončením z pravej strany ohrozil gólmana Srnca. Ten však puk s prehľadom vyrazil do bezpečia svojou výstrojou.
     
    12:12
    Mlynčár sa dostal k puku v útočnom pásme, no napokon sa previnil postavením mimo hry. Následne sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    11:49
    Popradskí hokejisti sa opäť snažia niečo vymyslieť, no momentálne sa im nedarí dostať do útočného pásma. Rovnako sú na tom však aj slovenskí "dvadsiatkári".
     
    11:06
    Do dobrej šance na pravej strane sa tentokrát dostal Gápa, ktorý pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovka napokon minula priestor slovenskej brány.
     
    10:28
    Gólman Pajpach si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď svojim efektívnym lapačkovým semafórom zneškodnil delovku od modrej v znení Kasíkovej hokejky!
     
    09:57
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa dostávajú opäť do vedenia! Po skvelej prihrávke od Sýkoru z pravej strany sa k puku na hranici ľavého kruhu dostal JAROSLAV JABROCKÝ, ktorý svojou strelou z prvej prekonal bezmocného gólmana Pajpacha. Ten sa už nestihol premiestniť. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Jakub Drábek.
     
    09:57
    Jaroslav Jabrocký sa dostal do zakončenia na ľavom krídle a následne sa bude telefonovať videorozhodcovi, či to bol gól!
     
    09:18
    Popradčania sa nevzdávajú a stále sa snažia ofenzívne presadiť. Zatiaľ sa však slovenskí mladíci bránia veľmi dobre a prehrávať očividne už nechcú.
     
    08:40
    HK Orange 20 dalo gól!
    Slovenskí mladíci dokázali po skvelej útočnej kombinácii vyrovnať! Skvelá prihrávka z pravej stany od Šimuna našla na hranici ľavého kruhu osamoteného PAVLA SKALICKÉHO, ktorý si puk potiahol k popradskej bráne a následne skvelou strelou k ľavej žŕdke popradskej brány vsietil gól. Asistencie si pripisujú hráči Eduard Šimun a Jozef Tibenský.
     
    08:09
    Samuel Takáč sa s pukom dostal za bránu hostí a následne prihrával z otočky. Svojou prihrávkou našiel Paločka, no ten svojou strelou trafil len dobre postaveného gólmana Pajpacha. Následne sa hra prerušuje a vhadzovať sa bude pred gólmanom Pajpachom.
     
    07:38
    Sýkora chcel puk z pravej strany nastreliť na hosťujúcu bránu, no napokon sa mu to nepodarilo. Pozorný Palovič jeho strelecký pokus zblokoval len na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude po Pajpachovej pravici.
     
    07:01
    Po dobrom zákroku gólmana Srnca, ktorý vyrazil puk po strele od Šimuna z pravej strany sa k puku dostali Popradčania, no tí ho napokon vyhodili len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    06:39
    Jozef Tibenský si potiahol puk do útočného pásma a následne spoza popradského obrancu pálil na hranici ľavého kruhu. Jeho delovka bola však zblokovaná popradskými obrancami len na zadný mantinel.
     
    06:05
    Obrana HK Orange 20 zapracovala veľmi dobre a prinútila popradských útočníkov dostať sa do ofsajdovej pozície. Následne sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    05:42
    Po vyhratom vhadzovaní v útočnom pásme sa Popradčania sami vykázali spred brány gólmana Pajpacha, keďže sa previnili postavením mimo hry.
     
    05:10
    Dvojica Paločko – Belluš sa dostala do skvelej gólovej šance, no po dobrej prihrávke od prvého menovaného už nedokázal druhý menovaný prekonať dobre postaveného gólmana Pajpacha.
     
    04:28
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia v presilovej hre! Tomáš Sýkora sa dostal k puku na ľavom kruhu a následne ho z ťažkého uhla nahodil na bránu hostí! Gólman Pajpach dobre zapracoval svojimi betónmi, no puk vyrazil len naľavo od seba, kde ho svojim bekhendom zasunul do brány osamotený JAKUB DRÁBEK. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Sýkora a Jack McNamara.
     
