Poprad – Lipt. Mikuláš 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Vsetín 2:1 (kon.) | Zvolen – Košice 2:2 (po s.n.)
koniec
HK Poprad
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Utorok 10.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Prípravný zápas
Partner:
     
    Je dobojované!
    Tretia tretina sa hrala už v miernejšom tempe na oboch stranách a dalo by sa povedať, že mierne aktívnejší boli hokejisti Liptovského Mikuláša. V 12. minúte sa gólovo presadil Adam Lapšanský, ktorý zvyšoval na 4:0, no napokon dokázali skórovať aj Liptáci, ktorí v 55. minúte vsietili aspoň čestný gól po úspešnom zásahu Michala Galka.

    V poslednom predsezónnom prípravnom zápasom napokon dominovali domáci Popradčania, ktorých čaká v nedeľu domáce extraligové derby proti oceliarom z Košíc!

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:03:02)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Puk sa momentálne nachádza v strednom pásme, kde sa už bez inkasovaných gólov pravdepodobne tento zápas dohrá.
     
    59:10
    Popradčania hrajú už v plnom počte a opäť ubránili toto oslabenie bez väčších problémov. Liptáci chcú ešte zaútočiť, no proti popradskej defenzíve sa im veľmi nedarí.
     
    58:38
    Radoslav Suchý obdržal puk na ľavom krídle a následne tvrdo pálil, no gólman Paľko dobre vykorčuľoval zo svojej brány a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    57:45
    Mlynarovič sa v oslabení dostal do skvelej gólovej šance v medzikruží, keď chcel vycvičiť gólmana Paľka, no ten napokon dobre zasiahol svojou hokejkou.
     
    57:09
    Hokejisti Liptovského Mikuláša si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty za faul lakťom si odchádza sadnúť McNamara.
     
    56:56
    Po skvelej prihrávke od Takáča pálil z pravej strany Jabrocký, no jeho delovku gólman Paľko s veľkým prehľadom vyrazil na zadný mantinel!
     
    56:25
    Jabrocký sa dostal s pukom na pravú stranu, no napokon sa neodhodlal zakončovať. Liptácka obrana je síce v strehu, no stále sa musí brániť.
     
    55:55
    Momentálne sa hrá prevažne v strednom pásme, odkiaľ chcú oba tímy zaútočiť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Aktívnejší sú však Popradčania.
     
    55:18
    Popradčania majú puk vo svojej moci, no už sa nikde neponáhľajú. Liptáci ešte intenzívne forčekujú a snažia sa niečo vymyslieť, no nedarí sa im to.
     
    54:48
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Napokon sa dokázali gólovo presadiť aj hostia! Po peknej prihrávke od Kurica sa k puku na pravej strane dostal MICHAL GALKO, ktorý tvrdo zakončil a svoju strelu umiestnil pomedzi betóny gólmana Sedlačka. Asistenciu si pripisuje Juraj Kuric.
     
    54:10
    Liptáci sú pri puku a snažia sa niečo vymyslieť, no nedarí sa im v tom. Popradčania sa zatiaľ veľmi dobre bránia a nič nenechávajú na náhodu.
     
    53:24
    Nagy potiahol puk po ľavom krídle a následne z ťažkého uhla vystrelil, no gólman Paľko bol úspešnejší a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    52:58
    Nitriansky si s pukom nakorčuľoval pred liptácku bránu a následne tvrdo vystrelil, no jeho delovka napokon skončila až vo výstroji gólmana Paľka, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    52:11
    Po fantastickej prihrávke od Drábeka sa k puku pred bránou Liptovského Mikuláša dostal McNamara, ktorý takmer prekonal gólmana Paľka, no ten napokon vytiahol dobrý zákrok svojim ľavým betónom.
     
    51:35
    Drábek nahodil puk na liptácku bránu v oslabení a následne poriadne potrápil hosťujúcich obrancov svojim forčekingom. Liptáci sa nedokážu v tejto chvíli ofenzívne presadiť.
     
    50:44
    Popradčania síce hrajú v oslabení, no zatiaľ sa im darí veľmi dobre a ich súperi nedokážu vytvoriť žiadnu útočnú kombináciu. Je síce ešte skoro, no dnes to vyzerá na jasný triumf Popradu.
     
    50:07
    Martin Belluš sa previnil hákovaním, po ktorom si hokejisti Liptovského Mikuláša zahrajú v početnej výhode.
     
    49:49
    Šterbák sa s pukom dobre presúval po ľavej strane a následne chcel zadovkou naslepo nájsť nejakého zo svojich spoluhráčov, no napokon sa mu to nepodarilo.
     
    49:21
    Nagy sa dostal k puku v medzikruží a následne si ho chcel vymeniť so Schneiderom, no nepodarilo sa mu to. Liptáci sa po krátkej chvíli previnili ďalším zakázaným uvoľnením.
     
    48:35
    Popradčania s snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im to nedarí. Pozorní hokejisti Liptovského Mikuláša sú v strehu a nič nenechávajú na náhodu.
     
    47:43
    Popradčania hrajú už v plnom počte a v závere svojej presilovej hry sa dokázali oslobodiť vyhodením puku až ku liptáckej bráne. Následne však hostia opäť útočia.
     
    47:08
    Z ľavej strany tvrdo pálil Mezovský, no jeho delovka napokon skončila len mimo popradskej brány. Gólman Sedlačko teda zasahovať nemusel.
     
    46:49
    Liptáci sa previnili postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme. Uvidíme, či sa podarí hosťom ešte niečo vymyslieť.
     
    46:10
    Hosťujúci Bača poslal spoza kruhov propagačnú strelu smerom na popradskú bránu, no gólman Sedlačko bol v strehu a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    45:42
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Samuel Takáč.
     
    45:06
    Paukovček sa snažil dobrou prihrávkou spoza liptáckej brány nájsť pred gólmanom Paľkom Drábeka, čo sa mu aj podarilo, no druhý menovaný napokon nedokázal prekonať pozorné betóny liptáckeho gólmana.
     
    44:21
    Poprad dal gól!
    Domáci "kamzíci" dokázali vsietiť aj štvrtý gól v tomto stretnutí. Po skvelej prihrávke od Lapšanského sa k puku na ľavom kruhu dostal SAMUEL MLYNAROVIČ, ktorý si potiahol puk do medzikružia a tvrdo vystrelil a gólman Paľko už nestihol úspešne zakročiť. Asistenciu si pripisuje Adam Lapšanský.
     
    43:48
    Kuric sa chcel s pukom dostať cez stredné pásmo do pásma útočného, no napokon nebol úspešný. Popradskí obrancovia ho vo dvojici odstavili od puku.
     
    43:07
    Popradčania sa snažia dostať k puku intenzívnym forčekingom, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Hokejisti MHK 32 sú v strehu a bránia sa veľmi dobre.
     
    42:38
    Ihneď po vyhratom vhadzovaní sa k puku dostal Matúš Paločko, ktorý tvrdo vystrelil z hranice ľavého kruhu, no gólman Paľko jeho strelecký pokus vyrazil svojou hruďou do bezpečia.
     
    42:24
    Jaroslav Jabrocký napriahol svoju hokejku na ľavej strane a svojou delovkou potrápil gólmana Sedlačka. Ten však dlho neváhal a puk napokon zachytil vo svojej lapačke.
     
    41:58
    Pri puku sú momentálne hokejisti MHK 32, ktorým sa však zatiaľ veľmi nedarí. Snažia sa niečo vymyslieť, no Popradčania sú v strehu a nič nenechávajú na náhodu.
     
    41:21
    Z pravej strany tvrdo pálil Kasík, no jeho delovku gólman Paľko dobre videl a puk napokon ukryl medzi svojimi betónmi. Po tomto zákroku nasledovalo prerušenie hry.
     
