Omsk – Jaroslavľ 5:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – A. Mytišči 4:1 (kon.) | Jekaterinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 4:5 (kon.) | D. Moskva – Nižnekamsk 4:0 (kon.) | S.Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Dinamo Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doneck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhreb – Riga 1:5 (kon.)
koniec po predl.
HC Dinamo Minsk
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
CSKA Moskva
Nedeľa 08.09.2013, 16:00 • Minsk-Arena, Minsk (Bielorusko) • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení boli zo začiatku aktívnejší hokejisti Dinama Minsk, ktorí mali k dispozícii početnú výhodu, no následne pridali na aktivite hostia, ktorí po góle Georgija Mišarina vyhrávajú v tomto stretnutí.

    Dinamo Minsk si na svoje konto pripisuje prvý bod do tabuľky. CSKA Moskva odchádza z Bieloruska s plným bodovým ziskom.

    Dovidenia pri ďalšich online prenosoch Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (18:26:17)
     
    Koniec zápasu.
     
    62:55
    CSKA Moska dala gól!
    Hokejisti CSKA Moskva boli v predĺžení oveľa aktívnejší a napokon aj dokázali prekonať gólmana Lalandeho. GEORGIJ MIŠARIN sa preštrikoval cez domácu defenzívu a nedal ochrancovi minskej svätyne žiadnu šancu. Bez asistencií.
     
    62:25
    Domáci predviedli mierny zmätok vo svojej defenzíve, no napokon celú situáciu vyriešil pozorný Goroško, ktorý vyhodil puk do stredného pásma.
     
    61:38
    Hokejisti CSKA sa snažia útočiť a strieľať, no gólman Lalande je v strehu a nič nenecháva na náhodu. Predviedol sériu dobrých zákrokov.
     
    60:49
    Hokejisti CSKA sa napokon dokázali ubrániť a hrajú už v plnom počte. Momentálne sú aj pri puku.
     
    60:25
    Domáci hrajú v úvode predĺženia v početnej výhode o jedného muža. Micflikier mal obrovskú šancu v úniku, no napokon minul priestor moskovskej brány.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    V tretej dvadsaťminútovke boli najmä v úvode oveľa aktívnejší hokejisti CSKA Moskva, ktorí dokázali v 43. minúte po nekompromisnom bekhende Prochorkina vyrovnať gólový účet tohto zápasu na 1:1. Od tohto momentu oba tímy hrali skôr defenzívne, čo prinieslo zápas až do fázy päťminútového predĺženia.

    Rozhodne sa v predĺžení alebo uvidíme aj samostatné nájazdy?
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:26
    Domáci sa snažia ofenzívne presadiť, no nedarí sa im to. Moskovčania sa aj vo štvorici bránia veľmi dobre.
     
    58:49
    Tréner Dinama Minsk si vyžiadal oddychový čas!
     
    58:49
    Na rad prichádza presilová hra pre Dinamo Minsk. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci Mišarev.
     
    58:26
    Hráči oboch tímov vyčkávajú na chyby súpera, no herný prejav tohto zápasu určuje, že sa pravdepodobne presunieme do predĺženia.
     
    57:35
    Stále sa hrá veľmi vyrovnane na oboch stranách a ani jeden z tímov sa nesnaží riskantne zaútočiť, lebo to by mohlo znamenať prehru.
     
    56:40
    Hosťujúci Filppula nahodil puk na domáceho gólmana Lalandeho, no ten je v strehu a toto nahodenie vyrazil na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    55:47
    Momentálne sa puk presúva zo strany na stranu a ani pri jednej bráne nevidíme väčšie gólové šance. Pri puku sú hokejisti Dinama Minsk.
     
    55:15
    Dinamo Minsk sa mierne stiahlo do defenzívy, kde predvádza veľmi dobrý organizovaný výkon. Moskovčania forčekujú až z dvoma hráčmi.
     
