Jyväskylä – HC Slovan 3:4 (kon.)
koniec
JYP Jyväskylä
3:4 (1:1, 0:0, 2:3)
HC Slovan Bratislava
Piatok 23.08.2013, 17:30 • Synergia-areena, Jyväskylä • European Trophy
Partner:
     
    58:37
    Jyväskylä dala gól!
    Domáci tím využíva presilovú hru, Janusa v bránke HC Slovan prekonal strelou ERIC PERRIN. Asistencie: Jani Tuppurainen a Ramzi Abid. Tarkki sa vráti do bránky a snáď to Slovan dotiahne do víťazného konca.
     
    54:53
    Slovan dal gól!
    Rýchly brejk hostí, v prečíslení troch na jedného prestrelil Tarkkiho MÁRIO BLIŽŇÁK. ASistencie: Tomáš Netík a Martin Štajnoch.
     
    53:32
    Slovan dal gól!
    MILAN BARTOVIČ potrestal chybu na modrej čiare, ktorú vyrobili dvaja obrancovia domácich. Milan nakorčuľoval vpred a nedal Tarkkimu žiadnu šancu. Bez asistencií.
     
    42:53
    Jyväskylä dala gól!
    Brejk domácich hráčov pri dohrávaní presilovky, pred Janusom sa ocitli naraz dvaja hráči a MIIKA LAHTI nedal Jaroslavovi šancu. Asistencie: Max Wärn a Ossi Louhivaara.
     
    40:16
    Slovan dal gól!
    A je to tu, HC Slovan využíva presilovú hru, v rekordnom čase rýchla akcia a JURAJ MIKÚŠ prestrelil Tarkkiho. Asistencie: Martin Škoula a Milan Bartovič. Budeme pokračovať v hre piatich proti štyrom ešte 79 sekúnd!
     
    06:30
    Slovan dal gól!
    HC Slovan bleskovo odpovedal na úvodný gól domácich, MILAN BARTOVIČ dostal krásnu prihrávku do brejku od Škoulu a Milan sa nemýlil, vymietol pravý horný roh Tarkkiho bránky. Asistencia: Martin Škoula.
     
    05:56
    Jyväskylä dala gól!
    V skrumáži pred Janusom sa najlepšie zorientoval PETR HUBÁČEK, ktorý prestrelil Janusa v bránke hostí. Asistencie: Markus Poukkula a Mikko Kalteva.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 6. Hubáček (Poukkula, Kalteva), 43. Lahti (Wärn, Louhivaara), 59. Perrin (Tuppurainen, Abid) – 7. Bartovič (Škoula), 41. Mikúš (Škoula, Bartovič), 54. Bartovič, 55. Bližňák (Netík, Štajnoch)


    JYP Jyväskylä: Tarkki (Rajaniemi) – Kalteva, Näkyvä, Välivaara, Salonen, Auvitu, Luoma, Viitanen, Hietanen – Louhivaara, Lahti, Wärn – Abid, Perrin, Tuppurainen – Hubáček, Löfman, Poukkula – Nenonen, Myttynen, Salmio
    HC Slovan Bratislava: Janus (Kopřiva) – Sersen, Škoula, Sigalet, Mojžíš, Mihálik, Štajnoch, Brejčák, Kukumberg – Vondrka, Bližňák, Miklík – Bartovič, J. Mikúš, Netík – Hudáček, Ölvecký, Daňo – T. Mikúš, Bakoš, Kolena

    Rozhodca: Favorin, Salonen – Sourmunen, Neva