Tisková konference PSG Zlín (kon.) | Tisková konference HC AZ Havířov 2010 (kon.)
Tisková konference HC Slavia Praha (kon.) | Tisková konference HC Motor České Budějovice (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Slavia Praha

cz Pondelok 09.09.2013, 15:00Tlačové konferencie
     
    Tisková konference skončila. (15:58:00)
     
    15:25
    "Vyhlašovat nějaké útoky na titul nebudeme, důležité je, abychom se dostali do play-off, pak už se může stát vše, odpověděl Petr Kadlec na dotaz ohledně nějakých cílů.
     
    15:21
    "Myslím si, že jsme se v marketingu v poslední době hodně zlepšili, chceme, aby se fanoušci cítili v O2 Areně příjemně. Bude probíhat řada soutěží, během sezóny budou i další výhody, "uvedl Ladislav Benýšek k dotazu ohledně marketingu.
     
    15:17
    "Jedničkou bude Dominik Furch, určitě Adam Svoboda některá utkání odehraje, Furch ale bude mít na svých bedrech více zápasů," uvedl Vladimír Růžička o pozici jedničky.
     
    15:10
    Ladislav Benýšek: Slavia má stejné plány jako vlastník O2 Areny Bestsport Arena, zájem o tom, aby lidé chodili na hokej má i Galerie Harfa, se kterou chceme také určitým způsobem spolupracovat.
     
    15:09
    "Uvidíme, jak si sedneme v obraně, protože odešli čtyři obránci, které nahradili zase jiní," říká Petr Kadlec o obraně.
     
    15:06
    "Od 9. července jsme se snažili co nejvíce trénovat, v přípravě jsme odehráli osm zápasů a myslím si, že nás ty mezinárodní duelu dostatečně prověřily a víme, že máme v extralize třináct těžkých soupeřů. Budeme se snažit vstoupit do extraligy co nejlépe," zhodnotil přípravu Vladimír Růžička.
     
    15:05
    Pernamentky budou stále v prodeji, všichni fanoušci si ji můžou koupit do 27. září.
     
    15:03
    Slavia letos oslaví 20. sezónu od postupu do nejvyšší soutěže. Vladimír Pitter: Budeme se snažit, aby byla O2 Arena vyzdobena do barev Slavie, před vstupem bude slávistická vlajka, dále bude uvnitř Areny i vzpomínka na dva tituly. Chceme zatraktivnit zábavu pro všechny fanoušky.
     
    15:01
    Jaroslav Bednář v reakci na úklid v Zoo: My jsme to vzali jako zpestření letní přípravy a rádi jsme pomohli pražské zoo, aby mohla co nejdříve otevřít prostory zasažené povodní.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:00.

    David Mencl