Kladno – Bohemians 8:9 (kon.) | Chodov – Pardubice 8:5 (kon.) | Bulldogs – Liberec 5:4 (po pr.)
Vítkovice – Sparta 5:4 (po pr.) | Tatran – Ostrava 5:4 (kon.)
koniec po predl.
Bulldogs Brno
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
FBC Liberec
cz Nedeľa 22.09.2013, 17:00 • SH SportPoint Brno • Livesport Superliga (CZ)
     
    61:37
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A je tu konec! Z rozhodující branky se raduje JIŘÍ KOUTNÝ, který si na středu hřiště udělal prostor a poslal technickou střelu pod ruku Prokešovi. Bez asistence.
     
    59:42
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se to podařilo! Jakůbek viděl, že mu zezadu sbíhá MARTIN KOMENDA, který si ještě potáhl míček a přestřelil položeného Prokeše. Osmnáct vteřin před koncem se tak Brnu podařilo vyrovnat. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    51:22
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Tak teď už se to Brnu povedlo! Komenda našel na pravé straně napřáhnutého DAVIDA COUFALA, který se z první trefil přesně a dal tak Buldokům naději na otočení nebo aspoň zisk nějakých bodů. Asistence: Martin Komenda.
     
    44:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec opět udeřil! Tak tohle je hodně studená sprcha pro domácí, kteří mají od začátku třetiny obrovský tlak. Z ojedinělého přečíslení totiž inkasují. Ferdan namazal RADKU VALEŠOVI, který se nemýlil. Asistence: Prokop Ferdan.
     
    33:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    FBC znovu využívá přesilovku! Hosté celou minutu kombinovali skrz celé pásmo, až míček Valeš poslal na PROKOPA FERDANA, který z vrcholu brankoviště prostřeluje Kejíka. Brno tak podruhé v zápase doplácí na svou nedisciplinovanost a Liberec jde zpět do vedení. Asistence: Radek Valeš.
     
    28:45
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brno vyrovnává! Krásná akce, na jejímž konci našel Kadlec na druhé straně DAVIDA COUFALA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Začínám tak od začátku. Asistence: Petr Kadlec.
     
    19:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec právě využil přesilovou hru! Byť se hostům početní výhoda příliš nedařila, tak ji využívají, a to když se do míčku z pořádné dálky opřel LUKÁŠ VESELÝ, který prostřeluje Kejíka. Hosté tak otáčejí skóre ještě v první třetině. Asistence: Matěj Klucho.
     
    13:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    A i hosté se radují z branky! Liberečtí se nastěhovali před Kejíka, kde Hůza našel zcela volného MATĚJE KLUCHA, který měl dostatek času, aby se podíval na Kejíkovo postavení a zamířil přesně do levého růžku jeho brány. Asistence: Pavel Hůza.
     
    10:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Teď už se ale brněnští radují! Prokeš si sice pohlídal Grichovu střelu z pravé strany, ale na dorážku ALEŠE JAKŮBKA z otočky už nepokryl. Brněnští se tak ujímají vedení, což je odměnou především jejich aktivitě. Asistence: Peter Grich.

    Adam Havel

    Góly a asistencie: 11. Jakůbek (Grich), 29. Coufal (Kadlec), 52. Coufal (Komenda), 60. Komenda, 62. Koutný – 14. Klucho (Hůza), 20. Veselý (Klucho), 34. Ferdan (Valeš), 45. Valeš (Ferdan)


    Bulldogs Brno: Kejík (Jurčík) – Smíšek, Kadlec "C", Kostka, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Jeski, Zítko, Koutný, Komenda, Grábl, Mendrek, Sládeček, Grich, Bauer, Veselý, Jakůbek
    Trenér: Rudolf Škubal

    FBC Liberec: Prokeš (Vaníček) – Klucho, Valeš, Hůza, Marek, Veselý, Pastor, Ferdan, Chvojka, Böhm, Krupička, Král, Němeček, Vážný "C", Reymar
    Trenér: Lukáš Nesměrák

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula