Montpellier – Lyon 1:2 (kon.)
koniec
HSC Montpellier
1:2 (1:1)
Olympique Lyon
cz Piatok 19.04.2013, 20:30 • Stade de la Mosson, Montpellier. • Ligue 1 Uber Eats
     
    90+3
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně krutý a nezasloužený konec pro domácí tým. Po rohovém kopu nedokázali fotbalisté Montpellieru dostatečně míč odkopnout, ten se nakonec dostal ke CLEMENTU GRENIEROVI, který na nic nečekal a z voleje, zhruba ze třiceti metrů, poslal míč pod horní tyč branky. Jourdren si sice snažil co mohl, ale na míč nedosáhl. Sice krásný gól, ale pro Lyon zcela nezasloužený.
     
    41
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádhera. Cabella si u rohového praporku pohrál se dvěma protihráči, dokázal mezi nimi přihrát na volného YOUNESE BELHANDU, ten si popošel, na čáře ohraničující pokutové území naznačil střelu, udělal kličku a poté střílel a míč poslal k pravé tyčce branky soupeře. Vercoutre si sice natahoval co mohl, balónu se dotknul, ovšem vyrazit nebo chytit jej už nedokázal. Krásná akce domácích a zasloužené vyrovnání.
     
    29
    Lyon právě vstřelil branku!
    Grenier odcentroval z levé strany přesně na hlavičku LISANDRA LOPEZE, který poslal míč k pravé tyčce. Domácí gólman neměl šanci zasáhnout.

    Petr Frömel

    Góly: 41. Belhanda – 29. Lopez, 90+3. Grenier

    Karty:   66. Gonalons (LYO), 71. Grenier (LYO), 78. Koné (LYO)


    HSC Montpellier: Jourdren – Congre, Hilton, El Kaoutari, Bedimo – Stambouli, Dabo – Cabella, Belhanda, Mounier – Camara.
    Olympique Lyon: Vercoutre – Fofana, Kone, Umtiti, Dabo – Malbranque, Gonalons – Briand, Grenier, Gourcuff – Lopez.

    Rozhodca: Sebastien Moreira.