Omsk – Jaroslavľ 5:2 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – A. Mytišči 4:1 (kon.) | Jekaterinburg – Petrohrad 4:6 (kon.)
Barys – Čerepovec 10:1 (kon.) | Novgorod – Čeljabinsk 3:4 (kon.) | Kazaň – Ufa 3:3 (1:0 po s.n.)
Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 4:5 (kon.) | D. Moskva – Nižnekamsk 4:0 (kon.) | S.Moskva – HC Slovan 5:0 (kon.)
Dinamo Minsk – CSKA Moskva 1:2 (po pr.) | Doneck – Lev 3:2 (po pr.) | Záhreb – Riga 1:5 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
4:6 (0:1, 1:4, 3:1)
SKA Petrohrad
Nedeľa 08.09.2013, 13:00 • Uralets, Jekaterinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto zápasu zabrali domáci hokejisti Avtomobilistu naplno, keď sa najskôr vsietili gól v 43. minúte Fjodor Malychin po efektívnej dorážke puku. Následne v 48. minúte znižoval na 3:5 domáci Anton Lazarev, ktorý prekvapil gólmana Ježova strelou spoza jeho obrancov. V 50. minúte však domáci gólový kolotoč zastavil hosťujúci Artemij Panarin, ktorý zachytil puk po nepresnej rozohrávke a prekonal gólmana Kovářa. Domáci sa nevzdávali a v 56. minúte po góle Fjodora Malychina dokázali znížiť na 4:6, no to bola ich posledná gólová bodka zápasu.

    Petrohradčania si teda po skvelom výkone pripisujú na svoje konto prvé tri body, no treba pochváliť aj hokejistov Jekaterinburgu, ktorí sú v tomto zápase bez bodu, no ukázali, že sa nevzdávajú ani za nepriaznivého výsledku.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z Kontinentálnej hokejovej ligy.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:23:35)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Už sa hrá len v strednom pásme, kde sa domácim nedarí. Ich nevýhodou je tentokrát už aj minimálny čas.
     
    59:40
    Po skvelej prihrávke od Lepista tvrdo pálil Žmakin, no jeho delovku z medzikružia gólman Ježov úspešne zachytil vo svojej výstroji!
     
    59:33
    Je to neuveriteľné, no Petrohradčania svojim vyhodením opäť netrafili domácu bránu a previnili sa zakázaným uvoľnením.
     
    59:27
    Domácim sa pred gólmanom Ježovom zatiaľ veľmi nedarí. Hokejisti Petrohradu sa opäť oslobodili vyhodením puku za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    59:20
    Jekateringburčania stratili puk v útočnom pásme a následne ho Petrohradčania vyhodili cez všetky čiary. Nepodarilo sa im trafiť domácu bránu, a tak je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    58:55
    Z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil domáci Lepisto, no jeho delovku gólman Ježov zblokoval svojou vyrážačkou len na zadný mantinel.
     
    58:38
    Tréner Jekaterinburgu si vyžiadal oddychový čas, po ktorom ostáva domáca brána prázdna bez gólmana Jakuba Kovářa!
     
    58:13
    Po nepresnej prihrávke od hosťujúceho Kalinina sa k puku na pravej strane dostal Krikunov, ktorý tvrdo pálil, no gólman Ježov jeho delovku vyrazil pred seba. Následne chcel ešte dorážať Toluzakov, no ten pretel cez gólmana Ježova a zhodil mu prilbu.
     
    57:55
    Hosťujúci Ketov zaviezol puk do útočného pásma a podržal ho pri zadnom mantineli. Tam získal dôležité sekundy, ktoré robia domácim na čele poriadne vrásky.
     
    57:23
    Černov zaviezol puk do útočného pásma, no následne ho stratil a už nemohol zaútočiť. Petrohradčania sa opäť oslobodili vyhodením puku aspoň do stredného pásma.
     
    56:59
    Petrohradčania boli opäť pritlačení pred vlastnú bránu a následne sa oslobodili len vyhodením puku za cenu zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude pred gólmanom Ježovom.
     
    56:25
    Petrohradčania sú stále v dvojgólovom vedení a snažia sa už neinkasovať. Hokejisti Jekaterinburgu sú však ešte odhodlaní poriadne potrápiť svojich dnešných súperov.
     
