Podgorica – Senica 2:2 (kon.) | Göteborg – Trenčín 0:0 (kon.) | Ljubljana – Žilina 3:1 (kon.)
koniec
IFK Göteborg
0:0 (0:0)
AS Trenčín
Štvrtok 18.07.2013, 19:00 • Olympia, Helsingborg, Švédsko • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 19:00.
     
    Srdečne zdravím všetkých priaznivcov kvalitného futbalu, vítam Vás pri sledovaní 2. predkola prestížnej Európskej ligy, v tomto prenose si priblížime dianie zo stretnutie IFK Göteborg – AS Trenčín. Poďme si oba celky predstaviť.

    Začneme domácim celkom IFK Göteborg.
    Toto mužstvo bolo založené už v roku 1904 a od vtedy dokázalo vyhrať už 18krát v domácej súťaži, 6krát švédsky pohár, a dokonca dvakrát pohár UEFA (1982 a 1987). IFK Göteborg je najúspešnejší švédsky celok a jeden z najlepších tímov v severnej Európe. Priaznivci IFK volajú svojich miláčikov "modro-bieli" alebo "anjeli". Pre detajlistov – skratka IFK znamená Idrottsföreningen Kamraterna Göteborg čo sa dá voľne preložiť ako "Športový klub Súdruhovia Göteborg. Na záver ešte dodám, že IFK Göteborg hráva svoje domáce zápasy na peknom modernom štadióne Gamla Ullevi,ktorý má kapacitu 18 000 divákov.

    Slovenský tím AS Trenčín netreba tak veľmi predstavovať. Klub AS Trenčín ako taký nemá takú dlhú históriu ako IFK Göteborg, mesto Trenčín však áno. Klub AS Trenčín bol založený v roku 1992, pred tým však pod hradom Matúša Čáka hralo viacero futbalových mužstiev. Po vojne v meste vznikli tímy Tj Odeva, Merina a TTS. V roku 1960 došlo k ich zlúčeniu a nový názov znel Jednota Trenčín. Toto mužstvo postúpilo do 1. československej ligy s hráčmi ako Vojtech Masný, Hojsík, Bezdeda, Fako, Čemez, Jankech, Mojžiš, Urvay, Nagy, Albrecht. V sezóne 1962/63 sa dokonca umiestnilo na skvelom 2. mieste a hralo i Stredoeurópsky pohár. Potom však futbal v Trenčíne upadol a tím sa prepadol až do 2. SNL. V r. 1983 sa Jednota premenovala na TTS a dva roky predtým vznila znovu Tj Odeva. Po jedenástich rokoch ale už vznikla Ozeta Dukla Trenčín, ktorá napokon bola základným pilierom pre AS Trenčín.

    Ozeta Dukla Trenčín,založená v r. 1992, sa v roku 1997 pod vedením Stanislava Grigu prebojovala do najvyššej súťaže. Pred sezónou 2002/2003 sa klub premenoval na Laugaricio Trenčín a rok na to na doteraz známy názov AS Trenčín. Pre tento slovenský tím je dnešný duel premiérou v Európskej lige UEFA, doteraz hral iba Intertoto cup a v ňom veľa vody nenamútil.

    Miestenku v Európskej lige si AS Trenčín zabezpečil po tom, čo v minulej uplynulej sezóne skončil na peknom 3. mieste. Slovensko má okrem Trenčína v Európskej lige ešte dvoch zástupcov – FK Senica a MŠK Žilina. Majster z Bratislavy bojuje v Lige Majstrov.

    Favoritom tohto duelu je objektívne domáci celok IFK Goteborg. Trenčín sa však určite ľahko nevzdá a zabojuje o čo najlepší výsledok. Koniec koncov, môže len prekvapiť a preto verme, že sa mu to podarí. Stávkové kancelárie odhadujú výhru domácich kurzom 1.4, kurz na výhru Trenčína je 6.1, a ak si myslíte, že zápas dopadne nerozhodne, budete musieť počítať s kurzom 4.3.

    Ako to teda dopadne? Potvrdí IFK predzápasové prognózy, alebo Trenčín prekvapí? Sledujte náš priamy prenos a dozviete sa všetky dôležité informácie. Začíname krátko pred 19:00 a už teraz sa na Vás tešíme!
     
