Omsk – Jaroslavľ 5:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – A. Mytišči 4:1 (kon.) | Jekaterinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 4:5 (kon.) | D. Moskva – Nižnekamsk 4:0 (kon.) | S.Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Dinamo Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doneck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhreb – Riga 1:5 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Neftechimik Nižnekamsk
Nedeľa 08.09.2013, 15:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je koniec ! Dinamo Moskva si poradilo s Nižnekamskom pred vlastnými fanúšikmi bez najmenších problémov 4:0. Po prvej tretine, v ktorej sme nevideli presný zásah, sa domáci dostali do vedenia zásluhou Lea Komarova. V druhej tretine zvyšoval na 2:0 Mosaljov za asistencie Dominika Graňáka. Posledná časť ešte priniesla dva puky za Daltonovym chrbtom, o ktoré sa postarali Mosaljov a Kvapil. V tíme hostí odohrali celý zápas dvaja Slováci, Branko Radivojevič a Martin Cibák, obaja sa výraznejšie nepresadili. Mne neostáva už nič iné, len sa s vami rozlúčiť, popriať vám ešte pekný zvyšok nedele a zajtra úspešný vstp do nového pracovného týždňa. S KHL niekedy nabudúce, dočítania ! (17:18:56)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:26
    Dinamo zvládlo oslabenie bez ujmy a vyzerá to tak, že v tomto zápase sa už nič podstatné a zaujímavé nestane. O chvíľku tu máme koniec.
     
    57:26
    Ešte je tu predsa len šanca pre hostí aspoň na čestný zásah. Za vrazenie na mantinel si na trestnú lavicu išiel sadnúť Leo Komarov.
     
    55:36
    Z rohu sa snažil brankára Dinama prekvapiť Romanov, no Jerjomenko bol pozorný. V tomto zápase by si rád uchoval čistý štít.
     
    54:55
    Z ľavej strany vystrelil Gorovikov, ktorý trafil len pripraveného Daltona.
     
    53:20
    Dinamo Moskva dalo gól!
    S definitívnou platnosťou môžem konštatovať, že toto stretnutie je vybavené ! Dinamo vedie 4:0. Puk sa dostal do medzikružia k MAREKOVI KVAPILOVI, ktorý nedal Daltonovi šancu. Asistencie : Maxim Petuško, Alexej Cvetkov.
     
    52:33
    Do streleckej pozície sa dostal Kulikov, no puk sa až k Jerjomenkovi nedostal, kedže ho svojim telom zablokovla Višnevský.
     
    49:43
    Peťuško sa krásne uvoľnil za bránkou hostí, no do zakončenia sa už dostať nedokázal.
     
    47:36
    Neftechimik sa snaží aspoň skorigovať stav tohto stretnutia, no domáce Dinamo pozorne bráni a hostí drží na krátko.
     
    45:15
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Dinamo odksakuje vojmu súperovi už na rozdiel troch zásahov a tento zápas je tak pravdepodobne už definitívne rozhodnutý ! Marek Kvapil našiel MOSALJOVA, ktorý prekonal Daltona strelou medzi nohy. Asistencia : Marek Kvapil.
     
    44:50
    Menšia šarvátka sa strhla medzi Sojinom a Grotom. Obaja kohúti z nej vyšli bez trestu.
     
    44:36
    Od modrej to vyskúšal strelou príklepom Babenko. Dalton zasahovať nemusel, puk skončil mimo.
     
    43:25
    Tretia tretina sa začala veľmi vlažne. Domácie Dinamo sa nemusí nikam ponáhľať a môže sa sústrediť len na bránenie svojho náskoku, napokon sú to hostia, ktorí by sa malo tlačiť dopredu, ak ešte s týmto zápasom chcú niečo urobiť.
     
    41:12
    Od mdorej napriahol Komarov, no Dalton jeho pokus s prehľadom a v kľude chytá.
     
    40:17
    Domáci sú v plnom počte. Hostia presilovú hru nedokázali pretaviť v zníženie stavu.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Po druhej tretine vedie domáce Dinamo nad Nižnekamskom 2:0. Presnýi zásahmy sa o to postarali Komarov a Mosaljov. V druhom zásuhu mal prsty aj Dominik Graňák, ktorý pri ňom asistoval. Hostia budú ešte na začiatku poslednej časti dohrávať presilovú hru. Či sa im podarí ešte zdramatizovať zápas, alebo ho dokonca aj otočiť sa dozvieme už o niekoľko minút, kedy sa vám opäť prihlásim. Konkrétne to bude okolo 16:45.

    Michal Bakoš

    Góly a asistencie: 24. Komarov (Gorovikov, Novák), 31. Mosaljov (Graňák, Novák), 46. Mosaljov (Kvapil), 54. Kvapil (Peťuško, Cvetkov)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – Barancev, Novák, Graňák, Jalasvaara, Višnevský, Solovjov, Korjagin – Sojin, Cvetkov, Babenko, Glazačev, Kokarev, Gorovikov, Pestunov, Karsums, Peťuško, Mosaljov, Komarov, Kvapil, Mironov
    Neftechimik Nižnekamsk: Dalton (Sudnicin) – Berežin, Kosmačjov, Beljakv, Shčitov, Grot, Brit, Romanov, Šulakov – Tolpeko, Cibák, Radivojevič, Chochrjakov, Kulikov, Demagin, Poljgalov, Osala, Jakimov, Alševský J. , Alševský S.

    Rozhodca: Nalivaiko, Sčenjov – Goljak, Dedjulja