Toronto – Boston 2:5 (kon.) | NY Rangers – Washington 4:3 (kon.) | Detroit – Anaheim 3:2 (po pr.)
LA Kings – St. Louis 4:3 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
4:3 (2:2, 0:1, 2:0)
St. Louis Blues
cz Utorok 07.05.2013, 04:00Play-off NHL
Partner:
     
    48:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčí skóre! JUSTIN WILLIAMS tečuje nahození z levého kruhu, puk propadl za záda Elliotta! Asistence: Mike Richards.
     
    47:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    To už ale neplatí, je srovnáno. ANŽE KOPITAR dostal ideální pas mezi kruhy, odkud trefil z forhendu přesně k tyči. Asistence: Dustin Brown, Jake Muzzin.
     
    35:47
    Kopitar vyloučen za podražení.
     
    35:07
    Jackman vyloučen za podražení.
     
    33:24
    Pietrangelo a Carter vyloučeni za hrubost, druhý za sekání.
     
    31:32
    Jackman vyloučen za krosček, domácí mají přesilovku.
     
    25:46
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Quick střelu z pravého kruhu dokázal vyrazit, na dorážku už ale byl krátký. Autorem třetí branky Blues je T. J. OSHIE! Asistence: Vladimír Sobotka, Patrik Berglund.
     
    14:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí ujeli do přečíslení tři na jednoho, dokonalá kombinace končí gólem do odkryté sítě, střelcem je DUSTIN PENNER! Asistence: Jarret Stoll, Alec Martinez.
     
    09:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER dostal přesnou přihrávku před branku, zakončení mezi betony už nebylo problémem. Domácí opět žijí. Asistence: Mike Richards, Robin Regehr.
     
    09:07
    Steen vyloučen za krosček, King jde také ven. Bude se hrát ve čtyřech.
     
    04:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues využívají přesilovou hru a do zápasu tak vstupují snově. Střela T. J. OSHIEHO od modré byla zřejmě ztečovaná, puk končí za Quickem! Asistence: Kevin Shattenkirk, David Perron.
     
    02:36
    Je z toho vyloučení Frasera za vysokou hůl.
     
    01:12
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Špatný začátek pro Kings. Kapitán hostů, DAVID BACKES, využil špatného zorientování se Quicka a trefuje odkrytou část branky! Situace to nebyla nijak složitá, domácí gólman ji ale nevyřešil ideálně a domácí tak rychle prohrávají. Asistence: Jay Bouwmeester, Vladimír Sobotka.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 10. Carter (Richards, Regehr), 15. Penner (Stoll, Martinez), 48. Kopitar (Brown, Muzzin), 49. Williams (Richards, King) – 2. Backes (Bouwmeester, Sobotka), 5. Oshie (Shattenkirk, Perron), 26. Oshie (Sobotka, Berglund)


    Los Angeles Kings: Quick – Doughty, Regehr, Vojnov, Scuderi, Ellerby, Muzzin – Brown, Kopitar, Williams – Carter, Richards, King – Lewis, Stoll, Penner – Nolan, Fraser, Clifford.
    St. Louis Blues: Elliott – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Leopold, Polák, Jackman – Steen, Backes, Schwartz – Stewart, Sobotka, McDonald – Oshie, Berglund, Perron – Reaves, Porter, Cracknell.