     
    Úvodné zostavy:

    IFK Göteborg: Alvbage – Jonsson, A. Johansson, Dyrestam, Salomonsson, Haglund, Vibe, Hysén (C), Söder, J. Johansson, Larsson.

    AS Trenčín: Volešák (C) – Čögley, Kleščík, Ramón, Mazáň, Baéz, Holúbek, Mondek, Štefánik, William, Adi.
     
    Dnešné stretnutie povedie rozhodcovská trojica z Talianska, Silvio – Di Fiore, Vuoto, funkciu náhradného rozhodcu bude robiť Calvarese. Na štadióne Olympia Helsingborg vo Švédsku je príjemných 19 stupňov Celzia a je slnečno, futbalistom sa bude hrať určite veľmi dobre.
     
    Okrem Trenčína bojujú v 2. predkole aj ďalšie slovenské tímy – od 17:30 hrá Senica v Podgorici, o 20:45 sa Žilina predstaví v slovinskej Ljubljane. I tieto prenosy Vám ponúkame na našich serveroch.
     
    Predstavme si ešte náhradníkov:

    IFK Goteborg: Sandberg – Valgardsson, Gutierrez-Arvidsson, Gerzić, Sobralense, Bohm, Engvall.

    AS Trenčín: Šemrinec – Bariš, Frimmel, Mazáň, Ďuriška, Malec, Van Kessel.
     
    Hráči sú už pripravený na hracej ploche, domáci budú hrať v modro-bielych dresoch, Trenčania v žlto-čiernej kombinácii.
     
    Všetko je pripravené, hlavný rozhodca už čaká len na devätnástu hodinu.
     
    Domácich priaznivcov je počuť už od začiatku.
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    1
    Stretnutie práve začalo, úvodný výkop mali domáci futbalisti.
     
    1
    Domáci chceli ísť dopredu, no nikam sa nedostali, Trenčania držia loptu na vlastnej polovici a prihrávajú si v zadných radách. Goteborg začína napádať.
     
    1
    Toto bola veľká chyba brankára Alvbageho, ktorý nedôrazne odkopol iba k Mondekovi, ten z prvej hľadal Williama, no ten bol v ofsajde.
     
    2
    Baéz na Adiho, ten potiahol loptu po čiare, následne hľadal spoluhráča vpredu, ale ten jeho úmysel nevystihol. Loptu pozbieral brankár IFK.
     
    3
    Doposiaľ sme videli medzišestnástkový futbal, nič vážneho sa nestalo. Ako už bolo viackrát spomínané, pre Trenčín je toto debut v Európe, preto i jeho kroky sú opatrné. Následne sa píska ďalší ofsajd Trenčína.
     
    4
    Prvá vážnejšia šanca prišla v 4. minúte! Na hrane vápna predĺžil loptu Haglund pätičkou na rozbehnutého Vibeho, ktorý vletel do vápna, no jeho strelecký pokus obranca zblokoval a Volešák si pre loptu radšej zbehol.
     
    5
    Opäť strela, strieľal Haglund, jeho pokus z hranice šestnástky bol zblokovaný.
     
    5
    Takmer identická situácia, znovu v tom mal prsty Vibe, ktorý to vyskúšal spoza vápna, jemný padajúci list Volešák na dvakrát skrotil.
     
    6
    Trenčín to viackrát skúša kolmicami, zatiaľ to je bez želaného výsledku. Odkopáva brankár.
     
    7
    Domáca obrana si viackrát loptu vymenila na vlastnej polovici, následne vyskúšala ísť dopredu ďalekonosným nákopom, ale ten si Trenčania postrážili. Defenzívny futbalisti zo Slovenska si takisto poradili s prihrávkami, ktorými sa chceli domáci dostať do šance.
     
    7
    Trenčín išiel dopredu, center zblokovaný na autové vhadzovanie.
     
    8
    Baéz na Štefánika, ten prenechal Mondekovi, ale ten už prihrať nedokázal – loptu Trenčania teda strácajú na šestnástkovom polkruhu.
     
    9
    Hlavný arbiter Silvio slovne napomína Baéza, ktorý pravdepodobne protestoval proti jeho rozhodnutiu.
     
    9
    Trenčín sa predral dopredu, Adi na Štefánika, toho brankár predbehol, ale na loptu si nesiahol, Adi napokon získal prvý rohový kop.
     