    40:50
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil Bakoš, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná dobre osadenou lapačkou gólmana Sedlačka. Následne sa do útoku dostávajú Popradčania.
     
    40:12
    Úvodné vhadzovanie v tretej tretine získali na svoju stranu hokejisti Liptovského Mikuláša, ktorí sa však po malej chvíli stiahli k svojej bráne, odkiaľ sa snažia zaútočiť.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu bola zaujímavejšia ako tá prvá a priniesla aj o jeden gól viac. Aktívnejší boli opäť hokejisti domáceho Popradu, ktorí prečítali liptácku defenzívu až dvakrát, keď najskôr v 23. minúte skóroval Jaroslav Jabrocký, ktorý z dorážky prekonal bezmocného Paľka. V 30. minúte pridal tretí gól Popradu Samuel Takáč, ktorý ťažil zo skvelej prihrávky od Jabrockého a už len trafil odkrytú časť liptáckej svätyne.

    Podarí sa hokejistom Liptovského Mikuláša ešte niečo vymyslieť v tretej tretine alebo Popradčania vyhrajú jednoznačne?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:53
    Popradčania majú puk vo svojej moci napravo od svojej brány a už len vyčkávajú na zvuk záverečnej sirény, ktorá ukončí druhú tretinu.
     
    39:20
    Hokejisti Popradu sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa vhadzovalo pred gólmanom Sedlačkom. Následne tvrdo pálil hosťujúci Bača, no nedokázal prekonať pozorného ochrancu popradskej svätyne.
     
    38:54
    Liptáci sa snažia niečo vymyslieť s pukom v strednom pásme, no nedarí sa im to, keďže domáci Popradčania forčekujú naozaj vynikajúco.
     
    38:21
    Mlynarovič našiel skvelou prihrávkou na ľavé krídlo domáceho Gápu, no ten bol napokon odstavený dvojicou hosťujúcich obrancov, ktorí vyhodili puk do stredného pásma.
     
    37:46
    Hokejisti Liptovského Mikuláša hrajú už v plnom počte a snažia sa niečo vymyslieť. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí, keďže puk majú vo svojej moci prevažne domáci.
     
    36:54
    Takáč chcel nájsť na pravej strane Paločka, no napokon samu to nepodarilo. Hokejisti MHK sa následne dostali k puku a snažia sa oslobodiť.
     
    36:28
    Daniel Brejčák tvrdo pálil od modrej čiary, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná pozorným gólmanom Paľkom, ktorý dobre zapracoval svojim ľavým betónom.
     
    35:46
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť hosťujúci Galko.
     
    35:22
    Paukovček sa dostal k puku na pravej strane a následne skvelou prihrávkou na ľavé krídlo chcel nájsť Drábeka, no ten napokon nedokázal trafiť puk!
     
    34:58
    Vartovník tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovka napokon skončila len vo výstroji pozorného gólmana Sedlačka. Ten okamžite prerušil plynulosť hry.
     
    34:24
    Popradčania sa nakrátko usadili v útočnom pásme, no následne nestačili na dobrú liptácku defenzívu, ktorá dopravila puk do bezpečeného stredného pásma.
     
    33:55
    Paľko si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď musel čeliť tvrdej strele z hranice pravého kruhu od Lapšanského. Puk však azchytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    33:18
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, no napokon nedokázali prekonať pozorného gólmana Paľka, ktorý po strele od Mlynaroviča so šťastím, ale predsa zachytil puk pod svojou lapačkou,
     
    32:39
    Po skvelej prihrávke od Šterbáka sa k puku v medzikruží dostal Gápa, ktorý tvrdo pálil, no pozorný gólman Paľko puk zachytil pod svojim pravým betónom.
     
    31:58
    Gólman Paľko predviedol obrovskú chybu, keď sa s pukom dostal k zadnému mantinelu, no následne o neho prišiel. Popradčania však nedokázali trafiť odkrytý priestor hosťujúcej brány.
     
