Bardejov – Šamorín 2:1 (kon.) | Šaľa – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | L. Mikuláš – Podbrezová 0:0 (kon.)
Ružiná – Dolný Kubín 0:0 (kon.) | Dubnica – Senec 1:2 (kon.) | Michalovce – R. Sobota 1:2 (kon.)
koniec
Partizán Bardejov
2:1 (2:0)
FC ŠTK 1914 Šamorín
Utorok 23.04.2013, 16:30 • Partizán Bardejov (Bardejov) • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    87
    Odchádza Marek Seman a prichádza Kuhajdík.
     
    85
    Zapotoka za protesty žltá karta.
     
    84
    Palša dostáva žltú kartu.
     
    76
    Ernest Fulmek zastavil prenikajúceho Cuprišina len za cenu žltej karty.
     
    72
    Šamorín dáva gól! Šamorín rozobral obranu domácich do poslednej šrubky. TOMÁŠ MARUŠIN dostal loptu do päťky kde bol úplne voľný a do proti pohybu brankára znižuje na 2:1.
     
    68
    Posledné striedanie hostí René Debič a príde Lukáš Čemba. Na strane Bardejova odchádza Matúš Paukner a príde Stano Cuprišin.
     
    60
    Seman dostal loptu do behu od Nworaha, obhodil si Pončáka ale loptu mu zobral Paukner a zakončil nad.
     
    56
    Ďalšia z krásnych akcií Bardejova. Na začiatku akcie bol Nworah , ktorý posunul loptu na Kicu ,ktorý zbehal po čiare a ten si pohybom oklamal Mezovského a poslal loptu voľnému Semanovi v šestnástke a ten nad ničím nerozmýšľal a posielal Pauknerovi ale ten ju nezachytil a Dyjan z voleja netrafil. Nakoniec lopta sa odrazila ku Pentekovi.
     
    50
    Bardejov teraz previedol rýchly protiútok, ktorý ťahal Marek Seman do momentu pokiaľ neposlal loptu do čiary Nworahovi, ktorý mu ju okamžite posielal do pohybu ale Seman ju nestihol pred Pentekom tečovať do brány.
     
    46
    Do druhého polčasu sa nepozrie Denijel Savić a na jeho mieste Denis Jančovič.
     
    44
    Dyjan zobral na seba zodpovednosť za kopnutie, jeho lopta smerovala do pravej šibenice ale lopta nemala razanciu a Pentek si to postrážil.
     
    41
    Teraz sme boli svedkami šanci na obidvoch stranách. Najprv Kučera vypálil na Čikoša svoj projektil z 30 metrov a Čikoš jeho loptu len vyrážal pred Andraščíka, ktorého napádal Mezovský ale Andraščík si poradil a jednou nahrávkou poslal do protiútoku svojich, Paukner vysunul Semana ,ktorý po pravej strane išiel sám na bránu ale hľadal na druhej stráne Nworaha, lopta s k nemu nedostala, keďže Staško svojim sklzom poslal loptu na roh. Roh kopol Marek Seman a voľný Palša z päťky netrafil bránu hlavou.
     
    38
    Center Kučeru na zadnú žrď takmer skončil gólom. Na Kučerovu loptu si naskočil Pončák ale z troch metrov hlavou mieril tesne nad brvno.
     
    37
    Žltá karta hráč Bardejova Slavomír Kica.
     
    31
    V Bardejove vidíme prvé striedanie Šamorína, ochadza Javorina a prichádza Staško.
     
    24
    Bardejov dnes je pri chuti. Hneď po rozohrávke začal Šamorín napadať a to sa im vyplatilo. Andraščík získal loptu a na hranici šestnástky našiel Nworaha , ktorý sa otočil okolo protihráča a snažil sa vystreliť, len jeho strela nemala razanciu.
     
    22
    Bardejov dal gól! JÁN DZÚRIK strieľa svoj prvý gól medzi mužmi aj v Bardejove. V strede poľa prebral loptu a okolo hráčov Šamorína prešiel ako cez tréningové kužele a ľavou nohou to poslal k ľavej žrdí , krásny gól.
     
    21
    Pekná akcia po čiare Bardejova. Kica si narazil s Zapotokom, Kica následné poslal loptu Nworahovi , ktorý si odtlačil Cmarka a jeho center Dyjan sklepol pre Semana ale jeho strela tesne minule ľavú žrď.
     
    19
    Tak pokračujeme ďalej v duchu fair-play. Všetci videli ,že lopta išla od hráča Šamorína , len rozhodca ukázal na druhú stranu. No hráč Šamorína Fulmek hodil aut za bránu domácich.
     
    18
    Po faule na Dyjana, nasleduje štandardka domácich. Marek Seman zatočil loptu na Vlada Palšu a ten hlavou tesne minul pravú žrď. Rozhodca ukázal na roh ale Palša sa priznal ,že lopta išla od neho a nebude sa kopať roh.
     
    16
    Žltá karta hráč FC ŠTK 1914 Šamorín Ľubomír Mezovský.
     
    5
    Bardejov dal gól! Na Semanov center nedoskočil Palša ale loptu na hranici šestnástky zachytil Zapotoka, ktorý loptu poslal naspäť do šestnástky a najmenší hráč na ihrisku DYJAN DE AZEVEDO preskočil Pončáka a Pentek v bráne hostí nemal šancu na jeho hlavičku, ktorá zapadla presne do šibenice brány.

    Jakub Šoth


    Hľadáme spravodajcu pre tím Partizán Bardejov. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ŠTK 1914 Šamorín. Viac informácií tu.

    Góly: 5. Azevedo, 22. Dzúrik – 72. Marušin

    Karty:   37. Kica (BAR), 84. Palša (BAR), 85. Zapotoka (BAR) – 16. Mezovský (SAM), 76. Fulmek (SAM)


    Partizán Bardejov: 22 Ján Čikoš-Pavličko, 3 Vladislav Palša (C), 5 Peter Nworah, 6 Marek Seman, 8 Slavomír Kica, 10 Dyjan Carlos De Azevedo, 12Vladimír Staš, 13 Ján Dzurík, 16 Vladimír Andraščík, 17 Lukáš Zapotoka, 24 Matúš Paukner.

    Náhradníci : 1 Dušan Molčan, 7 František Kundra, 9 Marko Lukáč, 11 Stanislav Cuprišin, 18 Michal Berecký, 20 Juraj Kuhajdík, 28 Miroslav Hanuščák.

    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18 Július Pentek, 21 Ernest Fulmek, 5 Michal Cmarko, 16 Michal Kučera,14 Denijel Savić, 3 Vladimír Pončák, 9 Miloš Javorina, 13 Andrej Urban, 4 Tomáš Marušin, 6 Ľubomír Mezovský, 11 René Dedič.

    Náhradníci : 8 Lukáš Čemba, 50 Peter Gabriš, 17 Martin Staško, 7 Peter Vaško, 22 Lazar Cvejić, 12 Serge Messie Tanguy.

    Rozhodca: Michal Smolák – Peter Bednár, Martin Borsányi