Tisková konference PSG Zlín (kon.) | Tisková konference HC AZ Havířov 2010 (kon.)
Tisková konference HC Slavia Praha (kon.) | Tisková konference HC Motor České Budějovice (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference PSG Zlín

cz Pondelok 09.09.2013, 12:10 • ZS Luďka Čajky • Tlačové konferencie
     
    Tisková konference ve Zlíně skončila. Ve čtvrtek zlínský tým odstartuje sezónu na ledě Litvínova. Děkuji za pozornost. Na shledanou. (12:49:19)
     
    Roman Ordelt: "Říjnová utkání se odehrají v neděli již od 15:30. Akce se nám osvědčila v loňské sezóně. Chtěli bychom nabídnout komfort i rodinám s dětmi. Každý zápas bude diváky provázet dvojice moderátorů. V pátek proběhl den otevřených dveří. Otevřen byl nový fan-shop."
     
    Rostislav Vlach: "Junioři David Jurík, Jaroslav Janeba, Michael Janota, Michal Popelka a Lubomír Kovařík absolvovali s námi letní přípravu a poté si vyzkoušeli krátce angažmá i v prvoligových týmech. Nyní se připravují ve druhé lize. Kovařík a Popelka začali sezónu v juniorce."
     
    Patrik Kamas: "Vojtěch Zadražil by měl u nás odehrát asi deset utkání a v dalších letech by to číslo mělo narůstat. Je to součást transakce Michala Důrase. Do Jihlavy bude jezdit Oldrich Kotvan, jemuž jsme tam vyřídili střídavý start."
     
    Patrik Kamas: "Vstupenky zdražily, ale permenentky zůstaly na stejné ceně. Věrní fanoušci jsou pro nás důležití. Zvažovali jsme to hodně dlouho a řešili jsme to i na prezídiu. Bereme to jako podporu těch, kteří pravidelně kupují sezónní vstupenky."

    "K dnešnímu dnu je prodáno 1450 permanentek. Loni to bylo 1210," upřesnil Tomáš Melzer.

    Ceny vstupenek:
    klubová sedadla, 380,-
    sezení kategorie A, 220,-
    sezení kategorie B, 140,-
    stání, 110,-

    Ceny permanentních vstupenek:
    klubová sedadla, 9.990,-
    sezení kategorie A, 4.990,-
    sezení kategorie B, 3.500,-
    stání, 2.200,-
     
    Martin Hamrlík trénuje obránce. Využíván je nejen u A-týmu, ale i u mládežnických kategorií.
     
    Rostislav Vlach: "Nastavili jsme laťku hodně vysoko. Tým je stejně kvalitní, ale liga bude vyrovnaná ze všech směrů. První cíl pro nás je play-off. Zbytek je otázkou načasování aktuální formy. Chtěli bychom jít, co nejdál."
     
    Lukáš Buchta dal přednost studiu v USA. Nemohl podepsat profesionální smlouvu a v Americe bude hrát univezitní ligu jako v minulé sezóně.

    Tomáš Fořt týden trénuje. Během čtrnácti dnů by mohl být připraven nastoupit. Absolvoval úspěšně zátěžové testy v Brně.
     
    Trenér Vlach zatím tají, kdo bude chytat ve čtvrtek v Litvínově. Bude to jeden z dvojice Kašík – Štůrala.
     
    Návrat Horčičky se pomalu blíží. Dnes trénoval a do 14 dnů by mohl být připraven do branky.
     
    Petr Čajánek: "Příprava je dlouhé období a už se nemůžeme dočkat prvního mistrovského utkání, které nás čeká ve čtvrtek na ledě Litvínova. Všichni kromě Luboše Horčičky jsou zdraví."
     
    Rostislav Vlach: "Přípravu hodnotím ze dvou pohledů. Začali jsme později, jelikož jsme hráli finále, ale na druhou stranu jsme trénovali až do července. Hráči šli nahoru výkonostně."

    "Hledali jsme vhodné rozložení obran. Odešel Hamrlík a Linhart. Naopak přišel Marušák a Valenta. Zkoušeli jsme i Buchtu z juniorky, ale smlouvu nepodepsal."

