Barys – Omsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – D. Moskva 6:3 (kon.) | Lev – Viťaz 4:1 (kon.)
Riga – Kazaň 1:3 (kon.) | HC Slovan – Novgorod 0:3 (kon.)
koniec
Lev Praha
4:1 (0:0, 3:0, 1:1)
Viťaz Moskovská oblasť
Utorok 17.09.2013, 18:00 • Tipsport arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Lev Praha dala gól!
    THORNBERG sa presadil individuálne, keď prekľučkoval a premiešal sa s pukom až do tesnej blízkosti brankára a vystrelil presne do siete!

    Asistencie: Nakládal, Ševc
     
    41:00
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Koroljuk sa dostal pred brankára, bol atakovaný obrancom a spoza brankára to prihral na nabiehajúceho IGGUNDENA, ten už iba odrazil puk do brány!

    Asistencie: Koroljuk, Pyett
     
    31:19
    Lev Praha dala gól!
    Osteryck parádne nabil KAPANENOVI a ten bez prípravy vyslal delovku do hornej časti bránky, ktorú zastavila až sieť! Rýchlo využitá výhoda.

    Asistencie: Osteryck, O´Byrne
     
    25:58
    Lev Praha dala gól!
    AZEVEDO bol síce na bránkovej čiare, vystrelil ale ku betónu Backlunda a puk prekĺzol tak, že sa odrazil od betónu do siete!!!

    Asistencie: Ridewall
     
    21:33
    Lev Praha dala gól!
    Sekáč sa skvelo dostal spoza brány pred bránku, jeho strelu ešte vyrazil Backlund no dorážka THORNBERGA už skončila v sieti!!!

    Asistencia: Sekáč

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 22. Thornberg (Sekáč), 26. Azevedo (Ridewall), 32. Kapanen (Osteryck, O´Byrne), 59. Thornberg (Nakládal, Ševc) – 41. Iggunden (Koroljuk, Pyett)


    Lev Praha: Vehanen (Lukáš) – Oystrick, O'Byrne, Ševc, Nakládal, Mikuš, Němec, Humphries – Novotný, Kapanen, Klepiš – Ridderwall, Azevedo, Christensen – Sekáč, Zackrisson, Thörnberg – Birner, Vrána, Řepík – Cingel.
    Viťaz Moskovská oblasť: Backlund (Saprykin) – Malevič, Chafizulin, Pyett, Mezei, Rozin, Golevkov, Korovkin, Kudinov – Rybin, Hennessy, Afinogenov – Koroljuk, Iggulden, Šitikov – Koroljov, Rybakov, Soloduchyn – Kudreman, Mamin, Poltorak.

    Rozhodca: Alexei Anisimov, Denis Naumov – Viktor Birin, Alexei Medvedev