Záhreb – HC Slovan 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
KHL Medveščak Záhreb
3:4 (1:1, 2:0, 0:2 - 0:1)
HC Slovan Bratislava
Piatok 13.09.2013, 19:30 • Dom Sportova Záhreb • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo nám dnešné hokejové predstavenie, HC Slovan zaslúžene získava dva body a za výkon, ktorý predviedol v prvej tretine, nooo, buďme vďační aj za tie dva..... Konečne sa chlapci chytili aj strelecky, dnešný výkon všetkých hráčov v bielom drese bude vzpruhou na prvý domáci zápas, keď v utorok privítame Nižnij Novgorod. Pomer striel 26:35 hovorí za strelecký potenciál belasých výsledok 3:4 v predĺžení za krásne umenie oboch gólmanov, ako Janus v bránke hostí, tak Dekanich v domácej bránke predviedli krásne zákroky. Ja sa s Vami lúčim a už teraz Vás pozývam na sledovanie zápasu v utorok, od 19:00 vypredaná Slovnaft Aréna poženie svojich vpred a ja Vám aj z tohto duelu prinesiem písmom dôležité okamihy z ľadovej plochy. Dobrú noc všetkým želá Vladimír Korduliak. (22:02:12)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    Konenčne!!! Do brejku sa dostali Bartovič s Bližňákom, Milan Bartovič z ľavej strany vystrelil, Dekanich betónom puk vyráža na opačnú stranu pred seba a rovno na hokejku MÁRIA BLIŽŇÁKA, ktorý trafil odkrytú bránku domáceho tímu! Je dobojované a prvé dva body pre Slovan! Asistencia: Milan Bartovič.
     
    61:09
    Puk na hokejkách belasých, mužstvá hrajú opatrne, zrejme si pozrieme tie nájazdy.
     
    60:05
    Predĺženie hráme štyria proti štyrom, čo môže byť výhodou pre dobre hrajúcich hostí alebo aj dobre korčuľujúcich zámorskych hráčov v domácom drese, no uvidíme.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    V tretej tretine sa podarilo hosťom dotiahnúť na domácich a v závere zápasu mohli aj rozhodnúť, nepodarilo sa a tak si diváci v Záhrebe pozrú prvé predĺženie svojho tímu v KHL. Ako to dopadne? Pôjdeme na nájazdy? O chvíľku začíname predĺženie a nechajme sa prekvapiť.
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:57
    Obrovský závar pred Dekanichom, Miklíkovu strelu z ľavého kruhu Dekanich vyrazil vpravo od seba, Bližňák na dvakrát dorážal, no nepodarilo sa, Dekanich zázračne chytá!
     
    59:18
    Zdá sa, že toto už len dohráme, oba tímy sa zrejme uspokoja s minimálne jedným bodom, a hostia zo svojim prvým v tejto sezóne.
     
    58:49
    Zakázané uvoľnenie domácich, hra sa vráti pred Dekanicha.
     
    58:24
    Domáci získali puk a hneď ho posielajú von zo svojho pásma, bránia ako môžu.
     
    58:20
    Dnešné stretnutie sleduje 6.400 divákov.
     
    58:16
    Vondrka vystrelil, jeho strela bola zblokovaná, Slovan dohráva svoju akciu.
     
    57:11
    Hudáček bol v krásnej šanci, vystrelil z ľavého kruhu a triafa len do dobre postaveného Dekanicha, Slovan siahal na tri body.
     
    56:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    A je to tu!!! Sersen zasadil strom hráčovi domácich. Slovan si následne rozobral domácu obranu ako údenú makrelu a po akcii ako z hokejovej učebnice padol vyrovnávajúci gól. Ölvecký poslal puk na voľného Hudáčka do rohu, ten našiel pred bránkou voľného TOMÁŠA NETÍKA a Tomáš nemohol nedať. Asistencie: Libor Hudáček a Peter Ölvecký.
     
    55:17
    Slovan aktívnejší, domáci začali s defenzívou, bránia svoje vedenie a už len vyhadzujú puk zo svojho pásma, no umne, bez zakázaného uvoľnenia.
     
    54:41
    Kukumberg z ľavej strany vystrelil, chcel zasunúť, no nepodarilo sa, puk končí mimo priestor Dekanichovej bránky.
     
    54:01
    Janus opäť vyráža puk pred seba po strele Murraya od modrej, obrana belasých puk vyváža z pásma von.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 5. Vesce (Thomas, Linglet), 36. Švarný, 40. Cheechoo (Willsie) – 16. Kukumberg (Bartovič, Sigalet), 48. Bartovič (Mikúš), 57. Netík (Hudáček, Ölvecký), 62. Bližňák (Bartovič)


    KHL Medveščak Záhreb: Dekanich – Katic, Popovic, Foster, Švarný, Letang, Montador – Jessiman, Murray, Walker – Vesce, Thomas, Linglet – Willsie, Murley, Cheechoo – Perkovich, Bjorkstrand, Kane
    HC Slovan Bratislava: Janus – Škoula, Sersen, Kutlák, Mihálik, Sigalet, Štajnoch, Mráz, Kolena, – Vondrka, Bližňák, Miklík – Kukumberg, Bartovič, Juraj Mikúš – Netík, Daňo, Ölvecký – Tomáš Mikúš, Bakoš, Hudáček

    Rozhodca: Hofman, Rogachev – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 6.400