Swansea – Liverpool 2:2 (kon.)
koniec
Swansea City
2:2 (1:2)
Liverpool FC
Pondelok 16.09.2013, 21:00 • Liberty Stadium, Swansea (Wales) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    65
    Swansea dala gól! Je vyrovnané a opäť mal v tom prsty Shelvey. Nádherná akcia, ktorú dokončil bývalý hráč The Reds po krásnom pase dopredu spätnou hlavičkou. Tam nabiehal MICHU a prízemnou strelou upravuje stav na remízu.
     
    37
    Liverpool dal gól! Shelvey spravil ďalšiu chybu v rozohrávke, ponúkol loptu v strede poľa tentoraz VICTOROVI MOSESOVI, ktorý prešiel s loptou až na hranicu vápna. Tam vystrelil prudko k žrdi a nedal šancu Vormovi.
     
    4
    Liverpool dal gól! Neuveriteľné, je okamžite vyrovnané! Shelvey pred chvíľou skóroval, no teraz spravil chybu, keď malú domov poslal brankárovi len slabo a to využil pozorný DANIEL STURRIDGE. Sám pred brankárom nezaváhal, obstrelil ho a hráme odznova!
     
    3
    Swansea dala gól! Šok pre fanúšikov Liverpoolu! Domáci sa dostávajú do vedenia po nezvládnutom odkope obrany, čo využil JONJO SHELVEY. Najprv nedal volej, ale dostal sa do vápna, kde mu nezabránil sklzom v zakončení ani Škrteľ a z uhla obstrelil Mignoleta.

    Góly: 3. Shelvey, 65. Michu – 4. Sturridge, 37. Moses

    Karty:   50. Williams (SWA), 58. Shelvey (SWA) – 58. Lucas (LIV), 62. Henderson (LIV), 67. Wisdom (LIV)


    Swansea City: Vorm – Rangel, Davies, Chico, Williams (K), Britton, Shelvey, Routledge, Dyer (46. de Guzman), Bony (68. Pozuelo), Michu.
    Náhradníci: Tremmel – Amat, Tiendalli, De Guzman, Canas, Pozuelo, Vazquez.

    Liverpool FC: Mignolet – Wisdom (71. Touré), Enrique, Škrteľ, Sakho, Lucas, Henderson, Gerrard (K), Sturridge, Coutinho (56. Aspas), Moses (82. Sterling).
    Náhradníci: Jones – Touré, Kelly, Aspas, Sterling, Ibe, Alberto.

    Rozhodca: Michael Oliver