    10
    Nacvičený signál Trenčínu nevyšiel, center do vápna bol zblokovaný.
     
    10
    Veľká rana pre Trenčín! Mazáň sklzom zastavil rozbehnutého útočníka a za tento faul vidí červenú kartu!
     
    11
    Priamy kop, ktorý mali domáci k dispozícii sa končí neúspechom – rozhodca zapískal útočný faul.
     
    12
    Trenčín to bude mať teraz veľmi, ale veľmi ťažké. Hrať 80 minút v oslabení je naozaj náročné.
     
    12
    Ale stať sa môže hocičo, vo včerajšom zápase Slovan Bratislava – Ludogorets Razgrad po vylúčení Grendela Slovan oživil a dokázal zápas obrátiť na svoju stranu po dvoch góloch Halenára. Dúfajme, že sa podobná vec podarí aj Trenčanom, tí však budú hrať v oslabení oveľa dlhšie.
     
    13
    Späť k dianiu na ihrisku, Baéz v strede poľa drží loptu a nabáda svojich na prihrávku. William centrom hľadal vysokého Fanenda Adiho, ten ale loptu nezachytil.
     
    14
    Goteborg nič v útoku nevymyslel, Söderovi sa zaplietli nohy. Po chvíli vbehol do vápna kapitán Hysén, tomu sa nepodarilo dobehnúť rýchlu loptu, skôr bol pri nej kapitán hostí – Volešák.
     
    16
    Rozhodca píska ďalší faul, i keď tento verdikt hlavný rozhodca mohol pustiť. Holúbek dostal zaň žltú kartu, pravdepodobne išlo o šlapák.
     
    17
    Domáci operujú pred šestnástkou, nedorozumením sa pripravili o streleckú pozíciu.
     
    17
    Ale teraz to už pred Volešákom horelo! Po strele z hranice vápna, ktorú vyrazil Volešák, dorážal do prázdnej brány Larsson, ktorý však trafil žrď! Vzrušenie je zbytočné, postranný rozhodca dodatočne ukazuje ofsajd.
     
    18
    V 18. minúte sa nič nedialo, viac sa nehralo, hráči sa trochu občerstvili a vrátili sa do svojich postavení.
     
    19
    Štefánikov center z pravej strany zachytil do rúk brankár Alvbage.
     
    20
    Optickú i územnú prevahu majú domáci. Dokonca i streleckú – po jednoduchej narážačke pálil Haglund tesne vedľa ľavej žrde.
     
    21
    Štadiónom znie opäť hvizd rozhodcu, ktorý píska Ramónov nedovolený zákrok.
     
    22
    Domáci priaznivci teraz predvádzajú hlasné chereo, atmosféra je dnes veľmi dobrá.
     
    22
    Trenčania to skúšali po výške, no v útoku mali menej hráčov, ako domáci.
     
    23
    Videli sme biliard medzi hráčmi, z tohto mikrosúboja vyšli úspešnejšie hostia. Tí okamžite tiahnu dopredu, z ľavej strany z pomerne ťažkého uhla pálil vysoko nad a nepresne Söder.
     
    24
    Nepresnosť na strane domácich, jednoduchú loptu zo zeme pozbieral Volešák. Jeho výkop našiel až súperovho brankára, ktorého skúsil napadnúť Mondek a takmer sa mu to podarilo. Domáca obrana s ťažkosťami, ale predsa vyviezla loptu preč.
     
    25
    Goteborg to hrá viac po zemi, tretiu prihrávku, resp. center, Trenčania pochopili a loptu zachytili.
     
    26
    Domáci to opäť skúsili zo strany, tentokrát po výške, i túto loptu Trenčín blokoval. Následná polostrela – polocenter našla Volešáka.
     
    27
    Rozhodca Trenčanom trochu ukrivdil, Mondek bol vo veľmi tesnom ofsajde.
     
    27
    Baéz prihrával späť Volešákovi, ten namiesto vysokého nákopu rozohráva po zemi. Trenčín sa postupne dostáva do útoku.
     
    28
    Mondek sa na pravom krídle nepresadil a loptu stráca.
     
    29
    V týchto chvíľach vidíme medzišestnástkový futbal, pri lopte častejšie domáci futbalisti, ich prihrávky sú presné a včas adresované.
     
