Krajinović – Mečíř 0:2 (kon.) | Semjan – Hájek 0:2 (kon.)
Horanský – Mertl 0:0 (zruš.) | Horanský – Mertensová 0:2 (kon.)
zrušené
Filip Horanský
Filip Horanský
0
0
0
 
Jan Mertl
Jan Mertl
0
0
0
 
cz Utorok 13.08.2013, 13:30Challenger Meerbusch (antuka)
     
    Český tenista Jan Mertl se z turnaje ze zdravotních důvodů odhlásil, pro nadcházející kvalifikaci na US Open by však měl býti dle našich informací v pořádku.


    V hlavní soutěži jej nahradí Belgičan Yannick Mertens. Tímto zápasem vás vzhledem k účasti Filipa Horanského provedou naši slovenští kolegové. Děkujeme za pochopení. (10:58:21)

     
    Oba hráči se střetli nedávno, bylo to v rámci Bundesligy, 4.8. Mertl dokázal zvítězit 2:0 na sety a favoritem je i dnes. Potvrdí tuto roli nebo se slovenský tenista postará o překvapení? Sledujte online přenos.
     
    Na druhé straně Jan Mertl, jednatřicetiletý tenista z České republiky a na turnaji nasazená šestka. V ATP žebříčku se momentálně nachází na 179. místě. Naposledy to Mertl zkoušel na challengeru v San Marinu, ale nepřešel dále, než přes první kolo, právě tam ho vyřadil Ital Cecchinato poměrem 2:1 na sety. I v České republice byla možnost tohoto hráče spatřit. Konkrétně na turnaji v Liberci, kde ho ve čtvrtfinále vyřadil pozdější finalista Delbonis. Mertl to má letos na antuce 18/14.
     
    Filip Horanský, teprve dvacetiletý slovenský mladíček, kterému v ATP žebříčku patří 602. pozice. Tento hráč objíždí hlavně Futures. Naposledy to dotáhl až do semifinále, kde skončil na raketě Čapkoviče, se kterým prohrál 2:0 na sety. Horanský to má letos na antuce 27/15. Do turnaje se dostal na divokou kartu, tak uvidíme, jak bude úspěšná či neúspěšná.
     
    Zdravím všechny tenisové příznivce, antukový challenger v německém Meerbuschu má na programu první kolo. Právě v úvodu turnaje na sebe narazí slovenský tenista Filip Horanský a favorit tohoto zápasu, český tenista Jan Mertl.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Štěpán Slovák

    Filip Horanský
    Štát: Slovensko
    Dátum narodenia: 07.01.1993
    Vek: 31 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 191 cm
    Hmotnosť: 77 kg

    Jan Mertl
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 03.01.1982
    Vek: 42 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 190 cm
    Hmotnosť: 82 kg