    31:21
    Domáci hokejisti Popradu sa opäť previnili veľmi nepresnou prihrávkou smerom do útoku a previnili sa zakázaným uvoľnením. Vhadzovanie sa opäť presúva pred gólmana Sedlačka.
     
    30:35
    Popradčania si opäť mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii, po ktorej sa previnili zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude po pravici gólmana Sedlačka.
     
    29:48
    Do skvelej gólovej šance na pravej strane sa dostal Piatka, no gólman Sedlačko zachoval chladnú hlavu a napokon zachytil puk vo svojej lapačke!
     
    29:19
    Do popradskej brány nastupuje namiesto Dušana Sidora Juraj Sedlačko!
     
    29:19
    Poprad dal gól!
    Popradčania predviedli ďalšiu fantastickú útočnú akciu, po ktorej sa na pravej strane k puku dostal Jabrocký. Ten ešte krížne našiel na ľavom krídle SAMUELA TAKÁČA, ktorý svojou delovkou do odkrytej časti liptáckej brány prekonal bezmocného Paľka. Asistencie si pripisujú hráči Jaroslav Jabrocký a Matúš Paločko.
     
    28:55
    Milan Mach potiahol puk za popradskú bránu a následne chcel prihrávať do medzikružia, no napokon nedokázal poslať puk do spomínanej pozície vďaka popradskému obrancu.
     
    28:21
    Popradčania sa previnili ďalším postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme. Do ofsajdu sa dostal Jakub Drábek.
     
    27:57
    Paukovček sa dostal s pukom do medzikružia, následne našiel na pravej strane Drábeka, no ten už nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana Paľka.
     
    27:28
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď zachytil puk vo svojej výstroji po tvrdej strele od liptáckeho kapitána Kurica, ktorý pálil z ľavého kruhu.
     
    26:51
    Po skvelej prihrávke od Lapšanského sa k puku na ľavom krídle dostal aktívny Mlynarovič, ktorý z ťažkého uhlu tvrdo pálil, no napokon nedokázal prekonať pozornú lapačku gólmana Paľka.
     
    26:06
    Matúš Paločko sa dostal do dobrej šance, keď si puk potiahol na stred a následne chcel zakončovať, no pozorná obranná dvojica Liptákov puk zachytila a následne ho poslala do stredného pásma.
     
    25:46
    Nitriansky chcel svojou prihrávkou od popradskej brány nájsť v útoku Paločka, no napokon predviedol len veľmi nepresnú prihrávku, po ktorej sa píska zakázané uvoľnenie.
     
    25:10
    Popradskí hokejisti hrajú už v plnom počte a snažia sa niečo vymyslieť. Mikuláščania sa však bránia veľmi dobre a nedávajú domácim veľa šancí. Momentálne sa hostia previnili postavením mimo hry.
     
    24:44
    Milan Mach zakončoval z pravej strany, no gólman Sidor sa dokázal bleskovo presunúť a puk zachytil pod svojimi dobre osadenými betónmi!
     
    24:26
    Liptáci hrajú už v plnom počte a momentálne budú hrať v početnej výhode presne 41 sekúnd. Zatiaľ sa však hokejistom MHK 32 veľmi nedarí usadiť sa v útočnom pásme.
     
    23:40
    Adam Lapšanský mal na svojej hokejke dve vyložené gólové šance na pravej strane, no napokon po skvelých prihrávkach od Samuela Mlynaroviča nedokázal prekonať pozorného gólmana Paľka, ktorý skvele zasiahol svojimi betónmi!
     
    23:06
    Sily na rade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Schneider.
     
    22:55
    Popradčania sa s pukom zatiaľ nevedia usadiť pred liptáckou bránou. Gólman Paľko síce nemá veľa práce, no táto situácia nemusí trvať dlho.
     
    22:25
    Hokejisti Popradu si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Kubovčík.
     
    22:03
    Poprad dal gól!
    Popradčania predviedli skvelú ofenzívnu akciu, po ktorej sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Z ľavej strany tvrdo pálil Paločko, no gólman Paľko puk len vyrazil naľavo od seba. Tam si nakorčuľoval pozorný JAROSLAV JABROCKÝ, ktorý bez problémov prekonal bezmocného gólmana Paľka. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Samuel Takáč.
     