    29
    Goteborg sa touto cestou dostal do vápna, ale k strele sa nikto nedostal, resp. neodhodlal. Trenčín si môže vydýchnuť.
     
    30
    Pol hodina hry je takmer za nami, zápas je viac-menej vyrovnaný, viac streleckých pokusov mali ale domáci. Pripomenúť treba, že AS Trenčín hrá od 10. minúty v oslabení, pretože posledný bek, Mazáň sklzom zastavil prenikajúceho útočníka a následne videl červenú kartu.
     
    31
    Vysoké prenesenie hry od Salomonssona na Larssona neslávi úspech, druhý menovaný je trochu nahnevaný na svojho spoluhráča.
     
    32
    Trenčín hrá umne – neotvára svoju obranu, naopak, hrá viac defenzívne, prihráva si na istotu a dopredu sa dostáva pomaly. Taktika pri hre v desiatich hrá veľkú rolu.
     
    32
    Domáci priaznivci tlieskajú, no nemajú popravde ani čomu. Salomonsson nedobehol vysoký pass.
     
    33
    Akcia Goteborgu zastavená, lopta už bola za čiarou. Rozohráva Čögley.
     
    33
    Na tento vysoký center musel Volešák poriadne vyskočiť, ale loptu zachytil. Istil ho ešte jeden obranca.
     
    34
    Štadión Olympia nie je ani zďaleka zaplnený, vidno dosť veľa prázdnych sektorov na tribúnach. Počkáme si na oficiálny údaj o návšteve.
     
    35
    Baéz do behu Mondekovi, ten tam mal ešte Williama, no namiesto toho sa rozhodol vystreliť, jeho pokus končí na hrane šestnástke, kde stál dobre postavený jeden z defenzívne ladených hráčov IFK Goteborg.
     
    35
    Mondek vybojoval pre svoj tím priamy kop z ideálnej pozície, faul od Haglunda si doslova pýtal žltú kartu, švédsky hráč totiž Mondeka zostrelil nešetrne, rozhodca sa teraz ale zdržal.
     
    36
    Štefánik zatočil loptu do vápna, najvyššie vyskočil Alvbage, ktorý rukou predĺžil na rohový kop.
     
    37
    Znovu to Štefánik dobre vymyslel, lopta padla do ohňa, kde Adi z prvej nedokázal zakončiť, nepodarilo sa to ani Williamovi. Trenčín bude vhadzovať.
     
    37
    Teraz sa už Goteborg ubránil hravo.
     
    38
    Mondek bol na pravej strane odzbrojený, Goteborg išiel dopredu, no na zemi ostal ležať jeden z hostí.
     
    38
    Je to Adi, ktorého dvojica domácich zostrelila. Faul to nebol, nasleduje rozhodcovská lopta.
     
    39
    Veľká šanca Trenčína zostáva nevyužitá! Holúbek zachytil rozohrávku, hostia išli do prečíslenia 2 na 1, prihrávka na rozbehnutého Adiho bola ale katastrofálna, to treba priznať. Kým sa Fanendo dostal k lopte, domáci sa stihli vrátiť.
     
    40
    Tak konečne sa žltá karta ušla i domácim, vidí ju A.Johansson, ktorý pred pár minútami zostrelil Mondeka, teraz si trúfol na Čögleya.
     
    41
    Pekný center takmer od rohovej zástavky, nikto zo žltých sa k lopte nedostal.
     
    42
    Pozor na brejk hostí, z rohu šestnástky ideálne vypálil A.Johansson, ktorý poriadne vyprášil rukavice brankárovi Trenčína! Nasleduje roh.
     
    42
    Trenčín sa ubránil, nedôrazná strela spoza vápna mieri mimo.
     
    43
    Ďalšia veľká šanca domácich! Goteborg išiel do útoku vo dvojici, Vibe prihrával do behu Hysénovi, pred ktorým sklzom zasiahol Ramón, následná strela od Hyséna bola tečovaná na roh.
     