    54:26
    V útočnom pásme sú momentálne usadení hokejisti domáceho Dinama Minsk, ktorí sa snažia niečo vymyslieť, no nedarí sa im nájsť recept na pozornú defenzívu CSKA.
     
    53:34
    Hokejisti CSKA sú momentálne mierne aktívnejší ako ich súperi z bieloruskej metropoly. Na oboch frontoch sa momentálne hrá najmä defenzívne.
     
    52:41
    Jefimenko našiel v strednom pásme aktívneho Stasa, no ten napokon stratil puk a už nemohol pokračovať ďalej. Do útoku teda smerujú hokejisti CSKA.
     
    51:58
    Domáci Goroško hral príliš riskantne pred vlastnou bránou a môže byť rád, že k nemu neprikorčuľoval žiadny z jeho súperov.
     
    51:25
    Predĺženie sa pomaly, ale isto blíži, no oba tímy majú ešte dosť veľa času na rozhodnutie o svojom víťazstve. Pri puku sú Moskovčania.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 14800 divákov.
     
    50:31
    Domáci Meleško sa dostal s pukom do útočného pásma a následne ho nahodil na zadný mantinel. Ani jeden z jeho spoluhráčov však toto nahodenie nestihol dokorčuľovať.
     
    49:39
    V hre sa momentálne pokračuje bez prerušení. Pri puku sú domáci hokejisti Dinama Minsk, ktorí sa snažia prekvapiť moskovskú defenzívu.
     
    48:55
    Hokejisti CSKA previedli po komerčnej prestávke sériu striel smerujúcich na domácu bránu, no všetky leteli len mimo bieloruskej svätyne.
     
    48:36
    Na rad prichádza krátka komerčná prestávka, po ktorej sa bude vhadzovať v neutrálnom strednom pásme.
     
    47:44
    Domáci Kirjuščenkov chcel gólmana Staňu prekvapiť zakončením spoza jeho brány, no napokon sa mu to nepodarilo. Moskovskí obrancovia spomínaného súpera od puku včas odstavili.
     
    46:55
    Domáci Jefimenko drží puk vo svojej moci pred vlastnou bránou a snaží sa niečo vymyslieť. Momentálne však Moskovčania opäť dobre forčekujú.
     
    46:09
    Alexander Radulov sa odhodlal prejsť s pukom cez troch domácich hráčov a napokon sa mu to podarilo. Jeho strelecký pokus však skončil len mimo domácej brány.
     
    45:17
    Hokejisti CSKA Moskva hrajú už v plnom počte. Filičkin chcel puk ešte nahadzovať na moskovskú bránu, no napokon ju minul.
     
    44:06
    Domáci Kaljužny vyhral vhadzovanie v strednom pásme a okamžite poslal svojich spoluhráčov do útočného pásma, kde si puk zatiaľ dobre prihrávajú.
     
    43:55
    Hokejisti Dinama Minsk sa chcú dostať pred gólmana Staňu, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Moskovčania veľmi dobre forčekujú.
     
    43:17
    Dinamo Minsk si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Fjodorov.
     
    42:27
    CSKA Moska dala gól!
    Hostia nenechali na seba dlho čakať a vyrovnávajú! NIKOLAJ PROCHORKIN zachytil nepresnú rozohrávku domácich hráčov a následne si vychutnal gólmana Lalandeho efektívnym bekhendovým zakončením. Bez asistencií.
     
    41:57
    Dinamo uzatvorilo Moskovčanov v ich obrannom pásme, no napokon to netrvalo dlho. Pozorný Gimajev puk zachytil a zakladá útok CSKA.
     
    41:30
    Hokejisti Dinama Minsk sa nesnažia zatiaľ zaútočiť, ale takticky sa bránia. Očividne nechcú, aby ich súper vyrovnal gólový účet tohto stretnutia.
     