    03:46
    Hosťujúci Skalický predviedol veľmi dobrú defenzívnu hru, po ktorej na pravom krídle veľmi dobre odstavil Lapšanského a následne vyhodil puk až k popradskej bráne.
     
    03:20
    V úvode prvej presilovej hry stretnutia sa Popradčanom veľmi nedarí. Puk mali vo svojej moci, no následne sa previnili len postavením mimo hry.
     
    03:02
    Kamzíci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Michal Valjent.
     
    02:55
    Popradčania majú k dispozícii avízované vylúčenie a momentálne hrajú v šestici, no puk majú v moci len vo vlastnom obrannom pásme.
     
    02:05
    Pajpach si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď delovku od modrej v znení Gápu vyrazil svojimi betónmi na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    01:37
    Samuel Takáč tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku gólman Pajpach dobre videl a puk svojim ľavým betónom vyrazil do bezpečia k bočnému mantinelu.
     
    01:01
    Z centrálnej časti tentokrát pálil hosťujúci Bačik, no jeho delovka napokon nezastrašila popradského gólmana Srnca, ktorý poslal puk po zblokovaní svojimi betónmi na ochrannú sieť.
     
    00:45
    Mlynčár nahodil puk na popradskú bránu, no gólman Srnec bol aj tentokrát v strehu a puk ukryl vo svojej dobre osadenej lapačke. Následne sa bude vhadzovať po jeho ľavici.
     
    00:34
    Z ľavej strany tvrdo pálil Skalický, no jeho delovku gólman Srnec videl dobre a svojimi betónmi puk úpsešne vyrazil na zadný mantinel. Následne sa "dvadsiatkári" previnili prihrávkou rukou, po ktorej sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    00:02
    V úvode prvej tretiny sa k puku po vyhratom vhadzovaní dostali hokejisti domáceho Popradu, ktorí sa na krátku chvíľu stiahli pred svoju bránu a následne sa snažia zaútočiť.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Popradskí "kamzíci" budú dnes hrať v klasických modrých dresoch pod taktovkou trénera Milana Jančušku.

    Hráči tímu HK Orange 20 nastúpia v dresoch bielomodročervených a koučovať ich bude tréner Ernest Bokroš.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Srnec (Sidor) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Fabian, Kurali, Nitriansky, Vojsovič – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Jabrocký, Sýkora – Paločko, S. Takáč, M. Nagy – Belluš, Paukovček, Gápa.

    HK Orange 20: Pajpach (Sabol) – Luža, Gachulinec ("C"), Bačik, M. Mikuš, Palovič, Rusina ("A"), Valjent, Černák – Šimun ("A"), Skalický, Tibenský – Minárik, Mlynčár, Koyš – Schroner, Rehák, Trenčan – Horanský, Gašpar, Rzavský.

    Rozhodca: Peter Lokšík – Roman Bednár, Vladimír Snášel.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už piatom kole najvyššej hokejovej súťaže na Slovensku – Tipsport extraliga!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie z popradského zimného štadióna, kde si od 17:00 zmeria sily domáci tím HK Poprad, ktorý na svojom ľade privíta mladíkov z tímu HK Orange 20.