    44
    Padáčik do vápna Vibe nezachytil, Volešák nemal problém loptu zo zeme pozbierať.
     
    45
    S touto strelou nemal Volešák žiadne problémy, prízemný projektil od Haglunda videl.
     
    45
    Nadstavovať sa bude ešte jedna minúta.
     
    45+1
    Švédi to ešte skúšajú, no do prestávky už asi nič nevymyslia. Pri lopte Trenčín.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    V prvom polčase sme videli zaujímavý, pekný a živý futbal, tímy mali viacero šancí, no o niečo lepší sú domáci futbalisti. V 10. minúte Mazáň zastavil prenikajúceho útočníka nedovolene a za tento faul videl červenú kartu. Trenčín teda musí hrať v oslabení až 80 minút, no treba povedať, že zatiaľ sa drží veľmi dobre, hrá takticky a zodpovedne. Nezabúda ani na ofenzívu, no je to z ich strany viac opatrnejšie. Druhý polčas začne zhruba o 20:00.
     
    Pripomeňme si úvodné zostavy:

    IFK Göteborg: Alvbage – Jonsson, A. Johansson, Dyrestam, Salomonsson, Haglund, Vibe, Hysén (C), Söder, J. Johansson, Larsson.

    AS Trenčín: Volešák (C) – Čögley, Kleščík, Ramón, Mazáň, Baéz, Holúbek, Mondek, Štefánik, William, Adi.

    Rozhodcov v tomto stretnutí robia: Silvio – Di Fiore, Vuoto – Calvarese (všetci ITA).
     
    Na striedanie sú pripravení:

    IFK Goteborg: Sandberg – Valgardsson, Gutierrez-Arvidsson, Gerzić, Sobralense, Bohm, Engvall.

    AS Trenčín: Šemrinec – Bariš, Frimmel, Mazáň, Ďuriška, Malec, Van Kessel.
     
    Priblížme si niečo málo zo štatistík.
     
    Strely celkom: 12 – 4,
    strely na bránu: 5 – 2,
    strely mimo bránu: 3 – 0,
    rohové kopy: 2 – 2,
    ofsajdy: 2 – 4,
    žlté karty: 1 – 1
    červené karty: 0 – 1
    fauly: 5 – 4.
     
    V prvom polčase sa nestriedalo, žlté karty dostali Holúbek a A.Johansson, červenú Mazáň.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    46
    V úvode polčasu šanca domácich, rýchlu loptu ale nedokázal Larsson dobehnúť.
     
    47
    V 47. minúte zaznamenávame faul Fanenda Adiho, rozhodca neukázal kartu.
     
    48
    Haglund vo veľkej šanci minul bránu!
     
    50
    Ani Vibe to nemieril presne, Trenčania si môžu vydýchnuť.
     
    51
    K strele sa dostali i hostia, vyskúšal to Štefánik, ale bránu netrafil.
     
    52
    Nedovoleným zákrokom sa prezentoval Söder, bez karty.
     
    53
    Domáci futbalisti budú zahrávať rohový kop.
     
    53
    Rohový kop zahral Larsson, ale nič z toho nebolo. Štandardka sa bude opakovať, exekútor nezmenený.
     
    56
    Trenčania potiahli dopredu, v samostatnej akcii strieľal Holúbek mimo bránu.
     
    57
    57. minúta, pri lopte domáci futbalisti, po ľavej strane sa snažia niečo vymyslieť.
     
    59
    Salomonsson fauloval Fanenda Adiho, rozhodca ho upozornil, ale kartu nevytiahol.
     
    60
    Po hodine hry vidíme prvé striedanie na domácej strane, v hre končí Larsson, nahradí ho Sobralense.
     
    60
    Vibe fauloval Baéza, zákrok sa obišiel bez kartového napomenutia.
     
    63
    Šťastie vyskúšal Mondek, ale priestor medzi troma žrďami netrafil.
     
    63
    Vo veľkej šanci Fanendo Adi, predviedol sa ale brankár Alvbage!
     
    64
    Goteborg vybojoval roh a zahrávať ho bude Hysén.
     
    65
    Akcia sa bude opakovať.
     
    67
    Útok Trenčanov zastavil postranný rozhodca, ktorý zapískal ofsajd. Štefánik bol mimo hry.
     
    68
    Salomonssonov faul si rozhodca všimol.
     
    69
    Strela od Adiho bola zblokovaná a k brankárovi sa nedostala.
     
    70
    Veľkú šancu mal kapitán domácich, Hysén, ktorý sa dostal do zakončenia. Trenčania môžu opäť ďakovať Volešákovi, ktorý predviedol zákrok.
     