    21:52
    Popradčania hrajú už v plnom počte, no zatiaľ sa im nedarí zaútočiť.
     
    21:23
    Spoza kruhov tvrdo pálil Peter Klepáč, no jeho delovka napokon skončila zblokovaná len tesne nad popradskou bránou.
     
    20:55
    Pozorný McNamara zachytil ďalšiu nepresnú rozohrávku hostí a puk vyhodil až ku liptáckej bráne. Gólman Paľko upokojuje tempo hry.
     
    20:10
    Popradčania hrajú v početnej nevýhode, no zatiaľ sa bránia veľmi dobre a nedávajú svojim súperom veľa priestoru na úspešnú prihrávkovú kombináciu.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    V prvej tretine tohto zápasu sme mohli vidieť zaujímavý priebeh hry na ľade, keď sa oba tímy snažili gólovo presadiť, no najskôr mali obrovské problémy so súperovými defenzívami. Následne však Popradčania zabrali naplno a v 12. minúte sa dostali do vedenia po peknom góle Adama Lapšanského. Následne mali veľké šance aj hráči Peter Gápa a Jakub Drábek, no tí nedokázali nájsť ten správny recept na skvelý výkon liptáckeho gólmana Paľka.

    Podarí sa hokejistom MHK 32 v druhej tretine aspoň vyrovnať?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:54
    Z ľavého krídla nadvakrát pálil hosťujúci Poliaček, no napokon nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana Sidora. Po tomto zákroku sa v prvej tretine už asi nič vážne nestane.
     
    19:33
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Daniel Brejčák.
     
    18:46
    Liptáci hrajú už v plnom počte, no stále sa musia brániť. Gólman Paľko je však v strehu a popradské šance zatiaľ s veľkým prehľadom eliminuje.
     
    18:20
    Paľko si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď si sadol do bránkoviska a puk po strele z tesnej blízkosti od Lapšanského zachytil medzi svojimi betónmi.
     
    17:54
    Paľko si na svoje konto pripísal skvelý zákrok, keď po strele od modrej v znení Suchého svojou lapačkou spolu so svojim betónom vyrazil puk na ochrannú sieť.
     
    17:27
    Popradčania sa s pukom usadili v útočnom pásme, kde si ho takticky prihrávajú po obvode. Liptáci sa však stále dobre bránia na čele s pozorným gólmanom Paľkom.
     
    16:58
    Popradskí hráči sa snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Liptáci sa efektívne bránia a puk poľahky vyhadzujú von zo svojho obranného pásma.
     
    16:27
    Hokejisti Popradu si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Michal Galko.
     
    16:18
    Samuel Takáš sa dostal k puku na ľavej strane a následne chcel s pukom obhodiť rameno gólmana Paľka, no puk umiestnil len na hornú časť liptáckej brány.
     
    15:44
    Z hranice ľavého kruhu preveril gólmana Paľka nekompromisnou delovkou domáci Drábek, no pozorný ochranca liptovskomikulášskej svätyne puk zachytil vo svojej výstroji a hru prerušil.
     
    15:16
    Z pravej strany zakončoval McNamara, no napokon nebol úspešný, keďže jeho projektil bol ešte pred bránou hostí zblokovaný jedným z popradských hokejistov.
     
    14:55
    Tomáš Sýkora potiahol puk do útočného pásma a efektívnymi jasličkami sa zbavil hosťujúceho Videlku. Následne sú Popradčania v útočnom pásme, kde si však puk len prihrávajú.
     
    14:08
    Adam Lapšanský napriahol svoju hokejku na ľavej strane a následne tvrdo vystrelil, no jeho delovku gólman Paľko reflexívne svojim pravým ramenom vyrazil na zadný mantinel!
     