    "Výsledky nebyly výjimečné, ale připraveni jsme kvalitně a chceme získat, co nejvíce bodů."

    "Máme čtyři kompletní útoky, čtyři obrany. Odchodem Lukáše Buchty se zkomplikoval problém s limitem mladých hráčů. Pavel Sedláček dostane šanci a uvidíme, jak se s ní popere. Začneme na šest obránců a dvanáct útočníků."
     
    Mgr. Karel Adamík: "Vyměnili jsme sedačky na jedné tribuně. Předělali jsem zvukový systém, jenž nám dělal problémy."

    "Ve všech mládežnických týmech proběhla letní příprava dobře i s přípravnými utkáními. Týmy vstoupily do soutěže úspěšně," dodal generální manažer.

    "Vyprodané zápasy v loňské sezóně nám ukázali, jak máme pracovat s bezpečností diváků během utkání. Zimní stadión bude striktně uzavřen během utkání. Diváky budeme předběžně informovat na webu."
     
    Mgr. Patrik Kamas: "Důležité jsou peníze. Rozpočet na novou sezónu by měl být stejný jako loni. Rozpočet připravujeme na variantu čtvrtfinále, nikoliv finále. Pohybujeme se na částce 77 milionů korun + 35 milionů korun na mládež. Je pro nás důležité, že lidi na hokej ve Zlíně jsou ochotni přijít. Budeme pokračovat s úspěšným projektem: Jedna víra – jeden tým – jeden cíl!"
     
    Mudr. Miroslav Adámek: "Vítám Vás na začátku nové sezóny. Uplynulá sezóna byla hodně úspěšná. Za klub i za město bych chtěl poděkovat všem od trenérů až po správce zimního stadiónu. Rád bych pozval lidi na novou sezónu."
     
    Tisková konference před startem 46. sezóny PSG Zlín právě začíná.
     
    Tiskové konference se zúčastní kapitán týmu – Petr Čajánek, generální manažer – Mgr. Karel Adamík, jednatel klubu – Mgr. Patrik Kamas, prezident – Mudr. Miroslav Adámek, Mgr. Aleš Dufek a hlavní trenér – Rostislav Vlach.
     
    Vítejte u tiskové konference, kterou pořádá hokejový tým HC PSG Zlín ku příležitosti startu nové sezóny Tipsport extraligy. Ševci mají po uplynulé sezóně, co obhajovat, když loni získali Pohár prezidenta Českého svazu ledního hokeje a v následném play-off padli ve finále s plzeňskými indiány.
     
    Změny v kádru:

    Úspěšný tým vicemistrů opustil obránce Martin Hamrlík, který odehrál ve Zlíně dlouhých devatenáct sezón. Hamrlík ukončil bohatou kariéru a přesunul se na pozici trenéra obránců.

    Zlín přišel i o hamrlíkova parťáka z obrany Tomáše Linharta, jenž zamířil do Třince.

    Hrdina vyřazovacích bojů Jakub Sedláček dlouho vedl jednání o nové smlouvě, ale nakonec dal přednost KHL. Třiadvacetiletý brankář se přesunul do hlavního města Lotyšska, kde nyní tvoří v dresu Dinamo Riga dvojici se švédským kolegou Mikaelem Tellqvistem.

    Jakub Šlahař neobdržel nabídku k prodloužení smlouvy a posílil nováčka první ligy – AZ Havířov.

    Největší posilou by měl být navrátilec Jiří Marušák, jenž přichází zpět do Zlína z Pardubic. Ostřílený obránce naposledy oblékl žluto-modrý dres v sezóně 2006-2007.
     
    Výsledky přípravných utkání:

    P: Zlín – Skalica, 0:2
    P: Vítkovice – Zlín, 5:2
    Rona Cup: Skalica – Zlín, 6:6
    Rona Cup: Košice – Zlín, 3:2
    Rona Cup: Trenčín – Zlín, 3:4
    P: Třinec – Zlín, 6:1
    P: Zlín – Vítkovice, 2:3
    P: Piešťany – Zlín, 4:6
    P: Skalica – Zlín, 1:3
    P: Zlín – Piešťany, 2:3
    P: Zlín – Trenčín, 4:2
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.

    David Šimon