    55:36
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci napokon dokázali svoj ofenzívny tlak pretaviť do gólovej podoby! Černov si potiahol puk za petrohradskú bránu, následne sa dostal na úroveň bránkoviska a skvelou prihrávkou našiel pred hosťujúcou bránou pozorného FJODORA MALYCHINA, ktorý vymietol medzeru medzi Ježovovými betónmi. Asistenciu si pripisuje Artjom Černov.
     
    55:21
    Domáci si pred bránou Petrohradu vytvárajú enormný útočný tlak, keď sa usadili pred gólmanom Ježovom, kde si puk veľmi dobre prihrávajú a tvrdo strieľajú.
     
    54:57
    Domáci sa s pukom opäť usadili pred petrohradskou bránou, kde si ho dobre prihrávajú. Z pravej strany pálil Vasilij Strelcov, no jeho projektil napokon jeden z hosťujúcich obrancov zblokoval na zadný mantinel.
     
    54:17
    Následne sa k zakončeniam dostala aj dvojica Lewandowski a Krikunov, no ani jeden z nich nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana Ježova, ktoré puk vyrazili do bezpečia.
     
    53:42
    Na ľavej strane sa k odrazenému puku dostal domáci Trjamkin, no jeho delovku gólman Ježov svojou hruďou vyrazil do bezpečného rohu klziska.
     
    52:56
    Červenka sa natlačil s pukom pred domácu bránu, no následne už nedokázal vystreliť. Jekaterinburg sa s pukom opäť dostáva do rýchleho útoku.
     
    52:13
    Petrohradčania hrajú už v plnom počte a dokázali sa teda v tejto početnej nevýhode ubrániť. Momentálne sú pri puku hráči Jekaterinburgu, ktorí si ho prihrávajú v strednom pásme.
     
    51:55
    Do rýchleho protiútoku v oslabení sa dostala dvojica Kovaľčuk – Ketov, no napokon ani jeden z nich nedokázal vystreliť, čo využili obrancovia Jekaterinburgu na svoj ďalší útočný prienik.
     
    51:24
    Malychin sa v presilovej hre natlačil s pukom pred bránu Petrohradu a následne sa snažil prekonať gólmana Ježova, no nebol úspešný. Pozorný Ježov zlikvidoval aj jeho zakončenie a aj dorážky jeho kolegov.
     
    50:40
    Domáci Jekaterinburg ma síce puk vo svojej moci, no momentálne ho drží len za vlastnou bránou. Následne uvidíme ofenzívny nástup domácich hokejistov.
     
    50:03
    Hokejisti Jekaterinburgu si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Alexej Ponikarovsky.
     
    49:50
    Hosťujúci hráči SKA môžu hrať opäť oveľa pokojnejšie, keďže dokázali odvrátiť ofenzívny nástup domácich hokejistov. Momentálne sa puk nachádza v strednom pásme.
     
    49:22
    Petrohrad dal gól!
    Jekaterinburg bol po dvoch vsietených góloch poriadne nabudený, no následne sa previnili nepresnou rozohrávkou pred vlastnou bránou, po ktorej sa k puku v medzikruží dostal ARTEMIJ PANARIN, ktorý nedal gólmanovi Kovářovi strelou do protipohybu žiadnu šancu. Bez asistencií.
     
    48:47
    Z hranice pravého kruhu tentokrát pálil domáci Vasilij Strelcov, no gólman Ježov bol v strehu a puk zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke. Na rad prichádza krátka komerčná prestávka.
     
    48:24
    Petrohradčania boli pritlačení útočnou snahou domácich pred vlastnú bránu a následne sa oslobodili len vyhodením puku cez všetky čiary. Okamžite sa pískalo zakázané uvoľnenie, po ktorom sa bude vhadzovať pred Ježovom.
     
    47:50
    Jekaterinburg dal gól!
    Aktívne napádanie petrohradskej rozohrávky sa napokon domácim vyplatilo! ANTON LAZAREV sa po prihrávke od Malychina dostal k puku na pravom kruhu, následne si ho posunul mierne na stred a spoza dvoch petrohradských obrancov tvrdo vypálil. Gólman Ježov takmer nič nevidel a po tejto tvrdej strele inkasoval. Asistenciu si pripisuje Fjodor Malychin
     
    47:26
    Hokejisti Petrohradu majú puk vo svojej moci pri vlastnej bráne a nikde sa neponáhľajú. Jekaterinburg stále intenzívne forčekuje a snaží sa prekvapiť gólmana Ježova.
     