    13:38
    Na druhej strane sa chcel gólovo presadiť strelou z ľavej strany hosťujúci Leskovjanský, no jeho projektil gólman Sidor dobre videl a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    13:12
    Spoza ľavého kruhu tentokrát tvrdo pálil domáci Belluš, no gólman Paľko bol aj tentokrát v strehu a puk zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    12:55
    Paločko sa s pukom dobre presúval po pravom krídle a následne našiel v medzikruží Jabrockého, no jeho nedôrazné zakončenie skončilo len vo výstroji pozorného gólmana Paľka.
     
    12:18
    Následne sa do fantastickej gólovej šance dostal Jakub Drábek, ktorý bol v samostatnom úniku proti gólmanovi Paľkovi, no svojou strelou trafil len pozorné betóny liptáckeho gólmana.
     
    11:49
    Domáci sa takmer dostali už do dvojgólového vedenia! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Mlynaroviča zakončoval Gápa, no gólman Paľko napokon puk zachytil v poslednej chvíli pod svojim betónom!
     
    11:15
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa po dobre prevedenej útočnej akcii dostávajú do vedenia! Za útočnou modrou čiarou sa po prihrávke od Mlynaroviča k puku dostal ADAM LAPŠANSKÝ, ktorý sa zbavil dvoch liptáckych obrancov a následne si gólmana Paľka vychutnal pekným švihom. Asistencie si pripisujú hráči Samuel Mlynarovič a Štefan Fabian.
     
    10:17
    Liptáci sú usadení v útočnokm pásme a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im to proti popradskej defenzíve veľmi nedarí. Pri puku je pozorný Laco.
     
    09:35
    Jaroslav Jabrocký sa s pukom dobre presúval po ľavom krídle a následne tvrdo vystrelil, no jeho delovka skončila len mimo liptáckej svätyne.
     
    08:42
    Popradčania sa v početnej nevýhode napokon dokázali ubrániť a už hrajú v plnom počte. Následne sa však stále musia brániť, keďže Liptáci sú nevyspytateľní a stále sa snažia útočiť.
     
    08:20
    Spomedzi kruhov preveril gólmana Sidora tvrdou strelou hosťujúci Leskovjanský, no jeho projektil napokon skončil len vo výstroji pozorného gólmana Popradu.
     
    07:45
    Popradskí hokejisti sa v dvojici dostali do útočného pásma počas oslabenia, no Mlynarovič následne predviedol len veľmi nepresnú prihrávku, po ktorej už Lapšanský zakončovať nedokázal. Pri puku sú hostia.
     
    07:08
    Spoza kruhov tvrdo pálil hosťujúci Bača, no gólman Sidor videl puk dobre a svojim ľavým betónom ho dokázal úspešne zblokovať k bočnému mantinelu.
     
    06:41
    Liptáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť domáci McNamara.
     
    06:24
    Popradčania si mierne nerozumeli vo svojej útočnej kombinácii a napokon sa previnili zakázaným uvoľnením. Vhadzovať sa bude pred Sidorom.
     
    05:58
    Z ľavého kruhu tvrdo pálil Poliaček, no jeho tvrdá strela švihom napokon skončila len vysoko nad popradskou bránou, no puk sa napokon od pleksiskla odrazil ešte do hry.
     
    05:27
    Spoza ľavého kruhu preveril svoju hokejku Sajko, no jeho delovka skončila len na zadnom mantineli. Sidor ani tentokrát zasahovať nemusel.
     
    04:58
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu, keď sú ofenzívne aktívnejší domáci hokejisti, no Liptáci sa zatiaľ veľmi dobre bránia.
     
    04:28
    Liptáci sa snažia ofenzívne presadiť, no nedarí sa im to. Opäť puk len vyhodili cez všetky čiary za cenu zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po pravici gólmana Paľka.
     
    03:49
    Z ľavej strany tvrdo pálil Klepáč, no jeho delovka bola napokon zblokovaná jedným z popradských obrancov len ku zadnému mantinelu. Sidor teda zasahovať nemusel.
     
