Poprad – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 2:1 (kon.) | Zvolen – Košice 2:2 (po s.n.)
koniec
HK Poprad
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 10.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Partner:
     
    54:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Napokon sa dokázali gólovo presadiť aj hostia! Po peknej prihrávke od Kurica sa k puku na pravej strane dostal MICHAL GALKO, ktorý tvrdo zakončil a svoju strelu umiestnil pomedzi betóny gólmana Sedlačka. Asistenciu si pripisuje Juraj Kuric.
     
    44:21
    Poprad dal gól!
    Domáci "kamzíci" dokázali vsietiť aj štvrtý gól v tomto stretnutí. Po skvelej prihrávke od Lapšanského sa k puku na ľavom kruhu dostal SAMUEL MLYNAROVIČ, ktorý si potiahol puk do medzikružia a tvrdo vystrelil a gólman Paľko už nestihol úspešne zakročiť. Asistenciu si pripisuje Adam Lapšanský.
     
    29:19
    Poprad dal gól!
    Popradčania predviedli ďalšiu fantastickú útočnú akciu, po ktorej sa na pravej strane k puku dostal Jabrocký. Ten ešte krížne našiel na ľavom krídle SAMUELA TAKÁČA, ktorý svojou delovkou do odkrytej časti liptáckej brány prekonal bezmocného Paľka. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Jabrocký a Matúš Paločko.
     
    22:03
    Poprad dal gól!
    Popradčania predviedli skvelú ofenzívnu akciu, po ktorej sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Z ľavej strany tvrdo pálil Paločko, no gólman Paľko puk len vyrazil naľavo od seba. Tam si nakorčuľoval pozorný JAROSLAV JABROCKÝ, ktorý bez problémov prekonal bezmocného gólmana Paľka. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    11:15
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa po dobre prevedenej útočnej akcii dostávajú do vedenia! Za útočnou modrou čiarou sa po prihrávke od Mlynaroviča k puku dostal ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý sa zbavil dvoch liptáckych obrancov a následne si gólmana Paľka vychutnal pekným švihom. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Mlynarovič a Štefan Fabian.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 12. Lapšanský (Mlynarovič, Fabian), 23. Jabrocký (Paločko, Takáč), 30. Takáč (Jabrocký, Paločko), 45. Mlynarovič (Lapšanský) – 55. Galko (Kuric)


    HK Poprad: Sidor (30. Sedlačko) – Fabian, Suchý ("C"), Kasík, McNamara, Gáborčík, Brejčák ("A"), Šterbák, Nitriansky – Lapšanský, Mlynarovič, Gápa – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Takáč ("A"), Jabrocký – Schneider, Belluš, Nagy.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Paľko (Duchoň) – Bača, Bakoš, Mezovský, Klepáč, Galko, Janči, Sajko – Bokroš ("A"), Kuric ("C"), Bártik ("A") – Leskovjanský, Haščák, Vartovník – Poliaček, Videlka, Mach – Laco, Čáni, Ištócy.

    Rozhodca: Roman Bednár – Ľudovít Šoltés, René Šoltés