KHL
Jekaterinburg – Omsk 4:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Barys 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 2:0 (kon.)
Riga – D. Moskva 3:2 (2:0 po s.n.) | Lev – Novgorod 4:3 (2:0 po s.n.) | HC Slovan – Viťaz 1:4 (kon.)
po s.n. (2:0)
HC Dinamo Riga
3:2 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
Dynamo Moskva
Štvrtok 19.09.2013, 18:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Dinamo Riga Gól strelil POLÁK.
     
    59:59
    Dinamo Riga dalo gól!
    Neuveriteľné! Domácim sa podarilo vyrovnať v poslednej možnej sekunde, keď Ozolinšovú prihrávku spoza bránky dokázal zúžitkovať POL SZCZECHURA a posiela tak zápas do predĺženia. Toto je studená sprcha pre hostí, ktorí sa už videli niekde v šatni. Asistencia: Ozilinš.
     
    40:10
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Tak toto bol štart ako hrom. MAXIM PESTUŠKO si prebral prihrávku v rýchlosti a presnou strelou medzi vyrážačku a betón prekonáva Tellqvista a posiela hostí do vedenia. Asistencia: Filip Novák.
     
    28:05
    Dinamo Riga dalo gól!
    MARCEL HOSSA to nakoniec napravil a vyrovnáva. Poďakovať sa však musí Wilsonovi, ktorý ho z rohu klziska našiel krásnou prihrávkou cez celé bránkovisko. Asistencia: Kyle Wilson.
     
    13:30
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Veľký tlak pretavili nakoniec hostia v úvodný gól. Novákovu strelu sa snažil dorážať Komarov, podarilo sa to až MAXIMOVI PESTUŠKOVI, ktorý tak posiela hostí do vedenia. Asistencie: Leo Komarov, Filip Novák.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 29. Hossa (Wilson), 60. Szczechura (Ozolinš), rozh. náj. Polák – 14. Pestuško (Komarov, Novák), 41. Pestuško (Novák)


    HC Dinamo Riga: Tellqvist (Cimermanis) – Rekis, Ozolinš, Robinson, Pujacs, Sotnijeks, Cibulskis, Siksna – Wilson, Pavlovs, Hossa – Niživijs, Džerinš, Cipulis – Szczechura, Indrašis, Polák – Kuzmenkov, Skvorcovs, Siksnis – Mejja
    Dynamo Moskva: Lazušin (Bočarov) – Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Bojkov, Mironov, Barancev, Korjagin – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Kokarev, Karsums – Babenko, Glazačev, Karpov – Pestunov, Mosaljov, Kvapil

    Rozhodca: Kadyrov, Naumov – Zacharenkov, Sivov