    46:48
    Jekaterinburg intenzívne forčekuje a snaží sa zaskočiť domáci petrohradskú defenzívu. Tá je však poriadne skúsená a nedáva domácim veľa priestoru na útočnú akciu.
     
    46:12
    Belanger obdržal puk na pravej strane a mohol prihrávať do medzikružia, kde si nakorčuľovával Simakov, no napokon bol neúspešný. Jeho prihrávku zachytil pozorný Semenov.
     
    45:42
    Spoza pravého kruhu tentokrát napriahol svoju hokejku hosťujúci Chudinov, no jeho delovku pozorný Kovář vyrazil do rohu klziska. Tam si ju prevzali pozorní obrancovia Jekaterinburgu.
     
    45:18
    Domáci Žmakin zachytil nepresnú prihrávku od Tichonova na hranici ľavého kruhu a okamžite tvrdo vystrelil. Gólman Ježov bol však v strehu a puk svojimi betónmi zblokoval ku bočnému mantinelu.
     
    44:35
    Od modrej tvrdo pálil Rjasenskij, no jeho delovka napokon skončila len vyrazená do bezpečia betónmi gólmana Kovářa. Ten poslal puk na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    43:56
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu a oba tímy sa snažia niečo vymyslieť. Aktívnejší sú zatiaľ hokejisti Jekaterinburgu, no Petrohradčania sa veľmi dobre bránia.
     
    43:15
    Z ľavej strany tvrdo pálil aktívny Skačkov, no gólman Kovář bol aj tentokrát v strehu a puk svojim pravým betónom vyrazil do bezpečného rohu klziska.
     
    42:30
    Jekaterinburg dal gól!
    Hokejisti Jekaterinburgu dokázali využiť presilovú hru po vylúčení hosťujúceho Červenku a znížili náskok svojich súperov už "len" na rozdiel troch gólov. Po skvelej prihrávke z ľavej strany od sa k puku pred gólmanom Ježovom dostal FJODOR MALYCHIN, ktorý svojou dorážkou rozvlnil sieť v petrohradskej bráne. Asistencie si pripisujú hráči Anton Lazarev a Artjom Černov.
     
    42:06
    Hokejisti Jekaterinburgu si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Červenka.
     
    41:54
    Kovaľčuk si potiahol puk spoza domácej brány na pravý kruh a následne tvrdo vystrelil. Jeho projektil bol však zblokovaný jedným z hráčov domáceho Jekaterinburgu len do rohu klziska.
     
    41:13
    K puku sa na ľavej strane dostal Dallman, no jeho projektil napokon skončil len v dobre osadenej lapačke gólmana Kovářa. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    40:54
    Domáci v početnej výhode gólmana Ježova nedokázali ohroziť, čo využili hostia ne rýchle protiútoky. Kovář síce veľa práce nemal, no Petrohradčania hrajú už v plnom počte.
     
    40:15
    V úvode tretej tretiny majú hráči Jekaterinburgu k dispozícii presilovú hru, ktorú zatiaľ hrajú veľmi dobre. Okamžite sa s pukom usadili pred gólmanom Ježovom.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    Tretiu tretinu začneme v znení presilovej hry Jekaterinburgu, ktorá bude trvať ešte 39 sekúnd.
     
    Druhá dvadsaťminútovka tohto zápasu ukázala skvelé herné rozpoloženie hosťujúceho Petrohradu, ktorý dokázal využiť naozaj každé zaváhanie v domácej defenzíve. Najskôr sa gólovo presadil v 21. minúte Patrick Thoresen, následne už v 26. minúte zvyšoval na 3:1 Viktor Tichonov. Domáci však nenechali na seba dlho čakať a dokázali gólovo odpovedať v 27. minúte po delovke Artjoma Černova. V 32. minúte však hostia pridali hneď ďalší gól, keď sa svojou delovkou z ľavej strany predviedol Alexander Kučerjavenko. Od tohto momentu chytá v bráne Jekaterinburgu namiesto Lobanova gólman Kovář. Aby sa nepovedalo, tak v 35. minúte zvyšoval na 5:1 aktívny Jevgenij Skačkov.

