KHL
Riga – Novgorod 2:3 (kon.) | Lev – Kazaň 1:2 (kon.) | HC Slovan – D. Moskva 4:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:5 (1:0, 2:1,1:4)
Dynamo Moskva
Pondelok 23.09.2013, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:30
    Slovan Bratislava dal gól!

    MARTIN BAKOŠ dostal puk na medzkružie, spoza obrancu vystrelil a prestrelil Yeryomenka v bránke. Asistencie: Tomáš Mojžíš a Martin Štajnoch.
     
    49:40
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Brejk hostí, prečíslenie troch na dvoch, puk dostal na pravý kruh KONSTANTIN GOROVIKOV a cez pravú ruku Janusa ho posiela do siete. Asistencia: Leo Komarov.
     
    47:06
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Dinamo ukazuje svoju silu, obrana Slovana si vybrala oddychový čas, no plexi už je opravené, Pestushko našiel pred bránkou korčuľujúceho MAXIMA SOLOVYOVA, ktorý si položil na ľad Janusa a zasunul. Asistencia: Maxim Pestushko a Leo Komarov.
     
    44:03
    Dinamo Moskva dalo gól!

    HC Slovan chyboval v pásme, puku sa zmocnil Komarov, ktorý prihral na DOMINKA GRAŇÁKA a Dominik zasunul pomedzi betóny po ľade puk za Janusov chrbát. Asistencie: Leo Komarov.
     
    42:22
    Dinamo Moskva dalo gól!

    Neúnavný MAXIM PESTUSHKO najskôr vystrelil na Janusa z ľavého kruhu, Janus vyrazil, domáca obrana stratila puk a ten sa dostal k Mosalyovovi, ktorý prihral Pestushkovi, ten z druhej strany prekonáva Janusa v bránke. Asistencia: Denis Mosalyov.
     
    38:02
    Slovan Bratislava dal gól!

    Tento gól HC Slovan už nikto zobrať nemôže, krásna akcia domácich, puk do pásma posunul Daňo, prihral Hudáčkovi, ktorý našiel pred bránkou voľného PETRA ÖLVECKÉHO a ten puk doklepol za Yeryomenkov chrbát! Asistencie: Libor Hudáček a Marko Daňo.
     
    26:48
    Dinamo Moskva dalo gól!

    DENIS KOKAREV využíva presilovú hru, stál pred bránkoviskom a do prihrávky od Karsumsa vložil hokejku a puk usmernil za Janusov chrbát. Asistencie: Martins Karsums a Alexei Tsvetkov
     
    24:37
    Slovan Bratislava dal gól!

    A je to tu!!! Hlavný po porade s videorozhodcom uznáva domácim dosiahnutý gól, autorom gólu MICHAL VONDRKA! Asistencie: Michel Miklík a Martin Škoula. Trestné strieľanie odvolané.
     
    14:08
    Slovan Bratislava dal gól!

    TOMÁŠ MOJŽÍŠ roztancoval Slovnaft Arénu, na ľavý kruh dostal prihrávku od Miklíka, Tomáš lišiacky puk po ľade zasunul Yeryomenkovi pomedzi betóny do jeho svätyne. Asistencie: Michel Miklík a Michal Vondrka.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 15. Mojžíš (Miklík, Vondrka), 25. Vondrka (Miklík, Škoula), 39. Ölvecký (Hudáček, Daňo), 55. Bakoš (Mojžíš, Štajnoch) – 27. Kokarev (Karsums, Tsvetkov), 43. Pestushko (Mosalyo), 45. Graňák (Komarov), 48. Solovyov (Pestushko, Komarov), 50. Gorovikov (Komarov)


    HC Slovan Bratislava: Janus – Kutlák, Škoula, Sigalet, Mihálik, Mojžíš, Štajnoch, Mráz, Brejčák – Vondrka, Ölvecký, Miklík – Bartovič, Juraj Mikúš, Netík – Hudáček, Kukumberg, Daňo – Tomáš Mikúš, Kolena, Bakoš
    Dynamo Moskva: Yeryomenko – Novák, Graňák, Solovyov, Jalasvaara, Bojkov, Mironov, Koryagin, Barantsev – Komarov, Gorovikov, Pestushko – Karsums, Tsvetkov, Kokarev – Sopin, Volkov, Babenko – Kvapil, Pestunov, Mosalyov

    Rozhodca: Kaukokari, Hofman – Misyur, Raming

    Diváci: 10.055