    40:39
    Hokejisti CSKA hneď v úvode tretej tretiny "vybehli" na svojich súperov a snažia sa prekvapiť ich defenzívu. Minsk sa však bráni veľmi dobre.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    V úvode druhej tretiny boli oveľa aktívnejší hokejisti domáceho Dinama Minsk, ktorí sa snažili preraziť pozornú moskovskú obranu, no pozorný gólman Rastislav Staňa zneškodnil aj tie najväčšie šance bieloruského tímu. Napokon však v 37. minúte CSKA inkasovalo po delovke od Artura Gavrusa, ktorý prekonal gólmana Staňu po skvelej prihrávke od Irgla.
    Následne sa Moskovčania snažili vyrovnať, no ochranca minskej svätyne bol v strehu a nepustil do jeho brány ani jeden puk.

    Podarí sa Moskovčanom v druhej tretine zabrať naplno a vyrovnať gólový účet stretnutia alebo si domáci na svoje konto pripíšu plný bodový zisk?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:33
    Po tvrdej delovke od Zubova si gólman Lalande pripísal na svoje konto ďalší dobrý zákrok. Tentokrát puk svojou vyrážačkou vyslal na zadný mantinel.
     
    39:00
    Hokejisti CSKA hrajú už v plnom počte a okamžite sa usadili pred domácou bránou. Do konca druhej tretiny ostáva už len jedna minúta.
     
    38:36
    Širokov tvrdo pálil od modrej čiary, no jeho delovku zblokovali pozorní domáci obrancovia, ktorí upokojujú tempo hry.
     
    37:45
    Hokejisti Dinama Minsk sa usadili v útočnom pásme, no nedokázali strieľať. Následne sa Moskovčania oslobodili dobrým vyhodením puku.
     
    37:00
    Ďalšia presilová hra pre Dinamo Minsk. Na dve minúty za nedovolené bránenie si odchádza sadnúť Gimajev.
     
    36:24
    Dinamo Minsk dal gól!
    Domáci si rozhodili moskovskú defenzívu a dokázali skórovať v početnej výhode! Po skvelej prihrávke od Irgla sa k puku dostal ARTUR GAVRUS, ktorý svojou delovkou nedal gólmanovi Staňovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Zbyněk Irgl.
     
    36:01
    Hokejisti Minsku majú puk vo svojej moci a dobre si ho prihrávajú v útočnom pásme. CSKA sa však stále veľmi dobre bráni a nič nenecháva na náhodu.
     
    35:24
    Hokejisti Dinama Minsk si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť hosťujúci Prochorkin.
     
    34:36
    Zaicev tvrdo pálil z pravej strany, no pozorný Lalande bol v strehu a puk vyrazil svojimi betónmi do bezpečia na zadný mantinel.
     
    33:48
    Domáci Irgl sa dostal do útoku a z pravej strany tvrdo pálil, no puk napokon umiestnil len tesne vedľa Staňovej brány.
     
    32:57
    Po skvelej prihrávke od Micflikiera sa k zakončeniu z ťažkého uhla dostal Platt, no jeho delovku gólman Staňa úspešne zachytil vo svojej výstroji!
     
    32:08
    Hokejisti Minsku sa však stále veľmi dobre bránia a nedávajú svojim súperom veľa šancí na efektívne zakončenie. Lalande je tiež v strehu.
     
    31:19
    Hokejisti Minsku hrajú už v plnom počte, no hosťujúci tím CSKA sa stále snaží niečo vymyslieť a prekonať gólmana Lalandeho.
     
    30:25
    Po tvrdej strele od Pervyšina vyrazil gólman Lalande puk ku obrancovi Meechovi, ktorý okamžite vyhodil puk von z pásma cez všetky čiary.
     
    29:33
    Alexander Radulov sa spolu s jedným zo svojich spoluhráčov dostal do rýchleho ofenzívneho úniku, no gólman Lalande dobre vykorčuľoval zo svojej brány a po puku sa efektívne hodil.
     
    29:19
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Tomáš Surový.
     
    28:47
    Hokejisti CSKA sú momentálne aktívni a snažia sa nájsť ten správny recept na domácu defenzívu. Zatiaľ sa im však veľmi nedarí.
     
