Getafe – Valencia 0:1 (kon.) | Granada – Osasuna 3:0 (kon.) | Sevilla – Sociedad 1:2 (kon.)
koniec
Granada CF
3:0 (1:0)
Osasuna Pamplona
Sobota 18.05.2013, 20:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Príjemný zvyšok večera praje komentátor Tomáš Batiz. (22:07:03)
     
    Skončil sa nám teda zápas medzi Granadou a Osasuno výsledkom 3:0.

    V dnešnom zápase sme mali možnosť vidieť prevahu domácich hráčov, ktorí to nakoniec aj spečatili vo výsledku. Osasuna sa snažila o nejaké šance, ale tie hlavne z centrov nepremenila.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Počas oslavy gólu si dal Buonanotte dole dres za čo teraz vidí žltú kartu.
     
    90+3
    Granada dala gól! Striedajúci hráč práve zvyšuje náskok svojho tímu. Perfektný prienik cez stred v podaní DIEGA BUONANOTTEHO, ktorý vošiel skoro do 16-tky, no zakončil strelou presne k pravej tyči.
     
    45+2
    Center zo zadných radov hostí. Lopta skončila niekde vo veľkom vápne, ale tam sa presadila iba obrana domáceho tímu.
     
    90+1
    Do útoku teraz postupujú hráči hostí. Prechod cez stred ihriska nebol zakončený a súper sa ubránil. Hra sa prelieva zo strany na stranu.
     
    90
    Nadstavujú sa dve minúty.
     
    90
    V závere teda prichádza rohový kop. Lopta na krátko a vzápätí aut, ktorý nevyužili hráči domáceho tímu. Stále čakáme na údaj o nadstavenom čase.
     
    89
    V závere zápasu sa do útoku dostávajú domáci hráči. Prechod po ľavej strane a obranný zákrok. Budeme svedkami rohového kopu.
     
    83
    Záverečné minúty sa už iba dohrávajú. V týchto sekundách sa do útoku dostávali hostia, lenže tí svoju šancu nevyužili, keď po strele Silvu lopta nemieri medzi tri žrde.
     
    83
    Striedanie v tíme hostí. Ihrisko opúšťa Sola, nastupuje Llorente.
     
    82
    V týchto sekundách je pri lopte brankár Roberto, ktorý sa malý moment pošle loptu späť do hry. Pred tým ešte však striedanie.
     
    81
    Vyzerá to tak, že tí čo si podali jednotky môžu oslavovať. V závere zápasu idú do útoku opäť domáci hráči, lenže zlyhali na obrane, ktorá sa v závere celkom dobre bráni.
     
    79
    V posledných minútach hry sú v útoku hráči domáceho tímu. Tí budú mať možnosť vhadzovania na pravej strane ihriska. Prvý pokus nevyšiel a obrana sa ubránila.
     
    38
    Jedno z ďalších striedaní na strane domáceho tímu, ktorý už vedie o dva góly. Z ihriska odchádza Brahimi, nastupuje Ortiz.
     
    78
    Tentokrát sme boli svedkami aj útoku na druhej strane po góle. Osasusna sa dostala do útoku, keď strela spoza 16-tky skončila v náručí brankára.
     
    77
    Granada dala gól! Domáci hráči si po tejto jasnej penalte poisťujú náskok a vedú už 2:0. Loptu na biely bod si postavil GUILHERME SIQUEIRA, ktorý na štýl Panenku nezaváhal a prekonal brankára.

    Tomáš Batiz

    Góly: 23. El-Arabi, 77. Siqueira (pen.), 90+3. Buonanotte

    Karty:   45+1. Aranda (GRA), 49. Recio (GRA), 90+3. Buonanotte (GRA) – 16. Oier (OSA), 77. Bertrán (OSA)


    Granada CF: Roberto – Nyom, Diakhaté, Mainz, Guilherme Siqueira – Brahimi, Recio, Mikel Rico, Nolito – El-Arabi, Aranda
    Osasuna Pamplona: Andrés Fernández – Marc Bertrán, Rubén, Alejandro Arribas, Damià – Armenteros, Silva, Nino, Oier, De las Cuevas – Sola

    Rozhodca: Velasco – Yuste, Mateo