Záhreb – HC Slovan 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
KHL Medveščak Záhreb
3:4 (1:1, 2:0, 0:2 - 0:1)
HC Slovan Bratislava
Piatok 13.09.2013, 19:30 • Dom Sportova Záhreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    Konenčne!!! Do brejku sa dostali Bartovič s Bližňákom, Milan Bartovič z ľavej strany vystrelil, Dekanich betónom puk vyráža na opačnú stranu pred seba a rovno na hokejku MÁRIA BLIŽŇÁKA, ktorý trafil odkrytú bránku domáceho tímu! Je dobojované a prvé dva body pre Slovan! Asistencia: Milan Bartovič.
     
    56:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    A je to tu!!! Sersen zasadil strom hráčovi domácich. Slovan si následne rozobral domácu obranu ako údenú makrelu a po akcii ako z hokejovej učebnice padol vyrovnávajúci gól. Ölvecký poslal puk na voľného Hudáčka do rohu, ten našiel pred bránkou voľného TOMÁŠA NETÍKA a Tomáš nemohol nedať. Asistencie: Libor Hudáček a Peter Ölvecký.
     
    47:05
    Slovan Bratislava dal gól!
    Výborne HC Slovan, MILAN BARTOVIČ posiela puk do ľavej strany bránky Dekanicha. Chalani výborne zahrali, dohrávali akciu a spoza bránky dostal Milan puk na medzikružie od Juraja Mikúša, odkiaľ prestrelil gólmana Dekanicha. Asistencia: Juraj Mikúš.
     
    39:22
    Medveščak Záhreb dal gól!
    JONATHAN CHEECHOO dostal na ľavý kruh milimetrovú prihrávku spoza bránky od Willsieho, namieril a vypálil, Janusovi vymietol pravý horný roh bránky. Obrana hostí teraz veru zaspala, toto by sa stávať nemalo. Asitencia: Bryan Willsie.
     
    35:52
    Medveščak Záhreb dal gól!
    IVAN ŠVARNÝ doklepol v neprehľadnej situácii puk za Janusov chrbát, ktorý nevidel puk. Bjorkstrandovu strelu zblokovalo klbko hráčov pred Janusom. Škoda pre belasých. Bez asistencií.
     
    15:58
    Slovan Bratislava dal gól!
    ROMAN KUKUMBERG dostal prihrávku od Bartoviča, spoza pravého kruhu napriahol a prestrelil popod ľavú ruku Dekanicha. Asistencie: Milan Bartovič a Jonathan Sigalet.
     
    04:21
    Medveščak Záhreb dal gól!
    RYAN VESCE stál povedľa bránkoviska, spoza bránky mu prihrával Thomas, Ryan puk umne posiela za Janusov chrbát. Asistencie: Bill Thomas a Charles Linglet.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. Vesce (Thomas, Linglet), 36. Švarný, 40. Cheechoo (Willsie) – 16. Kukumberg (Bartovič, Sigalet), 48. Bartovič (Mikúš), 57. Netík (Hudáček, Ölvecký), 62. Bližňák (Bartovič)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich – Katic, Popovic, Foster, Švarný, Letang, Montador – Jessiman, Murray, Walker – Vesce, Thomas, Linglet – Willsie, Murley, Cheechoo – Perkovich, Bjorkstrand, Kane
    HC Slovan Bratislava: Janus – Škoula, Sersen, Kutlák, Mihálik, Sigalet, Štajnoch, Mráz, Kolena, – Vondrka, Bližňák, Miklík – Kukumberg, Bartovič, Juraj Mikúš – Netík, Daňo, Ölvecký – Tomáš Mikúš, Bakoš, Hudáček

    Rozhodca: Hofman, Rogachev – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 6.400