Pescara – AC Miláno 0:4 (kon.) | Bergamo – Juventus 0:1 (kon.) | Bologna – Neapol 0:3 (kon.)
Inter – Lazio 1:3 (kon.) | Sampdoria – Catania 1:1 (kon.) | Siena – Fiorentina 0:1 (kon.)
Turín – CFC Janov 0:0 (kon.) | Cagliari – Parma 0:1 (kon.) | Palermo – Udinese 2:3 (kon.)
koniec
Atalanta Bergamo
0:1 (0:1)
Juventus Turín
Streda 08.05.2013, 20:45 • Stadio Atleti Azzurri d'Italia, Bergamo • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Na dnes to je z mojej strany všetko. Lúči sa s Vami Tomáš Batiz, ktorý Vám praje pekný zvyšok večera. (22:43:23)
     
    Pred pár sekundami sa nám skončil zápas, v ktorom sme ako v poslednom vystúpení Juventusu videli tú najtesnejšiu výhru a to po stave 1:0. Aj tentokrát to bol vyrovnaný zápas, ktorý rozhodol jeden gól a to zo 18. minúty, keď krížna strela z kopačky Matriho v podstate rozhodla zápas.
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Máme tú záverečné sekundy zápasu. Juventus je pri lopte a pomaly sa dostáva do útoku. Loptu na pravej strane sa snaží udržať Anelka, ktorý sa prezentuje viacerými kľučkami.
     
    89
    Atlanta sa snažila po štandardnej situácii preniknúť útokom na pravú stranu, kde sa však k centru nedostala po dobrom obrannom zákroku súpera. Juventus je tak pri lopte.
     
    88
    Hra sa pomaly ale iste blíži ku koncu a väčšiu pohodu majú hráči Juventusu. Tí to zrejme vydržia takto do konca zápasu.
     
    87
    Prihrávka sem, prihrávka tam, teraz prichádza prerušenie hry, po ktorom bude zahrávať štandardnú situáciu hosťujúci tím.
     
    86
    Zápas sa pomaly blíži ku svojmu koncu a pri lopte sú aj naďalej domáci hráči. Tí sa snažia kombinovať na vlastnej polovici a už sa ani netlačia do nejakej výraznej šance, je to iba o kombinácii.
     
    85
    Juventus je opäť pri lopte. Pomaly sa dostáva do útoku, kde sa bude snažiť ešte z pár miest zakončiť. Hráčom "starej dámy" však na teraz stačí držanie lopty a kombinácia na vlastnej polovici.
     
    84
    Pirlo zachytil loptu v strede ihriska a je pri začiatku ďalšieho útoku. Dobrá kolmica na pravú stranu a následný prízemný center v podaní Anelku, ktorý obrana súpera odráža.
     
    83
    "Stará dáma" je aktuálne pri lopte a bude sa snažiť odohrať záverečné minúty na vlastnej polovici, alebo s držaním lopty na kopačkách. Zatiaľ jej to vychádza!
     
    83
    Zmätok pred 16-tkou Juventusu a zakončenie domáceho hráča, ktoré som aj ja mal problém registrovať vo väčšom klbku hráčom. Podstatné je však, že strela končí na obrane Juve.
     
    81
    V záverečných minútach sú pri lopte aj naďalej domáci hráči. Uvidíme či sa im podarí dostať do zakončenie a vstreliť nejaký ten gól. Ostáva niečo menej ako deväť minút.
     
    80
    Pri lopte sú domáci hráči, ktorí sa postupne dostávajú aj do útoku. Po krátkej kombinácii prichádza center, ktorý tesne pred malým vápnom odráža obrana súpera.
     
    79
    Anelka je už v doterajšom priebehu hry dvakrát faulovaný a hra je znovu prerušená.
     
    78
    Po dlhšom čase tu máme aj nejakú šancu, ktorá si môže vzbudiť pozornosť. Center z pravej strany zahrali hráči Juventusu, lenže lopta skončila na prednej tyči, kde si do Atalanta postrážila.
     
    77
    Po aute sa lopta dostáva k domácim hráčom. Tí sa z okolia 16-tky vzápätí aj sami vytlačili a pri lopte sú následne hráči Juventusu. Uvidíme ako tento zápas dopadne, pomaly sa blížime k posledným desiatim minútam.
     
    75
    Striedanie na strane Juventusu. Z ihriska odchádza Ceglie, nastpuje Peluso.
     
    75
    Ďalšia žltá karta v dnešnom zápase. Žltú kartu vidí Cigarini, ktorý zastavil prenikajúceho Anelku.

    Tomáš Batiz

    Góly: 18. Matri

    Karty:   51. Giorgi (BER), 58. Stendardo (BER), 75. Cigarini (BER) – 41. Pirlo (JUV)


    Atalanta Bergamo: Consigli – Moralez, Stendardo, Canini, Del Grosso – Biondini, Cigarini, Carmona, Raimondi – Bonaventura – Denis
    Juventus Turín: Storari – Cáceres, Marrone, Chiellini – Isla, Padoin, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie – Quagliarella, Matri

    Rozhodca: Guida – Marrazzo, Fiorito