Omsk – A. Mytišči 4:3 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:5 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:1 (kon.)
Jekaterinburg – Jaroslavľ 0:4 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Novgorod – Nižnekamsk 0:2 (kon.)
Viťaz – Ufa 2:3 (kon.) | S.Moskva – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Doneck – Riga 2:4 (kon.)
Dinamo Minsk – Lev 1:3 (kon.)
koniec
HK Donbass Doneck
2:4 (1:2, 0:1 1:1)
HC Dinamo Riga
Štvrtok 12.09.2013, 18:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Riga práve strelila gól!
    Je hotovo, do prázdnej brány upravuje výsledok KYLE WILSON, ktorý tak v tomto zápase dosiahol hattrick. Bez asistencie.
     
    47:52
    Donbass práve strelil gól!
    Ešte tu bude zrejme dráma. Využitá presilovka a znovu v tom mal prsty Václav Nedorost. Ten si narazil pred bránu z pravého kruhu a nebol rozhodne sebec. Pozrel sa na lepšie najetého Jevgenija DADOOVA, ktorý prestrelil márne sa přesunujícího Sedláčka. Asistencie: Václav Nedorost, Maxim Jakucenja.
     
    33:15
    Dinamo Riga dalo gól!

    Dlho sa nič nedialo, až domáci obrana zaváhala, pustila na modrej čiare prenikajúceho KYLE WILSONA, ktorý predviedol na Lacovi exkluzívne blafák. Parádne vykonaný k pravej žrdi a Dinamo vedie už 3:1. Pochvalu zaslúži presný pas od Pavlovs. Obaja aktéri tejto akcii majú už po dvoch bodoch. Wilson dva góly a jeho kolega dve asistencie. Asistencie: Vitalijs Pavlovs.
     
    07:41
    Dinamo Riga dalo gól!

    Neuveriteľné. Hostia opäť udreli a Laco nemal šancu. KYLE WILSON obral u ľavého rohu o kotúč obranca Razina av pohode sa rozbehol na bránu. Puk potom napálil do šibenice a Riga vedie veľmi rýchlo 2:1. Kouč domácich Nazarov si ihneď berie oddychový čas. Asistencie: Gunars Skvorcovs.
     
    06:07
    Dinamo Riga dalo gól!

    No pozrime sa, je vyrovnané. Z rýchle protiakcie sa presadil slovenský reprezentant MARCEL HOSSA, ktorý sa natlačil pred bránu, položil si na ľad svojho krajana a poslal kotúč do hornej časti brány. Asistencie: Vitalijs Pavlovs.
     
    04:47
    Donbass Doneck dal gól!

    Je tu úvodný gól dnešného zápasu. Domáce hrali presilovku po vylúčení Pavlovs za vysokú palicu a dokonale to využil VÁCLAV Nedorost, ktorý šikovne tečoval nahodenie Dadonova od modrej čiary. Využitá presilovka a ukrajinský tím vedie 1:0. Jakub Sedláček mal zakrytý výhľad a puk videl veľmi zle. Asistencie: Jevgenij Dadonov, Maxim Jakucenja.

    Jaroslav Popel

    Góly a asistencie: 5. Nedorost (Dadonov, Jakucenja), 48. Dadonov (Nedorost, Jakucenja) – 7. Hossa (Vitalijs, Pavlovs), 8. Wilson (Skorcovs), 34. Wilson (Pavlovs), 60. Wilson


    HK Donbass Doneck: Laco (Berezin) – Kolář, Piganovič, Bartulis, Razin, Wilson, Podhradský, Silnickij – Wirtanen, Pettersson, Blagoj – Laine, Robitaille, Kašpar – Dadonov, Nedorost, Jakucenja – Šalimov, Běluchin, Kvitčenko.
    HC Dinamo Riga: Sedláček (Cimermanis) – Ozolinš, Redlihs, Sotnieks, Robinson, Cibulskis, Lavinš, Kuzmenkovs, Siksna – Pavlovs, Hossa, Wilson – Meija, Dzerinš, Cipulis – Indrašic, Bukarts, Szczechura – Skvorcovs, Sarkanis, Kuzmenkovs, Upitis.

    Rozhodca: Gašilov, Kiseljov – Lazarev, Palej