Pittsburgh – Ottawa 4:3 (kon.) | Chicago – Detroit 1:4 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
4:3 (2:1, 2:1, 0:1)
Ottawa Senators
cz Sobota 18.05.2013, 01:30 • Consol Energy Center, Pittsburgh • Play-off NHL
Partner:
     
    42:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa dobrý vstup do třetí třetiny korunuje vstřelením branky, která Senátory vrací zpátky do zápasu. Mezi kruhy dostal mnoho prostoru JEAN-GABRIEL PAGEAU a dokázal dopravit puk za Vokouna. Asistence: Guillaume Latendresse, Erik Condra.
     
    28:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci sice přesilovou hru nevyužili, ale prosadili se hned po ní, když Martinovu střelu tečoval za záda Lehnera BRENDAN MORROW. Asistence: Paul Martin, James Neal.
     
    21:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři ale velmi rychle odpovídají, když z pravého kruhu vystřelil COLIN GREENING a poslal puk nad vyrážečku Vokouna. Asistence: Zack Smith, Chris Neil.
     
    21:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh využívá přesilovou hru a branku nedává nikdo jiný, než SIDNEY CROSBY, který dostal dostatek prostoru pro přesné zamíření a tak poslal puk k pravé tyči. Tímto gólem kompletuje Crosby hattrick a to je teprve začátek druhé třetiny. Asistence: Kris Letang, Jevgenij Malkin.
     
    16:07
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velká chyba Andersona, který propustil střelu SIDNEYHO CROSBYHO z pravé rohu a tak se znovu do vedení dostávají Tučňáci. Asistence: Chris Kunitz, Kris Letang.
     
    13:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři přesilovou hru bleskurychle využívají, když Alfredsson přihrál KYLEU TURRISOVI, který z úhlu překvapil Vokouna a poslal mu kotouč mezi betony. Asistence: Daniel Alfredsson, Sergej Gončar.
     
    3:16
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se dostávají do vedení, když se na modré čáře uvolnil SIDNEY CROSBY, který dojel až před Andersona, kterého prostřelil svižnou střelou mezi betony. Asistence: Paul Martin, Matt Niskanen.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 4. Crosby (Martin, Niskanen), 17. Crosby (Kunitz, Letang), 22. Crosby (Letang, Malkin), 29. Morrow (Martin, Neal) – 14. Turris (Alfredsson, Gončar), 22. Greening (Smith, Neil), 43. Pageau (Latendresse, Condra)


    Pittsburgh Penguins: Vokoun (Fleury) – Letang, Orpik, Niskanen, Engelland, Murray, Martin – Dupuis, Crosby, Kunitz – Iginla, Malkin, Neal – Cooke, Sutter, Morrow – Adams, Vitale, Kennedy
    Ottawa Senators: Anderson (22. Lehner) – Methot, Karlsson, Gončar, Phillips, Cowen, Benoit – Alfredsson, Turris, Greening – Silfverberg, Zibanejad, Michálek – Neil, Smith, Latendresse – Condra, Pageau, Conacher

    Rozhodca: O'Halloran, Lee – Barton, Racicot

    Diváci: 18,645