KHL
Jekaterinburg – Omsk 4:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Barys 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 2:0 (kon.)
Riga – D. Moskva 3:2 (2:0 po s.n.) | Lev – Novgorod 4:3 (2:0 po s.n.) | HC Slovan – Viťaz 1:4 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Avangard Omsk
Štvrtok 19.09.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:42
    Jekaterinburg dal gól!

    A už je zrejme rozhodnuté. Defenzíva hostí totálne skolabovala a zákonite prišiel aj štvrtý gól. TOBIAS VIKLUND dostal ideálnu prihrávku do priestoru medzi kruhy a ukážkovou strelou príklepom prestrelil Lassilu. Asistencie: Jevgenij Fjodorov, Alexej Simakov.
     
    49:14
    Jekaterinburg dal gól!

    Tak to bola krátka presilovka. Domáci odskakujú na rozdiel dvoch gólov. EDUARD LEWANDOWSKI si obkorčuľoval bránku a z ľavého krísla vstrelil presne nad Lassilovo rameno. Fínsky brankár bol bez šance. Bez asistencie.
     
    42:21
    Jekaterinburg dal gól!

    Domáci sa dostávajú opäť do vedenia a postaral sa o to svojim dnešným druhým gólom FJODOR MALYCHIN. Ruský zakončovateľ ukázal svoju dravosť pred bránkou, kde puk poskakoval a nakoniec ho strelec tohto gólu dokázal prestreliť pomedzi betóny Lassilu. Bez asistencie.
     
    30:45
    Avangard Omsk dal gól!

    A je vyrovnané! Tlak Omsku bol nakoniec zúžitkovaný. OLEG KVAŠA dlho krúžil s pukom, nakoniec vystrelil od modrej čiary, Kovář toho veľa nevidel a tak mohol už len loviť puk zo svojej brány. Bez asistencie.
     
    22:03
    Jekaterinburg dal gól!

    A nakoniec sme sa dočkali úvodného gólu zápasu, ktorý môže hre pomôcť. Z ľavej strany nahodil puk pred bránku Lazarev a s veľkou dávkou šťastia ho pohotovo tečoval do siete FJODOR MALYCHIN. Ten teraz trafil pekným priam tenisovým úderom. Asistencia: Anton Lazarev.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 23. Malychin (Lazarev), 43. Malychin, 50. Lewandowski, 52. Viklund (Fjodorov, Simakov) – 31. Kvaša


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Fomin) – Antonov, Selujanov, Gusev, Trjamkin, Viklund, Lepistö, Postnikov – Belanger, Toluzakov, Krikunov – Lazarev, Malychin, Černov – Simakov, Fjodorov, Žmakin – Arkalov, Strelcov A., Strelcov V., Lewandowski.
    Avangard Omsk: Lassila (Kostin) – Ljamin, Kuljaš, Blaťák, Pivcakin, Vorobjov, Baranka, Miljukov – Popov, Perežogin, Záborský – Semin, Kosticyn, Frolov – Kalinin, Kvaša, Kazionov – Ivanov, Badjukov, Semjonov.

    Rozhodca: Gašilov, Sojin – Parfijonov, Sušijev

    Diváci: 5200