LA Kings – Chicago 2:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Chicago Blackhawks
cz Piatok 07.06.2013, 03:10 • Staples Center, Los Angeles, CA (kapacita 18621 míst) • Play-off NHL
Partner:
     
    41:10
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Špatné střídání domácích znamenal situaci dva na jednoho, kterou slovenští útočníci v barvách Hawks vyřešili na jedničku. Michal Handzuš přihrával, MARIÁN HOSSA pálil! Asistence: Michal Handzuš a Johnny Oduya.
     
    38:21
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Velký tlak Blackhawks končí brankou! Nejdříve puk zvláštně projel brankovištěm, akce ale pokračovala. Střela Hjalmarssona od modré čáry se zbrzdila, Quickovi propadl puk mezi nohami a nejrychleji byl u puku PATRICK KANE, který pohodlně posunul puk do prázdné branky! Asistence: Bryan Bickell a Niklas Hjalmarsson.
     
    22:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zaváhání hostujícího brankáře, Crawford si myslel, že v klidu sebere puk po akci Cartera, dříve u něj byl ale DUSTIN PENNER, který tak opět posílá Krále do vedení! Asistence: Jeff Carter a Tyler Toffoli.
     
    13:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic hosté srovnávají krok! Lehká střela BRYANA BICKELLA od modré čáry propadla Quickovi mezi lapačkou a levým betonem až do branky! Asistence: Michael Frolík a Niklas Hjalmarsson.
     
    03:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings jdou stejně jako v minulém utkání brzy do vedení, Clifford vybojoval puk u brankoviště, objel branku a poslal ho mezi kruhy, kam si sjel produktivní SLAVA VOJNOV, který nedal přesnou ranou Crawfordovi žádnou šanci! Asistence: Kyle Clifford a Colin Fraser.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 4. Vojnov (Clifford, Fraser), 23. Penner (Carter, Toffoli) – 14. Bickell (Frolík, Hjalmarsson), 39. Kane (Bickell, Hjalmarsson), 42. Hossa (Handzuš, Oduya)


    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) – Doughty, Regehr, Vojnov, Scuderi, Greene, Muzzin – Brown, Kopitar, Williams – Toffoli, Carter, Penner – Lewis, Stoll, King – Richardson, Fraser, Clifford
    Trenér: Darryl Sutter

    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Seabrook, Hjalmarsson, Leddy, Rozsíval, Brookbank, Oduya – Bickell, Toews, Hossa – Kane, Handzuš, Sharp – Stalberg, Shaw, Saad – Frolík, Bolland, Krüger
    Trenér: Joel Quenneville

    Rozhodca: Watson, Rooney – Sharrers, Racicot

    Diváci: 18621 (vyprodáno)