    Podarí sa hokejistom Jekaterinburgu zabrať naplno alebo bude dnešný zápas pre nich debaklom?
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:41
    Domáci Malychin preveril svoju hokejku strelou z medzikružia, no gólman Ježov bol aj tentokrát úspešnejší a puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    39:03
    Z hranice ľavého kruhu tvrdo pálil Černov, no jeho delovka napokon skončila len vo výstroji gólmana Ježova, ktorý s veľkým prehľadom upokojuje tempo hry.
     
    38:39
    Hosťujúci Ketov sa po dobrom zákroku domáceho gólmana pustil do potýčky s domácim Lepistom, za čo si odnáša dvojminútový trest – hrubosť.
     
    38:15
    Šipačjov sa dostal k puku na pravej strane a následne ho nahodil pred cloneného gólmana Kovářa. Ten však puk zachytil vo svojej lapačke a upokojuje tempo hry.
     
    37:49
    Petrohradčania sa síce museli nakrátko vrátiť pred svoju bránu, no sú opäť pred gólmanom Kovářom, kde si puk efektívne prihrávajú. Uvidíme však dokedy im to vydrží proti pouornej obrane Jekaterinburgu.
     
    37:18
    Krikunov sa dostal k puku po nepresnej prihrávke od Thoresena a následne si ho potiahol na hranicu pravého kruhu a vystrelil. Gólman Ježov však puk dobre videl a následne ho vyrazil do rohu klziska.
     
    36:49
    Hostia si mierne nerozumeli v útočnej rozohrávke a previnili sa zakázaným uvoľnením, po ktorom sa bude vhadzovať pred gólmanom Kovářom.
     
    36:13
    Jakub Kovář si na svoje konto pripisuje ďalší dobrý zákrok, keď vo svojej lapačke zachytil puk po strele Thoresena z pravej strany. Následne sa bude vhadzovať po Kovářovej ľavici.
     
    35:27
    Spoza ľavého kruhu tvrdo pálil Trjamkin, no jeho delovku gólman Ježov veľmi dobre zblokoval a následne puk zachytil pod svojou dobre osadenou lapačkou.
     
    34:55
    Petrohrad dal gól!
    Domáci gólman Kovář sa nestihol v bráne ani poriadne zahriať a už inkasuje. Skačkov zaviezol puk do útočného pásma, následne našiel na modrej čiare Chudinova, ktorý tvrdo vystrelil. Brankár Kovář jeho delovku ešte vyrazil napravo od seba, no tam si nakorčuľoval spomínaný JEVGENIJ SKAČKOV, ktorý svojou delovkou zvyšuje už na 5:1! Asistenciu si pripisuje Maxim Chudinov.
     
    34:12
    Po propagačnej strele z medzikružia od Rybnitskeho gólman Ježov radšej puk ukryl pod svojimi betónmi. Na rad prichádza krátka komerčná prestávka.
     
    33:51
    Z pravej strany tentokrát tvrdo pálil domáci Černov, no gólman Ježov vedel presne, kde sa má postaviť a puk zachytil vo svojej dobre osadenej výstroji.
     
    33:11
    Spoza hosťujúcej brány chcel puk do petrohradskej svätyne natlačiť domáci Belanger, no napokon bol neúspešný. Gólman Ježov si svojimi betónmi pokryl obe žŕdky a puk vyrazil do bezpečia.
     
    32:42
    Gólman Kovář si na svoje konto pripísal prvý skvelý zákrok, keď puk po delovke od Ponikarovskeho zachytil vo svojej dobre osadenej lapačke.
     
    31:54
    Tréner Jaketerinburgu sa rozhodol vystriedať gólmanský post! Namiesto Jevgenija Lobanova nastupuje do hry Jakub Kovář!
     
    31:54
    Petrohrad dal gól!
    Domáci hokejisti opäť mierne zaváhali vo svojich defenzívnych činnostiach a hostí poslali do prečíslenia dvoch na jedného! ALEXANDER KUČERJAVENKO si potiahol puk po ľavom krídle až pred domácu bránu, na pravom krídle mal voľného Tichonova, no napokon neprihrával, ale svojim skvelým švihom prekonal bezmocného Lobanova! Asistencie si pripisujú hráči Alexej Semenov a Artemij Panarin.
     