    28:24
    Hostia sa dostali do dobrej šance v prečíslení troch na dvoch, no Širokov na ľavej strane príliš dlho váhal a napokon minul domácu bránu.
     
    27:39
    Domáci Černook urobil poriadnu chybu na obrannej modrej čiare, no útočiaci Fjodorov napokon nedokázal prekonať pozorného gólmana Lalandeho!
     
    26:57
    Moskovčania sa snažia niečo vymyslieť, no aktívnejší sú momentálne hokejisti domáceho Dinama Minsk, ktorí hrajú veľmi dobre.
     
    26:01
    Domáci Kitarov takmer spadol v úniku sám na gólmana Staňu, no napokon stihol ešte vystreliť. Pozorný moskovský brankár však puk stihol vyraziť na bočný mantinel.
     
    25:09
    Hokejisti CSKA sa snažia útoky ťahať smerom na domácu bránu individuálne, čo sa im však zatiaľ veľmi nedarí. Minsk sa bráni ukážkovo.
     
    24:18
    Gavrus dvakrát nahadzoval puk na bránu Moskvy, no pozorný Staňa oba strelecké pokusy vyrazil do bezpečia mimo svojej brány.
     
    23:39
    Surový tvrdo pálil z pravého krídla, no jeho delovka napokon skončila len vo výstroji pozorného gólmana Staňu.
     
    23:05
    Domáci Irgl tvrdo pálil z medzikružia, no pozorný Staňa puk nekompromisne zachytil vo svojej pozornej lapačke!
     
    22:17
    Staňa dnes chytá naozaj veľmi dobre. Tentokrát ho ohrozil Jefimenko, no pozorný moskovský gólman bol v strehu a puk vyrazil do bezpečia.
     
    21:35
    Gavrus sa dostal k puku chvíľu po vrátení z trestnej lavičky a korčuľoval sám na gólmana Staňu! Pozorný brankár CSKA však puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    21:04
    O malú chvíľu sa do hry vráti vylúčený Gavrus. Momentálne sa však hrá pred bránou gólmana Lalandeho.
     
    20:47
    Hokejisti Dinama Minsk hrajú síce v početnej nevýhode, no zatiaľ sa bránia veľmi dobre. Stas vyhodil puk cez všetky čiary.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Pomer striel v prvej tretine:

    Dinamo Minsk (8) vs. CSKA Moskva (5)
     
    Prvá tretina tohto zápasu mala skôr defenzívny ráz a oba tímy nechceli inkasovať. Aktívnejší boli však hokejisti hosťujúceho tímu CSKA, ktorí niekoľkokrát nebezpečne ohrozili gólmana Lalandeho, no ten dokázal odolať a udržal si zatiaľ čisté konto. Druhú tretinu začneme v znení presilovej hry pre CSKA, ktorá bude trvať ešte 1 minútu a 19 sekúnd.

    Podarí sa jednému z tímov v druhej tretine vsietiť gól alebo uvidíme stále bezgólovú remízu?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:45
    Hostia previedli po vyhratom vhadzovaní niekoľko zaujímavých striel, no ani jedna z nich si nenašla miesto v domácej bráne.
     
    19:19
    Na rad prichádza presilová hra pre CSKA. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Gavrus.
     
    18:55
    Stas vybojoval puk pre Šinkeviča, ktorý chcel tvrdo páliť spoza pravého kruhu, no jeho delovka bola napokon len veľmi nepresná.
     
    18:09
    Oba tímy hrali v prvej tretine skôr defenzívne, no viac práce má gólman Lalande, ktorý zneškodnil delovku od Reida z pravej strany.
     
    17:17
    Hokejisti CSKA sa snažili niečo vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Dinamo sa bráni naozaj ukážkovo.
     
    16:25
    Dinamo sa dostalo do dobrého protiútoku! Meleško korčuľoval takmer osamotený na hosťujúcu bránu, no puk napokon umiestnil len tesne nad ňu!
     
