Rayo Vallecano – Sociedad 0:2 (kon.) | Atlético Madrid – Granada 5:0 (kon.) | Zaragoza – Barcelona 0:3 (kon.)
Bilbao – Real Madrid 0:3 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
5:0 (2:0)
Granada CF
Nedeľa 14.04.2013, 17:00 • Estadio Vicente Calderón, Madrid • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    70
    Atlético dalo gól!
    Domáci hráči Atlética prichádzajú aj s piatym gólom! Po skvelom centri od Falcaa loptu posul Adrián. Následne sa k zakončeniu na ľavej strane dostal domáci FILIPE LUIS, ktorý skvelým hlavičkovým projektilom prekonal bezmocného gólmana Roberta.
     
    63
    Atlético dalo gól!
    Domáci hráči sa dostávajú po tomto priamom kope už do štvorgólového vedenia! Po skvelom centri z priameho kopu v podaní Kokeho sa k teču dostal ešte RAÚL GARCÍA, ktorý už naozaj nezaváhal a loptou preloboval bezmocného gólmana Roberta.
     
    47
    Atlético dalo gól!
    Domáci sa v úvode druhého polčasu dostávajú do dvojgólového vedenia! Po faule vystriedaného Juanma Ortiza získali hráči Atlética priamy kop z ľavej strany, ktorý odišiel zahrávať Koke. Jeho center hlavou zblokoval Raúl García, ktorý vedľa seba našiel nebráneného RADAMELA FALCAA. Ten už nezaváhal a loptu dorazil do granadskej brány.
     
    28
    Atlético dalo gól!
    Hráči domáceho celku predviedli svoju klasickú a účinnú zbraň – rýchle protiútoky! Po skvelej prihrávke od Diega Costu sa k lopte na ľavej strane dostal RADAMEL FALCAO, ktorý vyhral šprintérsky súboj proti hosťujúcemu obrancovi a následne loptu s veľkým prehľadom dorazil do odkrytej časti granadskej brány.
     
    4
    Atlético dalo gól!
    Po dobrej šanci Kokeho na ľavej strane gólman Roberto loptu odkopol len za postrannú čiaru. Následne mali domáci k dispozícii autový hod, po ktorom sa k centru dostal opäť Koke. Ten loptu poslal presne pred gólmana Roberta, kde si skvele nabehol DIEGO COSTA, ktorý svojim hlavičkovým zakončením rozvlnil sieť v bráne Granady.

    Góly: 4. Diego Costa, 28. Falcao, 47. Falcao, 63. Raúl García, 70. Luis

    Karty:   65. Miranda (MAD) – 34. Nyom (GRA), 53. Brahimi (GRA), 54. Ighalo (GRA)


    Atlético Madrid: Courtois – Miranda, Juanfran, Filipe Luis (73. Insúa), Godín, Gabi, Raúl García (71. Oliver Torres), Koke, Falcao, Diego Costa (68. Adrián)
    Granada CF: Roberto – Diakhaté, Angulo, Nyom (46. Juanma Ortiz), Mainz, Brahimi, Nolito, Mikel Rico, Torje, Ighalo (68. Buonanotte), Aranda (75. El-Arabi)

    Rozhodca: Ignacio Iglesias – Alfonso Costoya, Víctor Fernández