    31:15
    Nikolaj Žilin sa napokon s pomocou lekárskeho tímu pozviechal a odchádza do šatní! Vylučovať sa však nebude, keďže hlavní rozhodcovia v tomto telovom súboji nevideli žiadny faul.
     
    31:15
    Domáci Nikolaj Žilin ostal ležať na ľade pri domácej bráne po nepríjemnom strete s hosťujúcim Ponikarovskym! Okamžite k nemu pribehli lekári, no vyzerá to tak, že domáci obranca sa pozviecha.
     
    30:48
    Vasilij Strelcov zachytil puk na ľavej strane a následne vyslal na gólmana Ježova propagačný projektil. Ten však pozorný petrohradský gólman úspešne zachytil vo svojej lapačke.
     
    30:18
    Martensson obdržal puk po dobrej prihrávke z ľavej strany na pravom krídle, no jeho projektil napokon skončil len vyrazený betónmi gólmana Lobanova, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    29:42
    Puk sa momentálne presúva zo strany na stranu a oba tímy sa snažia niečo vymyslieť, no nedarí sa im to. Vidíme hru prevažne v strednom pásme.
     
    29:15
    Hráči Jekaterinburgu sa snažili preniknúť do útočného pásma, no napokon sa im to nepodarilo, keďže sa pri prechode cez útočnú modrú čiaru previnili postavením mimo hry. Na rad prichádza vhadzovanie v strednom pásme.
     
    28:42
    Po nepresnej rozohrávke domácich sa k puku dostali Petrohradčania, ktorí okamžite zaútočili, no neboli úspešní. Strela Dallmana skončila len na zadnom mantineli a do útoku teda opäť smerujú domáci.
     
    27:53
    Domáci sú pri puku v útočnom pásme, no Petrohrad sa zatiaľ bráni veľmi dobre a nič nenechávana náhodu. Uvidíme, čo sa hokejistom Jekaterinburgu podarí vymyslieť tentokrát.
     
    27:18
    Domáci sa po ich úvodnom góle v tomto zápase poriadne nabudili a opäť dokázali ohroziť gólmana Ježova. Ten však nedôrazný puk z hokejky Lepista zachytil pod svojou lapačkou.
     
    26:43
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci sa krátko po komerčnej prestávke dokázali gólovo presadiť! Po presne nasmerovanej prihrávke od Lazareva z medzikružia sa k puku na ľavej strane dostal ARTJOM ČERNOV, ktorý svojou delovkou umiestnenou do ľavého horného rohu petrohradskej brány nedal gólmanovi Ježovovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Anton Lazarev.
     
    26:22
    Z ľavej strany tvrdo pálil Žmakin, no ten napokon gólmana Ježova nedokázal prekonať. Na rad prichádza komerčná prestávka.
     
    25:58
    Do dobrej šance sa tentokrát dostal domáci Krikunov, no jeho delovka z hranice ľavého kruhu napokon gólmana Ježova nezastrašila. Pozorný gólman Petrohradu puk zachytil vo svojej výstroji!
     
    25:28
    Petrohrad dal gól!
    Hostia pridávajú aj svoj tretí gól v tomto zápase po bleskovom protiútoku! Po skvelej prihrávke od Panarina sa k puku v medzikruží dostal Kučerjavenko, ktorý ho posunul na pravú stranu, kde sa presúval VIKTOR TICHONOV. Ten bol nebránený a svojou strelou už len trafil odkrytý priestor domácej brány. Asistencie si pripisujú hráči Alexander Kučerjavenko a Artemij Panarin.
     
    24:58
    Sigarjov sa dostal do fantastickej gólovej šance a napokon puk poslal do domácej svätyne, no ešte predtým bol gólman Lobanov zrazený k ľadu aktívnym Skačkovom.
     
    24:28
    Hokejisti Petrohradu si mierne nerozumeli v rozohrávke a previnili sa zakázaným uvoľnením. Následne sa bude vhadzovať pred gólmanom Ježovom.
     
    23:55
    Jekaterinburg sa v tejto početnej nevýhode dokázal ubrániť a momentálne hrá už v plnom počte. Hostia sa však stále nevzdávajú a snažia sa zaútočiť.
     