    Popradskí "kamzíci" dokázali v štyroch odohraných zápasoch získať len tri body za jednu výhru a tri prehry. K ich nepriaznivej bodovej štatistike prihoršuje aj negatívne gólové skóre 9:14. Celá táto štatistika Popradčanov zaraďuje na poslednú jedenástu priečku v tabuľke.
    Vo svojom úvodnom zápase tohto extraligového ročníka sa Popradčania predviedli v domácom prostredí, kde v atraktívnom východoslovenskom derby zápase privítali na svojom ľade tím nabitý zvučnými menami – HC Košice. Na tento zápas si našlo cestu 1610 divákov, no tí popradskí boli sklamaní už v prvej minúte stretnutia, keď sa hostia po 43 sekundách hry dostali do vedenia zásluhou presilovkového gólu Jiřího Biceka, ktorý nedal gólmanovi Sidorovi žiadnu šancu. Následne v 25. minúte Košičania udreli opäť, keď strela spoza kruhov od Petra Sojčíka prekvapila popradského gólmana, ktorý inkasoval aj podruhýkrát v zápase. Následne v 35. minúte po skvelej útočnej akcii skóroval Dušan Pašek, ktorý vymietol ľavý horný roh domácej brány a Košičania viedli už pekným rozdielom 3:0. V 47. minúte napokon Popradčania so šťastím prepašovali puk za gólmana Hyláka po úspešnom zakončení od Samuela Takáča. Jeho gól bol však zároveň aj poslednou gólovou bodkou tohto zápasu. Košičania teda dominovali v Poprade výsledkom 3:1 (1:0, 2:0, 0:1).
    V druhom kole sa popradskí "kamzíci" predviedli na ľade Nitry, kde toto stretnutie sledovalo 2298 divákov. Popradčania naplno zabrali na konci prvej tretiny, keď sa najskôr na konci sedemnástej minúty dostali do vedenia po góle Petra Gápu a následne už o 22 sekúnd prekonal gólmana Kristana Samuel Mlynarovič. Po prvej tretine boli teda hostia dobre naladení, no domáci nenechali na seba dlho čakať a ukázali svojim súperom pravidlo "môj dom – môj hrad!". V 30 minúte znižoval na 1:2 domáci Roman Tománek, následne v 34. vyrovnával Lukáš Novák, obaja dlho neváhali a s prehľadom zneškodnili gólmana Sidora. Dva góly v druhej tretine poriadne otriasli popradskou striedačkou a Kamzíci sa napokon už nedokázali vzchopiť. Nitrania sa po góle Edmunda Piačku dostali do vedenia v 49. minúte a následne na konečných 4:2 (0:2, 2:0, 2:0) pre Nitru zvyšoval domáci Miroslav Kováčik.
    Popradskí kamzíci privítali v treťom kole na svojom ľade tím MHC Muntfield Martin. Už po ukončení prvej tretiny prehrávali 0:1 po góle Andreja Themára, no v druhej tretine dokázali vedenie otočiť na svoju stranu po zásahov Jaroslava Jabrockého a Adama Lapšanského. V tretej tretine viedli Popradčania už 4:1 zásluhou gólov Arného Krotáka a Adama Lapšanského, no Martinčania dokázali odpovedať a gólom Andreja Novotného znížili na 4:2 (0:1, 2:0, 2:1) z pohľadu domácich.
    Vo svojom poslednom odohratom zápase sa Popradčania predviedli na ľade banskobystrických "baranov", ktorí však už po piatich minútach zápasu viedli o dva góly po zakončeniach Kafku a Saracina. Na konci prvej tretiny znižoval na 1:2 Arné Kroták. V druhej tretine sa Banskobystričania so svojimi súpermi nemaznali a dokázali vsietiť ďalšie tri góly zásluhou Matúša Chovana, Patricka Whitea a Erica Melanda. Na konečných 2:5 (1:2, 0:3, 1:0) z popradského pohľadu znižoval v tretej tretine Tomáš Sýkora.

