Kazaň – Omsk 0:0 (*15:30) | Metallurg Magnitogorsk – Novokuzneck 3:1 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:4 (po pr.)
Nižnekamsk – Vladivostok 6:5 (2:1 po s.n.) | Čerepovec – Dinamo Minsk 4:2 (kon.) | Jaroslavľ – Doneck 3:4 (po pr.)
Petrohrad – Záhreb 3:0 (kon.)
po s.n. (2:1)
Neftechimik Nižnekamsk
6:5 (1:1, 2:2, 2:2)
Admiral Vladivostok
Pondelok 16.09.2013, 17:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Nižnekamsk dal gól!
    V samostatných nájazdoch mal väčšie šťastie domáci celok.

    Autor gólu je MICHAIL ANISIN.
     
    57:42
    Vladivostok dal gól! Hráči Admiralu vyrovnávajú! ALEXANDER KUZNECOV sa zo strany natlačil až pred brankára a bekhendom prehodil jeho betón – 5:5!
     
    49:52
    Vladivostok dal gól! Hostia však rýchlo znižujú! JEGOR ANTROPOV napriahol meter pred útočnou modrou a Sudnicin jeho pokus prepustil .
     
    48:49
    Nižnekamsk dal gól!
    Domáca štvrtá lajna vytvorila veľký tlak a ich dobré striedanie skončilo gólom na 5:3. K strelám sa dostali snáď všetci členovia formácie, ale v sieti skončila až strela PJOTRA CHOCHRJAKOVA, ktorý prepálil brankára golfákom z vrcholu kruhu. Asistencie: Bogdan Jakimov.
     
    42:18
    Nižnekamsk dal gól!
    Hráči Neftechimika vyťažili zo svojej aktivity vedúci gól! Postaral sa o to BOGDAN JAKIMOV, ktorý obkrúžil hosťujúcu bránku a pretlačil sa k bekhendovej strele, ktorá prešla pod betóny Lundströma a zastavila sa až za bránkovou čiarou. Asistencie: Michail Anisin, Andrej Taratuchin.
     
    34:16
    Nižnekamsk dal gól!
    A je vyrovnané! Hostia pustili Neftechimik do prečíslenia 2 na 1, které riešil Petr Koukal prihrávkou na JEGORA MILOVZOROVA a ten sa trafil nad lapačku bezmocného Lundströma. Asistencie: Petr Koukal.
     
    32:23
    Nižnekamsk dal gól!
    Tak a je vyrovnané. BRANKO RADIVOJEVIČ dostal prihrávku cez celé útočné pásmo, z ľavého kruhu napálil puk na bránu a čudujte sa svetu, ono to tam padlo!
     
    26:14
    Vladivostok dal gól! Tak to bola bleskovo využitá presilovka! Po rýchlej súhre sa dostal k puku NICLAS BERGFORS, ktorý poslal na Sudnucina nevýrazný puk, no aj ten skončil za jeho chrbtom! Asistencie: Enver Lisin, Felix Schutz.
     
    22:58
    Vladivostok dal gól! Po obrovskej chybe domácej defenzívy nastal problém! Kuznecov prekorčuľoval obrancu, mal čas pozrieť sa kto je kde, poslal perfektnú prihrávku na korčuľujúceho SERGEJA BARBAŠEVA, ktorý sa z medzikružia nemýlil! Asistencie: Alexander Kuznecov.
     
    18:49
    Vladivostok dal gól! Hostia však rýchlosťou blesku vyrovnávajú! Po 26 sekundách od inkasovania si dokázali hostia vyprodukovať veľký tlak, po ktorom sa presadil NICLAS BERGFORS! Asistencie:
     
    18:23
    Nižnekamsk dal gól!
    Domáci sa na konci prvej tretiny predsa len tešia. Po pravej strane prenikol do útočného pásma Pjotr Chochrjakov, ktorý vyslal pred bránu milimetorový puk na DENISA TOLPENKA. Ten sa nemýlil a tak otvára skóre zápasu strelou do odkrytej brány! Asistencie: Pjotr Chochrjakov.

    Jakub Mitter

    Góly a asistencie: 19. Tolpenko (Chochrjakov), 33. Radivojevič, 35. Milovzorov (Koukal), 43. Jakimov (Anisin, Taratuchin), 49. Chochrjakov (Jakimov), ?. Anisin – 19. Bergfors, 23. Barbašev (Kuznecov), 27. Bergfors (Lisin, Felix), 50. Antropov, 58. Kuznecov


    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnicin (Mamedov) – Beljakov, Romanov, Ščitov, Berezin, Belov, Šulakov, Mnacjan – Osala, Cibák, Milovzorov – Demagin, Polygalov, Radivojevič – Tolpeko, Koukal, Anisin – Chochrjakov, Kulikov, Taratuchin – Jakimov.
    Admiral Vladivostok: Lundström (Ivannikov) – Osipov, Antropov, Porseland, Ternavskij, Zemčjonok, Kostromitin, Poleščuk – Lisin, Bergfors, Schutz – Gynge, Nikitenko, Pervušin – Lesnuchin, Drugov, Trunjov – Barbašev, Kuznecov, Gračjov.

    Rozhodca: Vasiljev, Kulakov – Parfjonov, Sysujev.