    23:27
    Červenka tentokrát poriadne pohrozil pred bránou Jekaterinburgu, keď sa dostal k puku v medzikruží a následne tvrdo pálil! Jeho projektil však gólman Lobanov zachytil vo svojej výstroji!
     
    22:55
    Po peknej prihrávke od Thoresena sa k puku v medzikruží dostal Červenka, no jeho projektil napokon skončil len tesne vedľa domácej brány.
     
    22:10
    Domáci Viklund sa takmer dostal do fantastickej gólovej šance v oslabení, no v poslednej chvíli ho rýchlostne prekorčuľoval Kalinin, ktorý ho následne od puku odstavil.
     
    21:53
    Hokejisti Petrohradu si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Lepisto.
     
    21:14
    Spoza kruhov tentokrát tvrdo pálil domáci Belanger, no gólman Ježov zasahovať nemusel, keďže puk smeroval len tesne vedľa jeho brány.
     
    20:34
    Petrohrad dal gól!
    Hokejisti Petrohradu hrali už v plnom počte, no napokon dokázali v poslednej chvíli skórovať! PATRICK THORESEN sa dostal k odrazenému puku v medzikruží, nakorčuľoval si pred domácu bránu a svojou strelou vymietol medzeru medzi Lobanovými betónmi. Bez assitencií.
     
    20:15
    V úvode druhej tretiny hrajú hostia v presilovej hre, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Domáci Jekaterinburg sa bráni veľmi dobre a nedáva hosťom veľa šancí na útok.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Druhú tretinu tohto zápasu začneme v znení presilovej hry Petrohradu, ktorá bude trvať ešte 25 sekúnd.
     
    Prvá tretina tohto zápasu priniesla divákom veľmi zaujímavý zápas s veľkým množstvom gólových šancí. Počas celej dvadsaťminútovky boli však mierne aktívnejší hosťujúci hráči Petrohradu, ktorí sa už v 3. minúte zápasu dostali do vedenia po skvelej strele Vadima Šipačjova, ktorý prekonal bezmocného gólmana Lobanova strelou z medzikružia.

    Podarí sa domácemu Jekaterinburgu zabrať naplno a v druhej tretine aspoň vyrovnať gólový účet tohto stretnutia?
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    19:50
    Kalinin chcel potiahnuť puk do útočného pásma, no napokon bol neúspešný. Pozorný obranca Viklund ho odstavil a puk poslal až za bránu gólmana Ježova.
     
    19:16
    Domáci sa v oslabení zatiaľ veľmi dobre bránia, čo robí hosťom poriadne problémy. Petrohradčania sa však stále nevzdávajú a snažia sa zaútočiť.
     
    18:58
    Do fantastickej gólovej šance sa dostala dvojica Martensson – Tichonov, no druhý menovaný napokon poslal puk svojou strelou z ľavej strany len tesne vedľa domácej svätyne!
     
    18:25
    Domáci kapitán Sergej Gusev sa previnil podrazením, za ktoré si odpyká dvojminútové vylúčenie. Je tu teda presilová hra pre Petrohrad.
     
    18:06
    Na druhej strane sa dobrým zákrokom blysol aj gólman Ježov, ktorý musel zachytiť puk po tvrdej strele od Selujanova z pravej strany.
     
    17:45
    Ponikarovsky sa dostal s pukom za domácu bránu a následne skvelou prihrávkou našiel v medzikruží nebráneného Skačkova. Ten tvrdo vypálil, no gólman Lobanov puk opäť zachytil vo svojej výstroji!
     
    17:15
    Spoza pravého kruhu tentokrát tvrdo pálil Kalinin, no gólman Lobanov momentálne poriadne drží svoj tím nad vodou, keď puk zblokoval do bezpečia svojou vyrážačkou.
     
    16:40
    Tichonov obdržal puk na ľavom kruhu, následne sa s ním otočil a z tejto pozície tvrdo pálil. Jeho projektil však napokon skončil zblokovaný pravým betónom gólmana Lobanova len do bezpečného rohu klziska.
     
    16:15
    Z pravej strany tentokrát tvrdo pálil Toluzakov, no jeho delovku gólman Ježov videl veľmi dobre a puk zachytil medzi svojimi dobre osadenými betónmi.
     
