Omsk – Jugra Chanty-Mansijsk 2:6 (kon.) | Barys – Jekaterinburg 7:2 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 3:1 (kon.)
Ufa – Novokuzneck 4:3 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Chabarovsk 6:1 (kon.) | Nižnekamsk – Novosibirsk 4:3 (kon.)
Jaroslavľ – Dinamo Minsk 4:1 (kon.) | Čerepovec – S.Moskva 4:5 (po pr.) | A. Mytišči – Záhreb 3:2 (po pr.)
Petrohrad – Doneck 2:4 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
Amur Chabarovsk
Nedeľa 22.09.2013, 13:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:32
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Tak gól bol nakoniec uznaný. Puk sa odrazil od korčule Ježova a následne aj JUSTINA HODGMANA a na prekvapenie všetkých skončil puk v bŕanke. Bez asistencie.
     
    44:19
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Odrazený puk sa dostal na hokejku dobre postaveného BOHDANA POTECHINA, ktorý vystrelil a trafil odkrytý priestor bránky a zvyšuje tak náskok svojho tímu. Asistencia: Vladimír Malinovskij.
     
    35:26
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Kovář predviedol krásnu individuálnu akciu zo stredu ihriska. Odviedol vynikajúcu prácu a dokázal pripraviť DANISOVOVI ZARIPOVOVI perfektnú šancu, ktorú dokázal bez problémov daný hráč využiť a strelou do ľavého horného rožku zvyšuje náskok svojho tímu. Bez asistencie.
     
    28:13
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Pred bránkoviskom našiel Zaripov voľného CHRISA LEEHO, ktorý dokázal vystreliť a po zemi našiel malú dierku pri ľavej tyči, ktorú trafil presne. Asistencie: Denis Zaripov a Jan Kovář.
     
    26:53
    Chabarovsk dal gól!
    Nedáš-dostaneš. Orlov sa dostal až k pravému kruhu, kde na seba nalákal protihráčov. Cez nich dokázal poslať puk na JEVGENIJA KOROTKOVA, ktorý neváhal a puk poslal do ľavého horného rohu. Asistencie: Alexander Orlov a Jevgenin Junkov
     
    07:52
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Druhá presilová hra Megnitorksu je tiež úspešná! Mozjakin si to namieril rovno pred bránkovisku, kde sa mu podarilo dostať puk na JÁNA KOVÁRA, ktorý vystrelil od pravého kruhu a zamieril presne k ľavej tyči. Asistencia: Sergei Mozjakin.
     
    05:35
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Domáci využívajú svoju presilovú hru a otvárajú skóre zápasu. Ibragimov mal veľa priestoru a dokázal vystreliť od modrej čiary a trafil ľavý brankárov betón. Puk sa ale odrazil na Leeho, ktorý ho poslal k osamotenému JÁNOVI KOVÁROVI, ktorý už nemal veľa práce a poslal puk do prázdnej bránky. Asistencie: Chris Lee a Rinat Ibragimov.

    Ján Sárközi

    Góly a asistencie: 6. Kovár (Lee, Ibragimov), 8. Kovár (Mozjakin), 29. Lee (Zaripov, Kovář), 36. Zaripov, 45. Potechin (Malinovskij), 46. Hodgman – 27. Korotkov (Orlov, Junkov)


    Metallurg Magnitogorsk: ošečkin – Metljuk, Birjukov, Mozjakin, Zaripov, Kovář – Lee, Těreščenko, Shenfeld, O'Reilly , Guláš – Malenkich, Chabarov, Hodgman, Timkin, Potěchin – Ibragimov, Platonov, Kosov, Malinovskij
    Amur Chabarovsk: Jarvinen – Reese, Bilalov, Mursak, Petružálek, Krjukov – Sedunov, Loginov, Korotkov, Junkov, Orlov – Ježov, Bykov, Tarasov, Lugin, Litovčenko – Terjajev, Fisenko, Šiškanov, Smurov

    Rozhodca: Gašilov, Sojn – Parfjonov, Sysusjev