    "Slovenská dvadsiatka", ako je klub HK Orange 20 prezývaný odohral doposiaľ štyri zápasy, v ktorých dokázal nazbierať štyri body za jednu výhru a tri prehry. Čo sa týka gólového skóre, tak "dvadsiatkári" ho majú mierne v mínuse – 9:10. Táto štatistika ich zatiaľ posunula na deviatu priečku extraligovej tabuľky.
    V úvode extraligovej sezóny sa "slovenská dvadsiatka" najskôr predviedla na domácom ľade v bratislavskom Ružinove, kde privítali tím HK Dukla Trenčín. Domáci boli v prvej tretine úspešnejší, keď sa po góle v dvojnásobnej presilovej hre od Erika Černáka dostali do vedenia.Následne už v 13. minúte na 2:0 zvyšoval Rastislav Gašpar. V závere prvej tretiny dokázal na 2:1 znížiť hosťujúci Emil Bagin. V druhej tretine "dvadsiatkári" opäť využili presilovú hru a gólom Pavla Skalického sa dostali do vedenia 3:1. Trenčania však zabrali v druhej polovici tretej dvadsaťminútovky a gólmi Tomáša Troligu a Tomáša Klímu dokázali vyrovnať na 3:3. V konečných samostatných nájazdoch boli úspešnejší Trenčania, ktorí sa dostali do vedenia 4:3 (1:2, 0:1, 2:0 – 0:0) po rozhodujúcom góle Tomáša Komíneka.
    V druhom kole privítali "dvadsiatkári" na svojom ľade v bratislavskom Ružinove tím ŠHK 37 Piešťany. Piešťanskí havrani však vstúpili do zápasu oveľa lepšie, keď už po 40 sekundách hry boli vo vedení po góle Vladimíra Nemca. Následne v závere prvej tretiny zvyšoval už na 0:2 Ján Románek. V druhej tretine domáci dokázali vsietiť kontaktný gól zásluhou Jozefa Tibenského, no to už bola posledná gólová bodka zápasu. Orange 20 teda prehral na domácej pôde proti Piešťanom výsledkom 1:2 (0:2, 1:0, 0:0).
    Do tretice sa "dvadsiatkári" predviedli na svojom ľade proti tímu HK 36 Skalica. Slovenskí mladíci veľmi dobre zahrali prvú tretinu, keď sa po góloch Stanislava Horanského a Patrika Kyoša dostali už do vedenia 2:0. Následne na 2:1 znižoval David Stieler, no v závere tretej tretiny dokázal zvýšiť na konečných 3:1 (2:0, 0:0, 1:1) pre domácich Rastislav Gašpar.
    Svoj posledný zápas odohrali hokejisti "slovenskej dvadsiatky" na ľade majstrovského Zvolena, kde sa už v 8. minúte zápasu dostali do vedenia po góle Daniela Rzavského. Následne sa však domáci pozviechali a gólmi Milana Čankyho a Ľubora Zuzina uzavreli prvú tretinu svojou výhrou 2:1. V druhej tretine za Zvolen zvyšoval už na 3:1 Andrej Podkonický. Necelé tri minúty pred koncom zápasu znižoval na konečných 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) pre Zvolen hosťujúci Erik Černák.

    Podarí sa Popradčanom v zápase nazývanom aj "povinná jazda" zdolať slovenských mladíkov a pripísať si tak do tabuľky ďalšie tri body?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Góly a asistencie: 5. Drábek (Sýkora, McNamara), 10. Jabrocký (Sýkora, Drábek), 18. S. Takáč (Belluš, Paločko), 21. Kroták, 32. Paukovček (Nagy, McNamara), 56. Paločko (Belluš, Fabian), 60. Belluš (Fabian) – 9. Skalický (Šimun, Tibenský), 36. Valjent (Horanský), 40. Minárik (Gachulinec, Koyš)


    HK Poprad: Srnec (Sidor) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Fabian, Kurali, Nitriansky, Vojsovič – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Jabrocký, Sýkora – Paločko, S. Takáč, M. Nagy – Belluš, Paukovček, Gápa.
    HK Orange 20: Pajpach (Sabol) – Luža, Gachulinec ("C"), Bačik, M. Mikuš, Palovič, Rusina ("A"), Valjent, Černák – Šimun ("A"), Skalický, Tibenský – Minárik, Mlynčár, Koyš – Schroner, Rehák, Trenčan – Horanský, Gašpar, Rzavský.

    Rozhodca: Peter Lokšík – Roman Bednár, Vladimír Snášel

    Diváci: 578