    15:57
    Z hranice pravého kruhu tvrdo pálil hosťujúci Červenka, ktorý obdržal prihrávku od Thoresena, no gólman Lobanov sa stihol dobre presunúť a puk zachytil svojim ramenom vo svojej výstroji!
     
    15:25
    Do útoku sa dostal domáci Vasilij Strelcov, no čiarový rozhodca ho napokon nekompromisne odstavil, keďže sa tento hráč Jekaterinburgu previnil ofsajdom.
     
    14:44
    Hokejisti Jekaterinburgu sú pri puku a snažia sa niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Petrohrad veľmi dobre forčekuje a snaží sa prekaziť každú rozohrávku domáceho tímu.
     
    13:55
    Nikolaj Žilin tvrdo pálil spoza kruhov, no jeho delovka napokon skončila len na výstroji gólmana Ježova, ktorý dlho neváhal a hru okamžite prerušil svojim dobrým zákrokom.
     
    13:01
    Z pravej strany tvrdo pálil Kovalčuk, no jeho delovka napokon skončila len zblokovaná pozornými betónmi gólmana Lobanova. Následne sa Jekaterinburg snaží zaútočiť.
     
    12:09
    Domácim hokejistom sa v početnej nevýhode zatiaľ darí veľmi dobre a nedávajú svojim súperom veľa priestoru na úspešnú kombináciu. Momentálne puk vyhodili cez všetky čiary do bezpečia.
     
    11:10
    K puku sa v medzikruží po dobrej prihrávke od Belangera dostal osamotený Simakov, no jeho následná delovka napokon len tesne minula priestor petrohradskej brány!
     
    10:11
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci Lepisto.
     
    09:25
    Spoza kruhov preveril silu svojej strely domáci Žilin, no gólman Ježov bol aj tentokrát úspešnejší. Puk zblokoval svojou vyrážačkou do bezpečia na zadný mantinel.
     
    08:30
    Hokejisti Petrohradu sú momentálne oveľa aktívnejší a chcú navýšiť svoje gólové vedenia. Zatiaľ sa však pozorná jekateringburská defenzíva na čele s gólmanom Lobanovom bráni veľmi dobre.
     
    07:34
    Po peknej prihrávkovej kombinácii mohol vyrovnať domáci Krikunov, no ten napokon len tesne minul priestor hosťujúcej brány. Gólman Ježov teda tentokrát zasahovať nemusel!
     
    06:40
    Spoza kruhov nekompromisnou delovkou ohrozil gólmana Lobanova Alexandrov, no pozorný gólman Jekaterinburgu puk napokon zblokoval svojimi betónmi do rohu klziska.
     
    05:41
    Z hranice pravého kruhu tentokrát tvrdo pálil domáci Černov, no jeho delovka bola napokon zblokovaná len na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude pred bránou Petrohradu.
     
    04:43
    V úvode presilovej hry spoza kruhov tvrdo pálil Lepisto, následne chceli puk do petrohradskej brány dorážať hráči Lewandowski a Krikunov, no gólman Ježov odolal aj tentokrát!
     
    03:55
    Na rad prichádza presilová hra pre domácich. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Ponikarovsky.
     
    03:02
    Pred gólmana Lobanova sa tentokrát dostal osamotený Kovalčuk, ktorý ho chcel prekonať z ľavej strany, no napokon len veľmi tesne minul priestor domácej brány.
     
    02:14
    Petrohrad dal gól!
    Hostia sa po skvelej prihrávkovej kombinácii dostávajú do vedenia! Ketov potiahol puk za jekateringburskú brínu, následne ho poslal pred gólmana Lobanova, ktorý nemal šancu na skvelú strelu z prvej od VADIMA ŠIPAČJOVA! Asistenciu si pripisuje Jevgenij Ketov.
     
    01:49
    Z hranice pravého kruhu tentokrát pálil domáci Simakov, no jeho delovku gólman Ježov s veľkým prehľadom zachytil vo svojej lapačke a hru prerušil.
     
    00:55
    Z pravej strany tvrdo pálil hosťujúci Kučerjavenko, no gólman Lobanov si na svoje konto pripísal veľmi dobrý zákrok.
     