    70
    Na druhej strane mieril Adi vedľa.
     
    71
    Strieda i Trenčín, Mondeka vymení Mazan.
     
    72
    Domáci futbalisti získali rohový kop.
     
    72
    Po rohu zakončoval Dyrestam ale našťastie pre Trenčín minul.
     
    74
    Zakončoval kapitán Hysén, Volešák stále drží svoj tím nad vodou!
     
    75
    Goteborg je čoraz viac nebezpečnejší, pálil Vibe, síce mimo, no pohrozil.
     
    76
    Ofsajd Trenčína, pozabudol sa Adi.
     
    77
    Ramón slovne napomínaný po faule na Södera.
     
    78
    J.Johansson mohol otvoriť stav stretnutia, zabránil mu v tom vynikajúci Volešák.
     
    78
    Druhé striedanie slovenského celku, so hrou sa rozlúči William, nahradí ho Ďuriška.
     
    80
    Goteborg operuje pred trenčianskou šestnástkou, zatiaľ to je bez strely.
     
    81
    Tak až teraz, vyskúšal to Söder, ale netrafil ideálne.
     
    82
    Dyrestam zakročil voči Adimu nedovolene.
     
    83
    Mazan rozohrával voľný kop, krátko na to faul na Baeza, previnil sa Söder. Do konca riadneho času ostáva sedem minút.
     
    85
    Faul na opačnej strane, Adi proti Jonssonovi.
     
    85
    Pohroziť mohol aj Trenčín, strieľal Adi, ale Alvbage si pripisuje úspešný zákrok.
     
    86
    Záver polčasu je nervózny, Trenčín sa chce už ubrániť a uhrať remízu, Goteborg sa snaží ešte vsietiť gól. Baéz fauloval J.Johanssona.
     
    87
    Sobralense mieril vedľa, toto nebola ohrozujúca strela.
     
    88
    Ramón ošetrovaný za čiarou, nevyzerá to byť nič vážne.
     
    89
    Baéz v strede poľa, priestor pred ním je ale dosť prehustený.
     
    89
    Ďuriška centroval do vápna, ale nenašiel nikoho.
     
    90
    Sobralense ťahá loptu, zatiaľ je veľmi ďaleko od Volešáka.
     
    90+
    Prebieha nadstavený čas. Udrží to už Trenčín?
     
    90+2
    V druhej nadstavenej minúte faul Adiho a žltá karta pre tohto trenčianskeho hráča.
     
    90+2
    Voľný kop z veľkej diaľky pre Goteborg.
     
    90+3
    Lopta zblokovaná, bude z toho roh.
     
    90+4
    Goteborg oblieha bránu Volešáka, Trenčania si už prajú koniec!
     
    Koniec zápasu.
     
    A je koniec! Trenčín napokon udržal remízu 0:0 ! Niekto by si myslel, že tento výsledok je nič moc, treba však povedať, že Trenčín hral od 10. minúty bez Mazáňa, ktorý sa nechal vylúčiť. Goteborg bol celý zápas lepším tímom, trenčianska obrana na čele s Volešákom ale odolala a gól teda neinkasovala. Pred odvetou je teda všetko otvorené. Odveta je na programe o týždeň, hrať sa nebude v Trenčíne, ale v Dubnici nad Váhom a my Vám odtiaľ takisto prinesieme priamy prenos. Dovtedy dovidenia a ďakujeme za pozornosť. (20:50:54)

    Peter Marienka

    Góly:

    Karty:   40. A.Johansson (GOT) – 16. Holúbek (TRE), 90+2. Adi (TRE)   10. Mazáň (TRE)


    IFK Göteborg: Alvbage – Jonsson, A. Johansson, Dyrestam, Salomonsson, Haglund, Vibe, Hysén (C), Söder, J. Johansson, Larsson.
    AS Trenčín: Volešák (C) – Čögley, Kleščík, Ramón, Mazáň, Baéz, Holúbek, Mondek, Štefánik, William, Adi.

    Rozhodca: Silvio – Di Fiore, Vuoto – Calvarese (všetci ITA)
    Štvrtok 25.07.2013