    03:21
    O puk sa tvrdo bojuje v rohu klziska naľavo od popradskej brány, no úspešnejší sú zatiaľ hokejisti Popradu, ktorí majú držanie puku na lepšej úrovni.
     
    02:42
    Liptáci sa dostali k puku v strednom pásme a chceli preniknúť pred gólmana Sidora, no napokon neboli úspešní. Previnili sa postavením mimo hry.
     
    02:18
    Hostia sa chceli s pukom dostať do útočného pásma, no napokon ho len nahodili na zadný mantinel, kde ho s veľkým prehľadom prevzal pozorný obranca Nitriansky.
     
    01:47
    Popradčania sa s pukom natlačili pred bránu Liptákov, no následne stratili puk. Zmocnili sa ho hosťujúci hokejisti, ktorí sa však previnili len zakázaným uvoľnením.
     
    01:10
    Dobrý zákrok si na svoje konto pripísal aj gólman Sidor, ktorý musel čeliť delovke z ľavej strany od Haščáka. Puk však v správnej chvíli zachytil vo svojej výstroji.
     
    00:51
    Drábek sa dostal s pukom na pravej strane a následne aj tvrdo vystrelil, no gólman Paľko dokázal puk zachytiť a následne odstavil aj dorážajúceho McNamaru,
     
    00:05
    V úvode tohto zápasu vyhrali vhadzovanie domáci popradskí hokejisti, ktorí sa nakrátko stiahli k svojej bráne a po malej chvíli sa snažia rýchlo zaútočiť.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    V popradskom drese sa dnes predstaví 23ročný americký obranca Jack McNamara, ktorý pochádza z mestečka Chesnut Hill v Massachusetts. Po hraní v univerzitnej lige NCAA (Colgate University) sa presunul na sever Európy, kde v sezóne 2009/2010 nastúpil v juniorke švédského tímu Södertälje J20. V poslednej sezóne účinkoval v drese dánskeho tímu Herlev, kde si v 37 zápasoch pripísal na svoje konto 13 kanadských bodov za 5 gólov a 8 asistencií.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Fabian, Suchý ("C"), Kasík, McNamara, Gáborčík, Brejčák ("A"), Šterbák, Nitriansky – Lapšanský, Mlynarovič, Gápa – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Takáč ("A"), Jabrocký – Schneider, Belluš, Nagy.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Paľko (Duchoň) – Bača, Bakoš, Mezovský, Klepáč, Galko, Janči, Sajko – Bokroš ("A"), Kuric ("C"), Bártik ("A") – Leskovjanský, Haščák, Vartovník – Poliaček, Videlka, Mach – Laco, Čáni, Ištócy.

    Rozhodca: Roman Bednár – Ľudovít Šoltés, René Šoltés.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom predsezónnom prípravnom zápase v Poprade!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie na popradskom zimnom štadióne, kde od 17:00 privítajú domáci popradskí "kamzíci" na svojom ľade tím MHK 32 Liptovský Mikuláš.

    Popradskí hokejisti majú prípravu pred sezónou 2013/2014 veľmi pestrú, keďže odohrali už desať prípravných stretnutí, vrátane zápasov o bájny Tatranský pohár.
    Pred Tatranským pohárom abosolvovali popradskí "kamzíci" už štyri prípravné zápasy, keď postupne zdolali tímy MHC Mountfield Martin (3:2 po predĺžení), Ciarko KH Sanok (3:0), kazašského majstra Irtyš Pavlodar (4:3 po samostatných nájazdoch) a aj rumunského majstra HSC Csíkszereda (5:1).
    V Tatranskom pohári sa popradským Kamzíkom veľmi nedarilo, keď už vo svojom prvom zápase prehrali proti poľskému reprezentačnému výberu s výsledkom 2:5. V druhom hracom dni podľahli Popradčania tímu Graz 99ers výsledkom 2:4 a napokon v poslednom zápase ich zdolal aj tím HC Košice v pomere 3:5.
    Popradčania obsadili v Tatranskom pohári (vyhral ho tím Graz 99ers) poslednú štvrtú priečku bez zisku bodu.
    Po Tatranskom pohári si však "kamzíci" napravili svoju poškodenú reputáciu, keď na domácom ľade zdolali extraligového majstra – tím HKM Zvolen výsledkom 4:2. Prvý prípravný zápas na ľade súpera odohrali Popradčania v Liptovskom Mikuláši, kde vyhrali v pomere 5:2. Tretieho septembra ukázali "kamzíci" svoje sily vo Zvolene, kde však v odvete podľahli domácemu HKM výsledkom 3:5. O dva dni neskôr sa však predviedli v Čechách, kde domácemu tímu HC Vítkovice Steel podľahli vysoko 1:6.