    15:44
    Hokejisti CSKA sa usadili pred domácou bránou a snažia sa niečo vymyslieť. Lalande je však stále v strehu a chytá veľmi dobre.
     
    14:52
    Hosťujúci Fjodorov tvrdo pálil z medzikružia, no gólman Lalande bol v strehu a puk zachytil vo svojej výstroji.
     
    14:18
    Irgl veľmi dobre forčekoval v útočnom pásme a následne vybojoval puk pre domáce Dinamo. "Bizóni" teda smerujú k hosťujúcej bráne.
     
    13:52
    Hokejisti CSKA sa previnili zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Staňom.
     
    13:32
    Domáci Platt sa dostal spolu so svojimi spoluhráčmi do útočného pásma a nahodil puk na hosťujúcu bránu. Staňa však puk chytil a prerušuje hru. Na rad prichádza komerčná prestávka.
     
    12:56
    Hosťujúci Žarkov držal puk na modrej čiare a chcel ho prihrávať na druhú stranu, no predviedol len veľmi nepresnú prihrávku.
     
    12:30
    Alexander Radulov chcel odpovedať z protiútoku, no jeho strela z centrálnej časti bola napokon zblokovaná na zadný mantinel.
     
    11:47
    Hokejisti Dinama Minsk sa usadili v útočnom pásme, kde si však pukm len prihrávajú a zatiaľ nedokážu vystreliť.
     
    11:15
    Domáci Stas padol na ľad v útočnom pásme a tento zákrok vyzeral na faul, no vylučovať sa nebude.
     
    10:56
    Hokejisti Dinama Minsk sa dostali do dvoch skvelých útočných šancí, no v oboch prípadoch skvele zasiahla moskovská defenzíva, ktorá puky upratala do bezpečia.
     
    10:17
    Pervyšin nahodil puk nebezpečne pred domácu bránu, no gólman Lalande bol v strehu a zachytil ho vo svojej lapačke.
     
    09:25
    Momentálne sa hrá prevažne v strednom pásme, kde sa oba tímy snažia niečo vymyslieť, no ani jeden z nich sa nedokáže dostať do útoku.
     
    08:44
    Hokejisti Dinama Minsk hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda ubrániť v tejto početnej nevýhode.
     
    08:28
    Domáci Meech zachytil nepresnú rozohrávku hostí a puk opäť vyhodil cez všetky čiary až gu gólmanovi Staňovi.
     
    07:39
    Šinkevič vyhodil puk spred domácej brány až ku gólmanovi Staňovi. Tam sa hostia pripravujú na rýchly útok.
     
    06:44
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť domáci Fličkin.
     
    05:27
    Lalande sa po krátkej chvíli vracia do hry a nahrádza gólmana Haugena!
     
    04:40
    Domáci Jefimenko nahodil puk do útočného pásma, no tam sa k nemu dostlai len obrancovia CSKA.
     
    03:34
    Lalande obdržal puk do jeho prilby a musí byť vystriedaný gólmanom Haugenom!
     
    03:01
    Pervyšin tvrdo pálil od modrej čiary, no Lalande jeho strelecký pokus vyrazil do bezpečia.
     
    02:37
    Hosťujúci Grigorenko tvrdo pálil z hranice pravého kruhu, no jeho delovku napokon gólman Lalande svojou prilbou vyrazil do bezpečia.
     
    01:48
    Domáci Gavrus sa dostal do úniku a tvrdo vystrelil, no gólman Staňa puk spoľahlivo chytá vo svojom náručí.
     
    01:23
    Všetci hráči na ľade hrajú zatiaľ veľmi opatrne a dbajú najmä na dobré zabezpečenie v defenzíve.
     
