Omsk – A. Mytišči 4:3 (kon.) | Barys – Petrohrad 2:5 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Čerepovec 3:1 (kon.)
Jekaterinburg – Jaroslavľ 0:4 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Novgorod – Nižnekamsk 0:2 (kon.)
Viťaz – Ufa 2:3 (kon.) | S.Moskva – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Doneck – Riga 2:4 (kon.)
Dinamo Minsk – Lev 1:3 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
Atlant Mytišči
Štvrtok 12.09.2013, 14:00 • Omsk-Arena, Omsk (Rusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:12
    Avangard Omsk dal gól!
    Domáci sa poprvýkrát v zápase dostávajú do vedenia! Spoza astanskej brány nahodil puk pred gólmana Galimova domáci Badjukov, ktorý týmto nahodením našiel VALENTINA PJANOVA! Ten pekným volejovým zakončením nedal gólmanovi hosťujúceho Atlantu žiadnu šancu na úspešný zákrok. Asistenciu si pripisuje Alexej Badjukov.
     
    39:28
    Avangard Omsk dal gól!
    Domáci nenechali na seba dlho čakať a dokázali vyrovnať už po niekoľkých sekundách! Svoju hokejku napriahol na pravej strane DENIS KULJAŠ, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Galimovi žiadnu šancu na úspešný zásah. Asistencie si pripisujú hráči Alexander Popov a Kirill Ljamin.
     
    38:25
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia sa po dobrej útočnej akcii napokon dostávajú opäť do vedenia! Igor Radulov obdržal puk na ľavej strane, následne ho nahodil na bránu gólmana Lassilaho, kde si nakorčuľoval rýchly ALEXANDER KADEIKIN, ktorý pretlačil puk pomedzi jeho betóny do omskej svätyne. Asistenciu si pripisuje Igor Radulov.
     
    14:10
    Avangard Omsk dal gól!
    Tak toto je gólové vyrovnanie domácich ako hrom! Po skvelej prienikovej prihrávke od Kuljaša sa k puku na ľavej strane dostal TOMÁŠ ZÁBORSKÝ, ktorý svojou delovkou našiel medzeru medzi betónmi gólmana Galimova. Ten už úspešne zasahovať nedokázal. Asistencie si pripisujú hráči Denis Kuljaš a Alexander Perežogin.
     
    13:46
    Avangard Omsk dal gól!
    Domáci napokon dokázali po kurióznej situácii vsietiť kontaktný gól. Hosťujúca obrana poriadne zabrala a gólman Galimov napokon nedokázal úspešne zasahovať, keď puk od modrej čiary nahodil na jeho bránu Perežogin a pozorný TOMÁŠ ZÁBORSKÝ dokázal odrazený puk zblokovať svojou nohou do odkrytej brány Atlantu. Asistencie si pripisujú hráči Alexander Perežogin a Denis Kuljaš..
     
    06:41
    Atlant Mytišči dál gól!
    Domáci hokejisti Avangardu Omsk opäť poriadne zaváhali v defenzíve a inkasujú! K puku sa na ľavej strane dostal Kablukov, ktorý tvrdo vystrelil, no gólman Lassila jeho strelecký pokus vyrazil pred seba. Tam sa však k puku dostal JUHA-PEKA HAATAJA, ktorý nedal svojim zasunutím puku domácemu gólmanovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Ilja Kablukov.
     
    03:51
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hokejisti Atlantu sa po rýchlej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke spoza domácej brány od Sanguinettiho sa k puku pred gólmanom Lassilom dostal KONSTANTIN KOLCOV, ktorý svojou strelou k pravej žŕdke nedal ochrancovi domácej svätyne žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Bobby Sanguinetti.

    Góly a asistencie: 14. Záborský (Perežogin, Kuljaš), 15. Záborský (Kuljaš, Perežogin), 40. Kuljaš (Popov, Ljamin), 49. Pjanov (Badjukov) – 4. Kolcov (Sanguinetti), 7. Haataja (Kablukov), 39. Kadeikin (I. Radulov)


    Avangard Omsk: Lassila (Kostin) – Ljamin, Kuljaš, Blaťák, Pivcakin, Jegoršev, Baranka, Lukjančikov, Miljukov – Popov, Perežogin, Záborský – Kosticyn, Ivanov, Badjukov – Kvaša, Pjanov, Mozer – Kalinin, Kazionov, Semjonov.
    Atlant Mytišči: Galimov (Borisov) – Batyršin, Rukavišnikov, Sanguinetti, Niskala, Velikov, Atjušov, Dyblenko, Petrov – Kablukov, Kolcov, Jašin – Engqvist, Haataja, Šmeljov – Trubačjov, I. Radulov, Ševčenko – Michnov, Arťjuchin, Kadeikin.

    Rozhodca: Pavel Komarov, Roman Ščenjov – Andrei Matjuša, Roman Šichanov

    Diváci: 6980