Žilina – Slovan Bratislava 0:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
0:2 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 01.05.2013, 16:00 • Pod Čebraťom, Ružomberok • Slovenský pohár - Slovnaft cup
Predzápasové kurzy
     
    85
    Spolupráca Kuzma – Peltier. Lester Peltier znovu strieľal a a Krnáč jeho strelu kryl, hoci mal čo robiť.
     
    84
    Žofčák efektne i efektívne preniesol centrom hru na opačnú stranu, kde stál osamotený Juraj Halenár. Ten si loptu spracoval a poslal ju len do bočnej siete žilinskej bránky.
     
    80
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Pich, prichádza Lupčo.
     
    78
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Milinkovič, prichádza Kuzma.
     
    70
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Soumah, prichádza Halenár. Seydouba Soumah si užíva zaslúžené ovácie fanúšikov Slovana.
     
    69
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Kladrubský, prichádza Kopúnek.
     
    62
    Slovan v niekoľkých veľkých šanciach. Najskôr Bagayoko, potom Milinkovič a napokon ani Peltier Krnáča neprekonali. Najmä Peltierova strela doslova lízala konštrukciu žilinskej bránky.
     
    55
    Barčíkov center našiel voľného Bella, ktorý si loptu spracoval a parádne vystrelil do ľavej časti bránky. Kováč bol prekonaný, no lopta trafila žrď bránky Slovana. Issiaka Bello si smutne chytá hlavu do dlaní.
     
    53
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Škvarka, prichádza Guba.
     
    53
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Paur, prichádza Bello.
     
    52
    Mabouka sa dostal do šestnátky, poslal tvrdú prihrávku pred bránku Slovana a jeden z hráčov Slovana si ju takmer tečoval do siete. Navyše sa pri tom zrazil s brankárom Kováčom, ktorý ostáva ležať na trávniku.
     
    49
    Slovan dal gól!
    Žofčák našiel v šestnástke Soumaha, ten prepasíroval loptu cez Piačeka na nepokrytého LESTERA PELTIERA, ktorý ostal sám pred Krnáčom a zavesil mu loptu do šibenice bránky MŠK Žilina. Opäť krásna akcia a rovnako pekné zakončenie.
     
    45+1
    Soumah opäť pocvičil Piačeka, tentoraz sa však cez neho presadil a Krnáč len so šťastím vyrazil nohou jeho strelu.
     
    27
    Slovan dal gól!
    Marko Milinkovič vycvičil na pravej strane dvoch, či troch obrancov Žiliny, ťukol si loptu s Peltierom, následne ju poslal do ľavej strany, kde bol osamotený IGOR ŽOFČÁK a ten bez problémov prekonal Martina Krnáča v bráne Žiliny. Nádherná akcia a pekný gól.
     
    Žofčákova nakopnutá lopta za obranu Žiliny, ku ktorej sa takmer dostal Milinkovič. Loptu v poslednej chvíli odkopol Piaček a Slovan má ďalší rohový kop. Po ňom napriahol k strele Erik Grendel a Krnáč mal veľké problémy skrotiť loptu, no nakoniec si poradil.
     
    15
    Veľká šanca aj na opačnej strane. V nej sa ocitol Kristián Kolčák, ktorému centrovanú loptu sklepol jeden zo spoluhráčov. Kristián neváhal, napálil loptu na bránku Žiliny a len tesne minul ľavú žrď.
     
    14
    Obrovská šanca Michala Škvarku. Ten si chcel loptu najskôr naraziť loptu s Pichom, no prihrávku zblokoval Kolčák. Lopta sa následne znovu dostala ku Škvarkovi, ktorý zo stredu šestnátky prestrelil bránku Slovana.

    Dávid Švec

    Góly: 27. Žofčák, 49. Peltier


    MŠK Žilina: Krnáč – Mabouka, Piaček, Akakpo, Leitner – Barčík, Paur, Škvarka, Nunes – Pich, Majtán. Tréner: Š. Tarkovič.
    ŠK Slovan Bratislava: Kováč – Bagayoko, Gorosito, Kolčák, Pauschek – Kladrubský, Grendel, Žofčák, Milinkovič – Soumah, Peltier. Tréner: S. Slovák.

    Rozhodca: Kráľovič – Sluk, Vindiš

    Diváci: 3410