    00:06
    V úvode prvej tretiny sa k puku dostali hráči domáceho Jekaterinburgu, ktorí sa okamžite odhodlali smerovať do útoku. Petrohrad sa však zatiaľ veľmi dobre bráni.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Avtomobilist Jekaterinburg: Lobanov (Kovář) – Lepisto, Rybnicky, Viklund, Žilin, Gusev, Trjamkin, Selujanov, Teterin – Lewandowski, Krikunov, Toluzakov – Simakov, Belanger, Žmakin – Lazarev, Černov, Malychin – Golyšev, A. Strelcov, V. Strelcov.

    SKA Petrohrad: Ježov ( Nalimov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Rjasensky, Semenov, Chudinov, Judin – Martensson, Thoresen, Červenka – Kovalčuk, Ketov, Šipačjov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Ponikarovsky, Sigarjov, Skačkov.

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Jevgeny Romasko – Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov.
     
    Srdečne Vás vítam pri v poradí už druhom kole Kontinentálnej hokejovej ligy!
    V tomto online prenose Vám budem pravidelnými príspevkami približovať aktuálne dianie zo štadióna Uralets v Jekaterinburgu, kde proti sebe od 13:00 SEČ nastúpia tímy Avtomobilist Jekaterinburg a SKA Petrohrad.

    Hokejisti Jekaterinburgu majú na svojom konte po prvom kole KHL zatiaľ len jeden bod za prehru po samostatných nájazdoch na domácom ľade proti tímu Severstal Čerepovec. Už v úvode tohto stretnutia bolo viac než jasné, že budeme vidieť poriadne vyrovnaný priebeh stretnutia. Prvá tretina sa síce skončila bezgólovou remízou 0:0, no už v 24. minúte sa Severstal dostal do vedenia po strele Bušujeva. Následne však v 27. hokejisti Jekaterinburgu vyrovnávali na 1:1. Tretia dvadsaťminútovka góly tiež nepriniesla, dokonca ani následné predĺženie. V samostatných nájazdoch boli však úspešnejší hokejisti Severstalu, ktorí skórovali trikrát z troch možností. Víťazný gól si pripísal Zemčenko, ktorý stanovil výsledok zápasu na hodnote 1:2 po samostatných nájazdoch.

    Hráči Petrohradu majú po úvodnom zápase KHL na svojom konte už tri body, keďže sa predviedli na ľade Avangardu Omsk, kde dominovali jasne – 5:1. Už v 7. minúte zápasu sa domáci po góle Ljamina síce dostali do vedenia, no z trestného strieľania vyrovnával na 1:1 v 17. minúte Tichonov. Tichonov napokon neváhal ani v druhej tretine, keď už v 26. minúte zvyšoval na 2:1 pre Petrohrad. Už v úvode 29. minúty Petrohradčania vyhrávali výsledkom 4:1, keďže najskôr v presilovej hre skóroval Dallman a následne o 19 sekúnd neskôr pridal úspešný zásah aj Kučerjavenko. 11 sekúnd pred koncom upravil výhru Petrohradu na výsledok 5:1 Červenka, ktorý trafil prázdnu bránu Avangardu.

    Podarí sa Petrohradu dominovať aj v druhom kole alebo si ďalšie body to tabuľky pripíše Jekaterinburg?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 13:00.

    Góly a asistencie: 27. Černov (Lazarev), 43. Malychin (Lazarev, Černov), 48. Lazarev (Malychin), 56. Malychin (Černov) – 3. Šipačjov (Ketov), 21. Thoresen, 26. Tichonov (Kučerjavenko, Panarin), 32. Kučerjavenko (Semenov, Panarin), 35. Skačkov (Chudinov), 50. Panarin


    Avtomobilist Jekaterinburg: Lobanov (32. Kovář) – Lepisto, Rybnicky, Viklund, Žilin, Gusev, Trjamkin, Selujanov, Teterin – Lewandowski, Krikunov, Toluzakov – Simakov, Belanger, Žmakin – Lazarev, Černov, Malychin – Golyšev, A. Strelcov, V. Strelcov.
    SKA Petrohrad: Ježov (Nalimov) – Alexandrov, Dallman, Kalinin, Rjasensky, Semenov, Chudinov, Judin – Martensson, Thoresen, Červenka – Kovalčuk, Ketov, Šipačjov – Tichonov, Kučerjavenko, Panarin – Ponikarovsky, Sigarjov, Skačkov.

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Jevgeny Romasko – Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov

    Diváci: 5570