Slavia Praha – HC Slovan 1:2 (kon.) | Slavia – HC Slovan 1:2 (kon.)
koniec
IHC Slavia Praha
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 25.07.2013, 18:00 • Eden Praha • Prípravný zápas
Partner:
     
    HC Slovan po dvoch minulosezónnych pražských víťazstvách v KHL nad Levom Praha v pomere 1:2 a 3:4 aj tentokrát víťazí v stovežatej, nad Sláviou Praha, a opäť len o gól, v pomere 1:2. HC Slovan predviedol dobrý výkon, o víťazstve rozhodla bezchybná druhá tretina a dobrá kombinančná hra hostí v tretej tretine. HC Slovan sa teraz predstaví o týždeň v Bratislave, keď na domácom ľade v prípravnom zápase privítame Spartak Moskva. Na tento zápas Vás všetkých srdečne pozývam už teraz. HC Slovan želám šťastnú cestu v novom klubovom autobuse domov do Bratislavy a pekný večer Vám všetkým, Vladimír Korduliak. (20:12:43)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    Slovan má teraz puk na svojich hokejkách a zbierame tak cenné sekundy, toto by sme už mohli udržať.
     
    59:09
    Růžičkova strela končí na hrudi Kopřivu, Furch opúšťa bránku domácich, presilovka domácich o dvoch mužov je tu.
     
    58:28
    Peter Ölvecký dostáva za hrubosť dve minúty, domáci sa zrejme pokúsia ešte aj o hru bez brankára, majú príležitosť na vyrovnanie.
     
    58:04
    Skrumáž pred domácou bránkou, no gól sme nevideli, pretože celú situáciu napokon vyriešil domáci gólman Furch.
     
    57:30
    Blíži sa nám záver tretej tretiny a oba tímy stupňujú svoju aktivitu, Slovan je skúseným mužstvom a tento zápas dotiahne do víťazného konca.
     
    56:47
    Peter Ölvecký vo výbornej šanci natiahol Furcha v bránke, škoda len, že puk po Petrovej strele končí na betónoch domáceho gólmana.
     
    56:07
    Ďalekonosný pozdrav Kopřivovi poslal opäť Dávid Skokan, gólman hostí si akurát tak oprášil svoju rukavicu.
     
    55:19
    Netík poslal krásnu prihrávku pred bránku, kde nabiehal Bližňák, škoda, že táto spolupráca teraz nevyšla. Stále vedieme o gól, ešte niečo menej ako 5 minút do klaksónu.
     
    54:39
    Miklík pálil na bránku domáceho tímu, no obetavým zákrokom jedného z domácich hráčov, ktorý sa hodil do strely Miklíka, končí útočná akcia hostí.
     
    54:04
    Opäť prerušená hra po hre s vysokou hokejkou jedného z hráčov hostí. Hra sa nám teraz kúskuje, čo viac vyhovuje samozrejme hráčom hostí.
     
    52:55
    Chyba v rozohrávke hostí, máme tu zakázané uvoľnenie a vrátime sa s pukom pred gólmana Kopřivu, kde budeme vhadzovaním o chvíľku pokračovať v hre.
     
    51:58
    Teraz chybovali hostia, ktorý sa prevenili ofsajdom, keďže Kukumberg podržal puk na svojej hokejke trošku pridlho.
     
    50:58
    Dávid Skokan dnes veľmi aktívny, po jeho strele puk končí na vyrážačke Kopřivu, Slovan naďalej drží jednogólové vedenie a do konca tretej tretiny ostáva niečo viac ako 9 minút hry.
     
    50:35
    Dresler vystrelil no bránku hostí, puk zrejme ešte tečoval pred bránkou stojaci Růžička, Kopřiva bol však pozorný a puk má pod svojou kontrolou.
     
    50:08
    Marko Daňo sa predral s pukom cez dvoch brániacich hráčov domáceho tímu až k Furchovi, no tento minisúboj vyšiel úspešne pre domáceho gólmana, škoda.
     
    49:07
    Obrana hostí hrá veľmi pozorne a aj teraz zlikvidovala ďalšiu útočnú snahu domáceho tímu v podaní Klhůfka.
     
    48:35
    Hostia sa takmer dostali do brejku, Daňo však nenašiel svojou prihrávkou spoluhráča a tak sa gólová radosť odsúva na neskorší termín.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 20. Bednář – 34. Mihálik (Ölvecký), 37. Sersen (Bartovič, Netík)


    IHC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Kadlec, Dresler, Holub, Valach, Štich, Šenkeřík, Chalupa, Beňovič – Tomica, Jelínek, Micka – Bednář, Krenželok, Růžička – Sklenář, Žejdl, Skokan – Poletín, Klhůfek, Stránský
    HC Slovan Bratislava: Kopřiva (Janus) – Sersen, Škoula, Sigalet, Mojžíš, Mihálik, Štajnoch, Brejčák, Kudrna, Ďatelinka – Bartovič, Bližňák, Netík – Vondrka, Ölvecký, Miklík – Hudáček, Kukumberg, Daňo – Mikúš, Šťastný, Kolena

    Rozhodca: Jebavý, Nečas – Kopal, Marek

    Diváci: 1.124