Tango Brno – Zruč n/S 5:3 (kon.)
koniec
FC Tango Brno
5:3 (3:2)
FC Benago Zruč nad Sázavou
cz Piatok 10.05.2013, 20:00 • MSH Brno, Vodova • Futsal liga (ČR)
     
    40
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A dělají to více než dobře! MICHAL BRŮNA se dostal k odraženému míči a ten napálil do prázdné brány Zruče. Byl to ten nejlepší nápad, protože tím stanovuje konečné skóre. Brno tedy vyrovná sérii na 2:2.
     
    32
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A Belej ji využívá! Dal si pořádný náběh a střelou mírně nad zemí k levé tyči překonal Kudrnu! Zavšuje tak svůj hattrick a Brnu vrací důležité vedení!
     
    29
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!

    A Zruč s velkým štěstím vyrovnává! Drama nás tedy ještě opravdu čeká! Špatnou rozehrávku Brna využívá PETR VÁŇA, který míč posílá do takřka prázdné brány.
     
    20
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!

    A hostům se to nakonec opravdu podařilo! V čase 19:51 se po přihrávce Amraniho prosazuje reprezentant MARCEL RODEK. Ten z velké vzdálenosti vymetl pravý růžek a stanovuje poločasové skóre.
     
    11
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Brno to ale nemusí nijak trápit. Pár vteřin nato se totiž podařilo prosadit DIMO CHADZIDISOVI, který dostal ideální přihrávku od Ricka, a tak s ničím neotálel a vypálil na bránu. Míč skončil až za zády překvapeného Kudrny. Brno tak dokonale otáčí vývoj zápasu.
     
    6
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    A pro Brno je ještě lépe! Kovács z rohu přihrál přesně na nohu MICHALA BELEJE, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Skvělé střídání tohoto forvarda, který během půl minuty zvrátil skóre ve prospěch svého týmu!
     
    6
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Uběhla pouze jedna minuta a znovu se nám mění skóre. MICHAL BELEJ vystihl rozehrávku hostí a poté si krásně položil Kudrnu a zakončil téměř do odkryté brány. Krásná klička brněnského hráče!
     
    5
    Zruč nad Sázavou právě vstřelila branku!

    Zničehonic tu ale máme vedení na druhé straně! K míči se dostal Drahovský, který si udělal prostor a dobře vystřelil, jeho bombu však ještě reflexivně vyrazil Zrzavý. Na dorážku ALTOUMIHO už ale nestačil a Zruč vede 0:1.

    Adam Havel

    Góly: 6. Belej, 6. Belej (Kovács), 11. Chadzidis (Rick), 32. Belej, 40. Brůna – 5. Altoumi, 20. Rodek (Amrani), 29. Váňa

    Karty:   34. Havel (TAN) – 16. Amrani (ZNS), 24. Rodek (ZNS), 27. Holeček (ZNS), 29. Lištván (ZNS)


    FC Tango Brno: Zrzavý (Kubíček) – Chadzidis, Rick, Berky, Vlček, Svoboda, Brůna, Kovács, Buršík, Belej "C", Záruba, Havel
    FC Benago Zruč nad Sázavou: Kudrna (Mareš) – Simitči, Rodek "C", Lištván, Brahimi, Drahovský, Amrani, Holeček, Váňa, Altoumi

    Rozhodca: Jiří Honěk, Michal Gasnárek, Tomáš Markovský, D: Petr Hoffman