Lotyšsko – Švajčiarsko 0:2 (kon.) | Turecko – Malta 4:0 (kon.) | Luxembursko – Gruzínsko 0:3 (kon.)
Maďarsko – Bosna 4:1 (kon.) | Litva – Fínsko 0:1 (kon.) | Holandsko – Škótsko 4:0 (kon.)
Srbsko – Cyprus 2:1 (kon.) | Rakúsko – Španielsko 2:6 (kon.) | Anglicko – Moldavsko 1:0 (kon.)
Francúzsko – Kazachstan 5:0 (kon.) | Taliansko – Belgicko 1:3 (kon.) | Portugalsko – Nórsko 5:1 (kon.)
koniec
Francúzsko
5:0 (3:0)
Kazachstan
cz Štvrtok 05.09.2013, 20:50 • Michel-d'Ornano, Caen (FRA) • Kvalifikácia na ME U21
     
    60
    Francie právě vstřelila branku!

    Francouzi zřejmě opět našli recept na přidávání branek, YASSINE BENZIA zakroutil míč svou levačkou a kulatý nesmysl dolétl přesně k levé tyči, kde Pokatilov nemohl být. Nádherný gól a o pátou brankou Francouzů se postaral již pátý hráč, také úctyhodná bilance.
     
    57
    Francie právě vstřelila branku!

    Jenže o krátkou chvíli později právě Pokatilov nezvládl vyběhnutí a díky toho mohl v poločase střídající LOUICK LANDRE dopravit míč do sítě. Pokatilov to myslel svým výběhem dobře, jenže u míče byl pozdě a to celou situaci domácím výrazně usnadnilo. Po gólu zůstal v bráně ležet otřesený Grek (KAZ).
     
    17
    Francie právě vstřelila branku!

    Veretout si postavil míč a jeho centr proskákal až k úplně volnému ANTHONY MARTIALOVI, který neměl problém překonat gólmana Kazachstánu. Francouzi tak během osmnácti minut téměř rozhodli tento zápas.
     
    13
    Francie právě vstřelila branku!

    Dnes to vypadá na gólové hody domácího týmu a tento gól si za klobouček nedá brankář Pokatilov. Po několika rychlých přihrávkách se míč dostal na kopačku PAULA NTEP DE MADIBU a ten překonal brankáře Kazachstánu nepříliš razantní střelou.
     
    10
    Francie právě vstřelila branku!

    Počáteční tlak Francie končí úvodní brankou a to již v desáté minutě zápasu. Po průniku Martiala do pokutového území přišla včasná přihrávka na nabíhajícího JORDANA FERRIHO a ten překonal Pokatilova. Ten si sice na míč sáhl, no nevytlačil ho z brány.

    Jozef Valenčík

    Góly: 10. Ferri, 13. Ntep De Madiba, 17. Martial, 57. Landre, 60. Benzia

    Karty:   86. Ferri (FRA) – 75. Kožabajev (KAZ)


    Francúzsko: Boucher – Digne, Umtiti (C), Zouma (46. Landre), Foulquier – Benzia (73. Bahebeck), Veretout, Ferri, Ntep De Madiba – Sanogo (67. Bahlouli), Martial
    Kazachstan: Pokatilov – Grek, Kožabajev (C), Passičnik, Sartakov – Ayaganov (42. Pikalkin), Kalinin, Kuat (46. Islamkhan), Sarijev (90. Mirošničenko) – Murtazajev, Beisebekov

    Rozhodca: Slyva – Šimkus, Radius