LA Kings – Chicago 3:1 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
cz Streda 05.06.2013, 03:10 • Staples Center, Los Angeles, CA (kapacita 18477 míst) • Play-off NHL
Partner:
     
    59:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Třetí zápas vyhrají Králové! Carterova střela přes dvě pásma ještě v brance neskončila, u puku byl ale nejrychleji DWIGHT KING, který tak už nejspíše uzavírá dnešní zápas! Asistence: Jeff Carter a Matt Greene.
     
    39:27
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté sice ve druhé třetině nepředvedli vůbec nic, i tak se ale dostávají na dostřel! BRYAN BICKELL dostal za brankou příliš prostoru, vytočil se před Quicka a poslal mu kotouč mezi nohy! Bez asistence.
     
    26:37
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tyler Toffoli našel zpoza branky přesně SLAVU VOJNOVA, který si sjel před branku, ruský zadák trefil přesně ačkoliv při své ráně zlomil hůl, puk si ale cestu do branky našel! Asistence: Tyler Toffoli a Jeff Carter.
     
    03:21
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se opět na malou chvíli usadili v útočném pásmu, Williams vybojoval puk, akce pokračovala, po Vojnovově krásné přihrávce napříč pásmem se kotouč vrátil k JUSTINU WILLIAMSOVI, který tak otevírá skóre třetího semifinále! Asistence: Slava Vojnov a Rob Scuderi.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 4. Williams (Vojnov, Scuderi), 27. Vojnov (Toffoli, Carter), 60. King (Carter, Greene) – 40. Bickell


    Los Angeles Kings: Quick (Bernier) – Doughty, Regehr, Vojnov, Scuderi, Greene, Muzzin – Brown, Kopitar, Williams – Toffoli, Carter, Penner – Lewis, Stoll, King – Richardson, Fraser, Clifford
    Trenér: Darryl Sutter

    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) – Seabrook, Keith, Hjalmarsson, Oduya, Rozsíval, Leddy – Kane, Handzuš, Sharp – Hossa, Toews, Bickell – Shaw, Stalberg, Saad – Frolík, Krüger, Bolland
    Trenér: Joel Quenneville

    Rozhodca: Walkom, Furlatt – Kovachik, Heyer

    Diváci: 18477 (vyprodáno)