    00:59
    Oba tímy začali v úvode tohto zápase hrať veľmi aktívne a snažia sa ohroziť súperovu bránu, no zatiaľ sa im to veľmi nedarí.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Dinamo Minsk: Lalande (Haugen) – Krajíček, Goroško, Meech, Šinkevič, Filičkin, Černook, Lisovec – Micflikier, Platt, Kaljužny – Irgl, Surový, Gavrus – Meleško, Stas, Jefimenko – Dadonov, Zacharov, Kitarov – Kirjuščenkov

    CSKA Moskva: Staňa (Tretjak) – Pervyšin, Zaicev, Mišarin, Rylov, Denisov, Gimajev – Filppula, Grigorenko, A. Radulov – Zubov, Širokov, Prochorkin – Žarkov, Reid, Saprykin – Neprjajev, Ljubimov, Fjodorov.

    Rozhodca: Rafael Kadyrov, Alexej Vasiljev – Pjotr Aljošin, Alexander Nesterov.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už druhom kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Minsk-Arena v bieloruskej metropole Minsk, kde proti sebe od 16:00 SEČ nastúpia tímy HC Dinamo Minsk a CSKA Moskva.

    Hokejisti Dinama Minsk sa v prvom kole tohtoročnej sezóny KHL predviedli na ľade v lotyšskej metropole Riga, kde si zmerali sily proti domácemu tímu Dinamo Riga. Už v 2. minúte zápasu domáci svojho súpera prekvapili, keď sa po dobrej strele gólovo presadil Meija. Následne už v 10. minúte prvej tretiny zvyšoval na 2:0 v presilovej hre aktívny Wilson. Od tohto momentu sme však mohli vidieť veľmi dobrú defenzívnu hru na oboch stranách, ktorá zapríčinila, že druhá tretina bola tentokrát bez gólov. Hráči Dinama Minsk vsietili kontaktný gól v 47. minúte, keď gólmana Tellqvista prekonal Micflikier, no napokon nemali na vyrovnanie dosť potrebných síl. Dinamo Minsk teda tesne prehralo proti svojim súperom z Lotyšska výsledkom 1:2 a v tabuľke je zatiaľ bez bodu.

    Tím CSKA Moskva sa v prvom kole KHL predviedol na ľade chorvátskeho nováčika – celok Medveščak Záhreb. Moskovčanov však domáci Chorváti poriadne zaskočili, keď už v 5. minúte sa domáci dostali do vedenia po góle Cheechooa, následne už v 14. počas presilovej hry zvyšoval na 2:0 Popovič. V úvode druhej tretiny zvyšoval už na 3:0 v presilovej hre Kurtis, ktorý nabudil Moskovčanov. Moskovskí vojaci dokázali v 25. minúte znížiť v presilovej hre na 1:3, no to bola ich posledná gólová bodka zápasu. Domáci vsietili ešte štyri góly, z toho dva v presilových hrách po úspešných zásahoch z hokejok Vesceho (2krát), Cheechooa a Lingleta. Moskovskí vojaci teda prehrali na chorvátskom ľade debaklom 1:7.

    Ktorému z týchto dvoch tímov sa podarí v druhom kole KHL získať prvé body do tabuľky?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 16:00.

    Góly a asistencie: 37. Gavrus (Irgl) – 43. Prochorkin, 63. Mišarin


    HC Dinamo Minsk: Lalande (Haugen) – Krajíček, Goroško, Meech, Šinkevič, Filičkin, Černook, Lisovec – Micflikier, Platt, Kaljužny – Irgl, Surový, Gavrus – Meleško, Stas, Jefimenko – Dadonov, Zacharov, Kitarov – Kirjuščenkov
    CSKA Moskva: Staňa (Tretjak) – Pervyšin, Zaicev, Mišarin, Rylov, Denisov, Gimajev – Filppula, Grigorenko, A. Radulov – Zubov, Širokov, Prochorkin – Žarkov, Reid, Saprykin – Neprjajev, Ljubimov, Fjodorov.

    Rozhodca: Rafael Kadyrov, Alexej Vasiljev – Pjotr Aljošin, Alexander Nesterov

    Diváci: 14800