    Prvoligový tím MHk 32 Liptovský Mikuláš sa v minulej sezóne umiestnil na peknej šiestej priečke so ziskom 79 bodov v 45 zápasoch za 27 výhier a 18 prehier. Táto pozícia posunula Liptákov do štvrťfinále play-off 1. ligy, kde si zmerali sily proti tímu HK Dukla Michalovce. Štvrťfinále to bolo zaujímavé, keďže Liptáci boli po prvom zápase bo vedení 1:0, následne v treťom stretnutí aj vo vedení 2:1, no Michalovčania svoju úlohu mierneho favorita zvládli lepšie a vyradili Liptákov v sérii výsledkom 3:2 na zápasy (5:6 po pred., 5:4 po s.n., 0:1, 4:1 a 3:2).
    V predsezónnej príprave odohrali Liptáci už 8 prípravných zápasov.
    Najskôr sa predviedli v dvojzápase na domácom ľade, kde najskôr zdolali Budapešť výsledkom 5:1, no následne prehrali proti rumunskému majstrovi – tímu HSC Csíkszereda výsledkom 0:2. Ďalšie tri prípravné zápasy odohrali hokejisti MHK 32 už na ľadoch súperov, keď najskôr tesne vyhrali v Martine výsledkom 4:3 po samostatných nájazdoch, následne však prehrali u extraligového majstra vo Zvolene v pomere 2:5 a o deň neskôr aj na banskobystrickom štadióne výsledkom 1:3. V ďalšom prípravnom zápase hostili na svojom ľade dnešného súpera – tím HK Poprad, ktorý ich však poľahky zdolal výsledkom 5:2. Liptáci sa predviedli aj v Poľsku, kde ich hostil tím MMKS Podhale Nowy Targ. Hokejisti MHK 32 predviedli bojovný výkon, po ktorom napokon vyhrali tesne – 5:4 po samostatných nájazdoch. Posledný prípravný zápas pred duelom s Popradom odohrali Liptáci na domácom ľade, kde ich však Martin zdolla výsledkom 6:3.

    Ktorému z tímov sa podarí v poslednom prípravnom zápase predviesť lepší výkon a navnadiť sa na novú ligovú sezónu?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 12. Lapšanský (Mlynarovič, Fabian), 23. Jabrocký (Paločko, Takáč), 30. Takáč (Jabrocký, Paločko), 45. Mlynarovič (Lapšanský) – 55. Galko (Kuric)


    HK Poprad: Sidor (30. Sedlačko) – Fabian, Suchý ("C"), Kasík, McNamara, Gáborčík, Brejčák ("A"), Šterbák, Nitriansky – Lapšanský, Mlynarovič, Gápa – Sýkora, Paukovček, Drábek – Paločko, Takáč ("A"), Jabrocký – Schneider, Belluš, Nagy.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Paľko (Duchoň) – Bača, Bakoš, Mezovský, Klepáč, Galko, Janči, Sajko – Bokroš ("A"), Kuric ("C"), Bártik ("A") – Leskovjanský, Haščák, Vartovník – Poliaček, Videlka, Mach – Laco, Čáni, Ištócy.

    Rozhodca: Roman Bednár – Ľudovít Šoltés, René Šoltés