USA U18 – Rusko U18 4:2 (kon.) | Švédsko U18 – Kanada U18 4:3 (kon.) | SR 18 – Fínsko U18 1:5 (kon.)
Česko U18 – Švajčiarsko U18 4:3 (2:0 po s.n.)
koniec
USA U18
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
Rusko U18
Utorok 06.08.2013, 14:00Hlinka Gretzky Cup
Partner:
     
    49:16
    USA dalo gól!
    A USA už opäť vyhráva rozdielom dvoch gólov. Perfektnú prácu predviedol JOSEPH SNIVELY, ktorý s pukom prekorčuľoval až pred Korobova a aj keď prvé zakončenie ešte ruský gólman vyrazil, pri následnej dorážke sa už Joseph nemýlil. Asistenciu si pripisuje Kyle Connor.
     
    46:19
    USA dalo gól!
    Obrovská radosť prepukla na striedačke USA! Americkí hokejisti využili presilovú hru a opäť sa dostali do vedenia. Od útočnej modrej čary vypálil JACK DOUGHERTY a brankár si s pukom smerujúcim k jeho pravej žrdi poradiť nedokázal. Asistencie si pripisujú Nick Schmaltz a Joey Dudek.
     
    40:38
    Rusko dalo gól!

    Rusi vyhrali úvodné buly a okamžite zamierili do útočnej tretiny. Tam Američanom poriadne zatočili hlavy a skončilo to prihrávkou priamo pred bránu, kde RADEL FAZLEJEV nezaváhal. Asistencie si pripisujú Maxim Lazerev a Eduard Nasybullin.
     
    30:44
    Rusko dalo gól!

    Rusom sa v druhej polovici stretnutia podarilo znížiť na rozdiel jediného gólu, čo nie je žiadnym prekvapením prihliadnuc na ich aktivitu z posledných minút. Tvrdou bombou pod hornú žrď rozjasal vlastnú striedačku ALEXEJ SLEPTSOV. Bez asistencií.
     
    12:41
    USA dalo gól!
    Druhá americká presilovka, druhý gól v sieti Ruska! Američania sú dnes vo využívaní presiloviek stopercentní, tentokrát sa o to postaral JOEY DUDEK. Asistencie si pripisujú Nick Schmaltz a Jack Dougherty.
     
    11:46
    USA dalo gól!
    Američania mali výhodu prvej presilovej hry v zápase a využili ju už po necelej minúte! Postaral sa o to NICK SCHMALTZ, ktorý prepasíroval puk počas zmätku v bránkovisku až za čiaru. Asistenciu si pripisuje Joey Dudek.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 12. Schmaltz (Dudek), 13. Dudek (Schmaltz, Dougherty), 47. Dougherty (Schmaltz, Dudek), 50. Snively (Connor) – 31. Sleptsov, 41. fazlejev (Lazerev, Nasybullin)


    USA U18: Nedeljkovic – Haydon, Mantha, Dougherty, Nardella, Carlo, Wolff, Rosburg – Poganski, Schmaltz, Bittner – Wahlin, Snively, Connor – Dudek, Wagner, Malmquist– Iverson, Turgeon, Phelps – Milan
    Rusko U18: Korobov – Šaripzjanov. Nasybullin, Cvetkov, Bojkov, Ljamkin, Sleptsov, Nazarkin, Dervuk – Pilipenko, Fazlejev, Lazarev – Svečnikov, Kodola, Vovčenko – Lauta, Nikolišin, Zinoviev – Kamenev, Boltanov, Ryžkov

    Rozhodca: Goga, Stano – Tvrdoň, Výleta